|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Woytec 08-01-2014, 20:34 |
[OffTopic] WAREZ jest NIELEGALNY |
Autor |
Wiadomość |
szymon1051
|
Wysłany: 05-07-2011, 14:55
|
|
|
dzikidzik napisał/a: | Wiecie ile rzeczy robionych jest nielegalnie? Nie wolno np linkować bezpośrednio do konkretnego artykułu, tylko do strony głównej danej witryny. Umieszczanie linków na fb jest również nielegalne |
A to nie podlega pod prawo cytatu czy coś takiego
[ Dodano: 05-07-2011, 16:02 ]
dzikidzik napisał/a: | Na pewno własny upload jest - paserstwo, i nie trzeba osiągać korzyści majątkowej, darowizna też może być. Jak się samemu ukradło program, to rozpowszechnianie mieście się w przestępstwie kradzieży. Ale umieszcanie linków do cudzego uploadu... Jak na mnie mieści się w przesłankach artykułu 291 kk, w ramach pomagania w zbyciu. |
jak mało wrzucasz to raczej grzywna ci gronie więc nie ma się o co bać
Cytat: | § 2. „W wypadku mniejszej wagi, sprawca podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.” |
|
|
|
|
![](templates/subSilver/images/spacer.gif) |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
tompl333
|
Wysłany: 07-07-2011, 23:41
|
|
|
Tak na prawde co w dzisiejszym swiecie jest legalne wszystkie firmy panstwowe czy prywatne zostały swiadomie czy nie połaczone z wielka siecia porazona nielegalnoscia ktorej tak na prawde juz nic nie zmini , jest coraz gorzej gdzies czytalem artykull ze ma powstac w przyszłosci jeszcze bardziej ogolnodostepny niz jest teraz na dodatek bedziemy podlaczeni calodobowo bez ograniczen . |
|
|
|
szymon1051
|
Wysłany: 10-07-2011, 10:47
|
|
|
Cytat: |
Tak na prawde co w dzisiejszym swiecie jest legalne wszystkie firmy panstwowe czy prywatne zostały swiadomie czy nie połaczone z wielka siecia porazona nielegalnoscia ktorej tak na prawde juz nic nie zmieni , jest coraz gorzej gdzies czytalem artykuł ze ma powstac w przyszłosci jeszcze bardziej ogolnodostepny niz jest teraz na dodatek bedziemy podlaczeni calodobowo bez ograniczen. |
Na tym świecie istnieją jeszcze legalne rzeczy jak np phpbb by przemo i firmy pewno też ale nie znam nazwy . A teraz nie masz dostępu do internetu całodobowo Ja przynajmniej jak się łącze z internetem to nie mam prawie żadnych ograniczeń prócz szybkości łącza . |
Ostatnio zmieniony przez Woytec 10-07-2011, 12:05, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
tompl333
|
Wysłany: 11-07-2011, 00:06
|
|
|
szymon1051 napisał/a: | Cytat: |
Tak na prawde co w dzisiejszym swiecie jest legalne wszystkie firmy panstwowe czy prywatne zostały swiadomie czy nie połaczone z wielka siecia porazona nielegalnoscia ktorej tak na prawde juz nic nie zmieni , jest coraz gorzej gdzies czytalem artykuł ze ma powstac w przyszłosci jeszcze bardziej ogolnodostepny niz jest teraz na dodatek bedziemy podlaczeni calodobowo bez ograniczen. |
Na tym świecie istnieją jeszcze legalne rzeczy jak np phpbb by przemo i firmy pewno też ale nie znam nazwy . A teraz nie masz dostępu do internetu całodobowo Ja przynajmniej jak się łącze z internetem to nie mam prawie żadnych ograniczeń prócz szybkości łącza . |
chodzilo mi ze bedziesz podpięty do kompa i sie nigdy nie bedziesz odlaczal |
|
|
|
gandc
|
Wysłany: 18-09-2011, 16:14
|
|
|
Ej, ja mam prośbę. Zamknijcie tez ta stronę, warez-host.com.
Nie legalna! Tworzy warezy! Te wasze bzdury, nie widzicie ze w Polsce nie robią nic z tym? I nie będą nie maja na to wpływu! Dodatkowo mamy idiotę jako prezydenta, czemu? Pamiętam, jak w Polsce nauczycielka kazała przestać mówić "Yyy.." a nasz prezydent:
"Chciałbym, yyyyy wybudować parafie yyyyy".......... "yyy ale ja umiem mówić po angielsku".... Bez jaj, prezydent pro to i ludzie warezy zakładają. |
|
|
|
Dekke
zbanowany
|
Wysłany: 18-09-2011, 16:23
|
|
|
Warez jest i będzie nielegalny. Jest to czyste piractwo, a to, że Polska nic z tym nie robi świadczy o Polsce. |
|
|
|
Seba123
![](images/avatars/21366782494c9681e378d50.png)
|
|
|
|
Tommekk80
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
![](images/avatars/16922063785467c2c28d552.png)
|
Wysłany: 19-09-2011, 08:00
|
|
|
Po prostu piraci mają lepszych prawników |
|
|
|
Dekke
zbanowany
|
Wysłany: 19-09-2011, 08:12
|
|
|
Tommekk80, dokładnie, a to wszystko za sprawą piractwa.
Pirat, który nieźle dorobił się na piratowaniu ma forsę więc ma i ludzi. |
|
|
|
gandc
|
Wysłany: 21-12-2011, 23:35
|
|
|
Up. Glupota, to co piszecie. Ten kto zrobil progam ma wiecej kasy.. |
|
|
|
Webspy
|
Wysłany: 22-12-2011, 08:50
|
|
|
gandc, a przestań. Wszystko co nielegalne powinno być karalne i tępione. |
_________________ safasfas |
|
|
|
Zielek
![](images/avatars/14812229764f095fbc379cc.gif)
|
Wysłany: 22-12-2011, 10:13
|
|
|
Webspy, No właśnie powinno być karane ale jak powiedział Up Tommekk80, Mają dobrych prawników , ale są metody żeby dać im radę . |
|
|
|
kamil27
|
Wysłany: 21-01-2012, 18:14
|
|
|
gandc napisał/a: | Ej, ja mam prośbę. Zamknijcie tez ta stronę, warez-host.com.
Nie legalna! Tworzy warezy! Te wasze bzdury, nie widzicie ze w Polsce nie robią nic z tym? I nie będą nie maja na to wpływu! Dodatkowo mamy idiotę jako prezydenta, czemu? Pamiętam, jak w Polsce nauczycielka kazała przestać mówić "Yyy.." a nasz prezydent:
"Chciałbym, yyyyy wybudować parafie yyyyy".......... "yyy ale ja umiem mówić po angielsku".... Bez jaj, prezydent pro to i ludzie warezy zakładają. |
faktycznie jak ktos mowi yyy jest debilem....
szybko i prosto mozna kogoso okreslic nie wiedzialem ze to takie proste
miales swietna pania od jezyka.... |
|
|
|
gandc
|
Wysłany: 22-01-2012, 22:46
|
|
|
Wiem, dziekuje.
Nie byla niestety polka... byla szkotka ktora mnie uczyla angielskiego. (nie polskiego) |
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Tommekk80
![junior](templates/subSilver/images/ranks/rank_JA.gif)
![](images/avatars/16922063785467c2c28d552.png)
|
Wysłany: 23-01-2012, 00:38
|
|
|
Coś tu chyba nie halo - warez nielegalny, sratytaty a jak zamknęli megaupload to płaczecie...warez nie acta nie, zdecydujcie się...
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!