[opinie] nazwa.pl |
Autor |
Wiadomość |
Mich@ł

|
Wysłany: 04-01-2007, 16:58
|
|
|
salam napisał/a: | Adres forum: salam.go.pl |
popraw adres...
salam napisał/a: | Od kilku dni na wszystkich forach jakie mam na koncie nazwa.pl wystepuja mi dziwnaczne bledy i przepustowosc lacza jakby spadla (wszystkim userom) |
napisz do administracji że wolno działa ci konto to oni zaczną szukac przyczyny |
_________________ ==> Mich@ł <== |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
salam

|
Wysłany: 04-01-2007, 18:05
|
|
|
yasiu napisał/a: | salam, czy chodzi ci o forum które masz podane w profilu? |
Nie tylko. Mam na tym koncie kilka fór, 2 duże, 1 mało i jedno mini wszystkie generują te same błędy : Mich@ł napisał/a: | nagle, od kilku dni, bez przyczyny bo akurat w tym okresie nic a nic nie dotykałam się do funkcji forum.
Do jednego z nich koleżanka probowała doinstalować SŁOWNIK!!! ach teraz mi się przypomniało.. usune go, może on tak bruzdzi (promyk nadzieii)
Dziękuje yasiu za natchnienie [quote="Mich@ł"]napisz do administracji że wolno działa ci konto to oni zaczną szukac przyczyny | a to Ci dobre Odpisywali kilka razy regułkami jakie tu już na forum są, a teraz gadają cokolwiek, wieczna przepychanka że to moja wina Ech, we will see , oby to była wina słownika o ktorym sobie teraz przypomnialam |
|
|
|
 |
lio
|
Wysłany: 12-01-2007, 02:52
|
|
|
u mnie tez sie ostatnio wszystko muli i nie wiem o co chodzi... napisalem maila i czekam na odpowiedz... moze sie odezwa... |
|
|
|
 |
strus

|
Wysłany: 29-01-2007, 11:31
|
|
|
Zaskakujace.. otoz mialem tam prawie 7 miesiecy forum 10 000 uzytkownikow i ani razu nie mialem bledu, straconego polaczenia z baza czy tez problemow z administracja Zadowolony takim poziomem uslug, wykupilem u nich drugie konto.. postawilem forum - 6 uzytownikow.. i wysypalo po miesiacu..
Cytat: | *Warning*: mysql_connect() [function.mysql-connect <http://e-wakacje.org/function.mysql-connect>]: Host 'server144187.rev.netart.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' in */home/cryoazur/ftp/wakacje/db/mysql4.php* on line *48*
phpBB by Przemo : *Critical Error*
Could not connect to the database.
*Host 'server144187.rev.netart.pl' is blocked because of many connection errors; unblock with 'mysqladmin flush-hosts' |
Napisalem im o tym, i oto jaka odpowiedz dostalem:
Cytat: |
Jest to typowy problem z phpBB by Przemo, polecam zainstalowanie
"czystego" phpBB. |
Dziwne, jedno konto drugiemu nierowne ? |
_________________ if(DobaZegarowa>24) cout<<"Z checia Ci pomoge!"; else cout<<"Fuck OFF and Find OUT it yourself."; |
|
|
|
 |
moron
|
Wysłany: 29-01-2007, 12:29
|
|
|
ale co do tego ma przemo?
admin serwa zablokowal tego hosta i sie z baza nie mozesz polaczyc... |
_________________ przenosze fora z fora.pl i innych darmowych serwisow ktore nie udostepniaja bazy! |
|
|
|
 |
mck1964

|
Wysłany: 30-01-2007, 12:33
|
|
|
Chciialem sie spytac, bo jest tam opcja za 50zl jest to cena na rok tak ?
kurcze bo mnie sie wydaje ze to moze byc taki sam haczyk jak z domena regionalna 90 groszy za rok... a pozniej trzeba placic wiecej....
ma ktos ta usluge?
dokladnie chodzi mnie o ten:
http://nazwa.pl/hosting.php?np=1 |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 30-01-2007, 13:34
|
|
|
mck1964 napisał/a: | Chciialem sie spytac, bo jest tam opcja za 50zl jest to cena na rok tak ? |
nie
Kod: | Pierwszy okres abonamentowy 6 miesięcy |
mck1964 napisał/a: | kurcze bo mnie sie wydaje ze to moze byc taki sam haczyk jak z domena regionalna 90 groszy za rok... a pozniej trzeba placic wiecej.... |
wiecej? chyba normalna cena za odnowienie jaka jest w nazwa.pl :]
rózne serwery
Ja mam u nich 3 konta i nie było jeszcze problemów tego typu Jedynie to ja dwa razy zamuliłem serwer (raz wina php 5 a raz próba włamania) |
|
|
|
 |
salam

