Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:43 |
Color Groups wyswietlanie |
Autor |
Wiadomość |
shifty102

|
Wysłany: 08-07-2004, 01:03 Color Groups wyswietlanie
|
|
|
Witam Zrobilem wszystko jak jest napisane wchodze do Panelu Admina potem klikam na color group wpisuje grupe np przyjaciel kolor blue, daje Add New Group potem dodaje uzytkownika i nastepnie daje na hide zeby wyswietlil mi go na strone glownej ze jest takie cos jak przyjaciel i nie wyswietla:(czemu?dobrze ze naciskam hide??a jak tak to co źle?Mam forum nie przema |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
lewy2
|
Wysłany: 08-07-2004, 07:08
|
|
|
hide -> ukryj , więc to ukrywa grup? któr? dodałeś, i nie będzie jej widać na stronie głównej, j?zeli chcez aby była pokazana to wejdź znów do panelu zarządzania kolorami grup, i kliknij "Un-Hide" (Odkryj/Pokaż). Jeżeli chcesz aby grupa była widoczna to po prostu wpisz nazwą grupy, kolor, zdfiniuj uzytkowników/grupy i to wszystko. Nic więcej nie klikaj, chyba że chcesz aby grupa nie była pokazywana na stronie głownej. |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
shifty102

|
Wysłany: 08-07-2004, 19:04
|
|
|
zrobilem i nic:( |
|
|
|
 |
lewy2
|
Wysłany: 09-07-2004, 08:22
|
|
|
może nie zmieniće? w index_body.tpl
"[ {L_WHOSONLINE_ADMIN} ] {L_WHOSONLINE_JR_ADMIN} [ {L_WHOSONLINE_MOD} ]"
na
"{COLOR_GROUPS_LIST}" |
_________________ Kto nie Szuka ten błądzi |
|
|
|
 |
MarX

|
|
|
|
 |
shifty102

|
Wysłany: 09-07-2004, 23:10
|
|
|
juz zrobilem usunolem przed if { |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
AeroSpeed

|
Wysłany: 26-09-2005, 00:15
|
|
|
Ja mam troche inny problem... zainstalowalem cg for 1.9 sam zmienilem wszystkie pliki, sprawdzilem 5x czy jest ok
W miejscu gdzie sa userzy online a dokladnie "Zarejestrowani Uzytkownicy" user, ktory ma nadany kolor w cg tutaj ma normalny kolor linka tak jakby nie byl w grupie (zeby nie bylo niedomowien, zalaczam obrazek)
usersonline.png
|
 |
Plik ściągnięto 1177 raz(y) 2,49 KB |
|
|
|
|
 |
|