|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:29 |
PM On Register |
Autor |
Wiadomość |
Master93
|
Wysłany: 13-10-2013, 13:32
|
|
|
działa na nowej wersji? |
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Boltex
![zasłużony](templates/subSilver/images/ranks/zasluzeni.gif)
![](images/avatars/97640996751aa7590dc68a.png)
|
Wysłany: 13-10-2013, 14:14
|
|
|
Master93 napisał/a: | działa na nowej wersji? | Zainstaluj i sprawdź. |
|
|
Renji Abarai
|
Wysłany: 26-07-2015, 15:53
|
|
|
Witam odświeżę temat
mam taki problem zainstalowałem wszystko działa super wiec założyłem konto żeby sprawdzić czy działa, z małym wyjątkiem po odczytaniu wiadomości dalej pokazuje że jest 1 wiadomość nie odczytana
edit. w załączniku screen |
|
|
|
Tommekk80
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
![](images/avatars/16922063785467c2c28d552.png)
|
Wysłany: 27-07-2015, 19:00
|
|
|
Renji Abarai, ile masz wiadomości w skrzynce? Któraś może być jeszcze nieprzeczytana. Niekoniecznie ta od modyfikacji, może wcześniejsza... |
|
|
|
Renji Abarai
|
Wysłany: 27-07-2015, 22:33
|
|
|
Może zacznę od początku na poczet sprawdzenia tego moda założyłem całkiem nowe konto zwykłego usera bez żadnych uprawnień no i po zalogowaniu jest 1 wiadomość ta powitalna żadnej innej nie ma(jedyna wiadomość w skrzynce) .
Odczytuje ją i dalej stoi jako nie odczytana. Więc z głównego konta wysłałem wiadomość o dowolnej treści i po odczytaniu tej wiadomości na tym nowym koncie która była od usera odznaczyło się jako odczytane i została ta 1 wiadomość powitalna. Poprosiłem nawet innego użytkownika o założenie 2 konta żeby to sprawdzić i była ta sama sytuacja wiadomości od usera odznaczały się a ta z modyfikacji nie chce.
Podsumowując gdy użytkownik wyśle wiadomość i odbiorca ją odczyta odznacza się jako odczytana. A wchodząc w wiadomość powitalną nie ważne ile razy i że ma status odczytanej na pasku dalej pokazuje jako nie odczytana
edit.1 po usunięciu wszystkich wiadomości wraz z tą powitalną dalej pokazuje mi że mam 1 wiadomość nie odebraną pomimo iż skrzynka pocztowa jest pusta
![](http://files.tinypic.pl/i/00688/wb0vpzx7249l.png) |
|
|
|
Tommekk80
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
![](images/avatars/16922063785467c2c28d552.png)
|
Wysłany: 28-07-2015, 08:42
|
|
|
To będzie problem z przeczytanymi wiadomościami w plikach moda. Dlatego jeszcze 'wisi' w 12.7
Postaramy się na dniach to naprawić. |
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Renji Abarai
|
Wysłany: 28-07-2015, 09:55
|
|
|
dziękuje za interesowanie i pomoc w rozwiązaniu tego irytującego problemu, cóż wyłączę tego moda do czasu naprawy:) |
_________________ "Kto pyta nie błądzi" - jednak czasami warto zrobić coś samemu ..:) |
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!