|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[pomoc] Funkcja raportów a style |
Autor |
Wiadomość |
Krakers

|
Wysłany: 06-04-2005, 16:57 [pomoc] Funkcja raportów a style
|
|
|
Jestem w trakcie towrzenia nowego stylu na bazie subSilver (można go juz podziwiac na moim forum). Chętnie się nim podziel? ale zanim go opublikuj? chciałbym go doszlifowa?. Dlatego mam pare pytań/problemów. Najwazniejsze związane z tematem.
W nagłówku mamy dostępne znaczniki:
Kod: | <!-- BEGIN switch_report_list -->
<!-- END switch_report_list -->
|
Niestety, nie potrafi? ich zmusi? do działania - czy ktoś wie jak to zrobić? Czy one sa po prostu "na zapas" do modułu raportów?
I teraz kilka tajemniczch ikonek, które są w katalogu a nie bardzo je kojarz?.
- images/icon_censor.gif
- images/icon_ignore.gif (to nie chodzi o ikonkę igonorawania użytkownika z katalogu tempates/{Lang} )
- images/icon_view.gif
Chce dopracować styl przed opublikowaniem, dlatego dzięki za pomoc. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
They

|
Wysłany: 12-04-2005, 22:51
|
|
|
Krakers napisał/a: | switch_report_list | ten to jest zglaszanie raportów(postów), jak ktos zglasza raport do moderatora o wulgarnych zda? w poście od kogo? (to jest przykład) to ten link pojawi pod logo obok faq, szukaj etc.... ale zglaszanie postów musi byc wlaczony w ustawieniu w PA - dla mnie nic nie jest potrzebny.
Krakers napisał/a: | - images/icon_censor.gif | w ustawieniu PA "cenzura" - zobacz tam, jak wlaczasz to, to pojawi ikonke.
Krakers napisał/a: | - images/icon_ignore.gif (to nie chodzi o ikonkę igonorawania użytkownika z katalogu tempates/{Lang} ) | to jest ignorowanie postów/tematów - również w uustawieniu PA- jak włączasz to też pojawi ikonke :]
Krakers napisał/a: | - images/icon_view.gif | podgląd jakis tam, nie pamietam. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!