|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Ostatnio online |
Autor |
Wiadomość |
naX
|
Wysłany: 08-08-2010, 20:22 Ostatnio online
|
|
|
ostatnio online jest widoczne tylko dla administratorow, jak zrobic zeby bylo widoczne dla wszystkich ?
i jak zjezdzam myszka na tabelek z statystyk, to sie robi biale tlo, jak to naprawic ? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
xlesiu

|
Wysłany: 08-08-2010, 20:50
|
|
|
naX, w index_body.tpl usuń 6 razy
Zobacz ustawienia PA - Ogólne - Konfiguracji - Dodatkowe - Wyłącz dla użytkowników niezalogowanych dodatki: |
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
naX
|
Wysłany: 09-08-2010, 09:05
|
|
|
a wiesz może jak zrobić, zeby ostatnio online mogli też widziec wszyscy, nie tylko admini ? Bo kiedyś dawno temu chciałem żeby tylko administratorzy mogli, no i zapodali mi kod A teraz chce odwrotnie ^^ |
|
|
|
 |
TES
Czarna lista

|
Wysłany: 09-08-2010, 09:16
|
|
|
trzeba by zobaczyć Twój index_body.tpl i index.php |
_________________ Trwają prace nad panelem kontrolnym ~Beta |
|
|
|
 |
naX
|
Wysłany: 09-08-2010, 09:42
|
|
|
Desktop.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 118 raz(y) 13,44 KB |
|
|
|
|
 |
xlesiu

|
Wysłany: 09-08-2010, 12:37
|
|
|
naX, w index.php znajdź Kod: | 'USERS_OF_THE_DAY_LIST' => ($board_config['u_o_t_d'] && $userdata['user_level'] == ADMIN) ? sprintf($lang['Day_users'], $board_config['last_visitors_time']) . ' ' . $day_userlist : '',
| i zamień na Kod: | 'USERS_OF_THE_DAY_LIST' => ($board_config['u_o_t_d'] && $userdata['u_o_t_d']) ? sprintf($lang['Day_users'], $board_config['last_visitors_time']) . ' ' . $day_userlist : '', |
|
_________________ Jak tłumaczysz mi coś z php to mów do mnie jak do labradora. / krwiodawcy.org |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!