|
Wysłany: 05-02-2007, 11:35
|
|
|
Strasznie zamula. Juz mi sie pisac z nimi nie chce. Niestety chyba doczekam konca umowy i przenosze sie. Nie bawi mnie nieuczciwe traktowanie swoich klientow, a raczej robienie ich w bambuko jesli mi dlawia przepustowosc, a tym samym nie daja wykorzyatcac swojego transferu za ktory sporo place.
Na dniach biore sie za poszukiwanie nowego hostingu. |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 05-02-2007, 19:49
|
|
|
salam, blokują ci przepustowość jeżeli przekroczysz miesięczny transfer (600GB/1200GB rocznie podziel na 12 miesięcy). Ja ich w tym wypadku jak najbardziej popieram bo jeżeli w ciągu dnia Twój serwis zapycha całe łącze to inne storny będa sie otwierać bardzo długo... Dodatkowo zauważ że nie blokują konta tylko zmniejszają przepustowość łącza do 1Mb/s, a więc wole to niż całkowity blok i unieruchomienie serwisu na kilka godzin. Bo jak to się mówi czas to pieniądz.
salam, a tka poza tym to przed założeniem konta przeczytałaś regulamin? Bo tam jest opisane wszystko
Moje konto kiedyś też miało zmniejszone pasmo a więc przeniosłem serwis na active pro i teraz jest ok A na starym koncie stoją fora
salam napisał/a: | nie daja wykorzyatcac swojego transferu za ktory sporo place. |
ile miesięcznie transferu wykorzystujesz i jakie masz konto active czy active pro? No i dodatkowo pewnie masz konto wykupione w promocji Więc 61/122 zł za 6 miesięcy to dużo ? |
|
|
|
 |
faw217
|
Wysłany: 16-07-2007, 11:51
|
|
|
Cóż. Konto w NetArcie mam od stycznia i póki co jestem zadowolony. Co prawda na razie konto nie przyjmuje na siebie specjalnego obciążenia, jednakże po przeżyciach z Azą i i365 jestem wreszcie zadowolony. Bardzo wysoki uptime, szybki FTP, żadnego zmulania, nic. Przy wrzucaniu kopii sql na server przez PMA (ok. 9-10 mb), miałem kilkakrotnie 403, kolejnym razem przyjął kopię i wszystko ładnie wgrał.
active.admin może nie dorównuje możliwościami cPanelkowi, ale da się przeżyć. Hosting do najtańszych nie należy, ale po poprzednich dwóch hosterach, zaryzykowałem. Niestety fakty są takie, że trzeba zapłacić trochę więcej, żeby mieć coś profesjonalnego. |
_________________ But I still haven't found what I'm looking for...
Wykonam tanio niewielkie skrypty PHP & MySQL: kontakt na PW, GG bądź e-mail. |
|
|
|
 |
Mich@ł

|
Wysłany: 16-07-2007, 17:40
|
|
|
faw217, będzie Ci odpowiadać dopóki Ci nie podziękują
W sumie ja też lubię te serwery z uwagi na dobry sprzęt jak i lokalizacje (Polska). No ale niestety kilka dni temu podziękowali mi i musiałem przenieść serwis na inny hosting
No ale ogólnie hosting warty polecenia |
|
|
|
 |
Snajpi
|
Wysłany: 29-07-2009, 15:47
|
|
|
Jeżeli zamówię u nich domenę to faktura przyjdzie mi do domu czy na email? |
|
|
|
 |
Marecki
|
Wysłany: 29-07-2009, 18:00
|
|
|
Snajpi napisał/a: | Jeżeli zamówię u nich domenę to faktura przyjdzie mi do domu czy na email? | Faktury przychodzą do domu. |
|
|
|
 |
Master93
|
Wysłany: 29-07-2009, 18:21
|
|
|
Marecki napisał/a: | Snajpi napisał/a: | Jeżeli zamówię u nich domenę to faktura przyjdzie mi do domu czy na email? | Faktury przychodzą do domu. |
Zgadza sie. Faktura przychodzi po 7 dniach. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Snajpi
|