Zamknięty przez: arcy 25-05-2010, 21:45 |
[DARMOWE FORA] Serwis z darmowymi forami phpbb by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
Micros
|
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
easy-13
|
Wysłany: 05-04-2008, 16:13
|
|
|
Żadne nie działa z tych serwisów a szkoda |
|
|
|
 |
bosy

|
Wysłany: 06-04-2008, 02:28
|
|
|
Wybrałam serwis z darmowym forum i na razie tyle mi wystarczy. Super się na nim uczę i z pomocą z obydwu stron na pewno mi się uda dojść do celu. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 06-04-2008, 12:14
|
|
|
bosy, a za pare miesiecy bedziesz płakac i rozpaczac i miec pretensje, jak ten serwer zniknie razem z Twoim forum. Ale powodzenia zycze. |
|
|
|
 |
bosy

|
Wysłany: 06-04-2008, 14:11
|
|
|
Dzięki Joli, zdaję sobie z tego sprawę, ale forum potrzebne mi jest do sierpnia, mam nadzieję, że tyle wytrzymają |
|
|
|
 |
arcy

|
|
|
|
 |
bosy

|
Wysłany: 06-04-2008, 16:56
|
|
|
Wiem Arcy, między innymi vdd.pl , . Czytałam też na temat nieopłacalności darmowych hostingów, ale cóż , tak jak pisałam forum ma być tylko do sierpnia, jak mi się spodoba tworzenie i zarządzanie forum to pomyślę o tematycznym, ale już na płatnym serwerze. Pozdrawiam, podoba mi się u Was |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 06-04-2008, 17:35
|
|
|
bosy, tylko ze nie bedizesz mogla swojego forum stamtad przeniesc. Po co zakladac forum na kilka miesiecy, zeby je potem usunac/ |
|
|
|
 |
maciusss

|
Wysłany: 06-04-2008, 17:45
|
|
|
joli napisał/a: | nie bedizesz mogla swojego forum stamtad przeniesc. Po co zakladac forum na kilka miesiecy, zeby je potem usunac/ |
JOLI ma racje. Troche to bezsensu zakladc forum na kilka miesiecy. |
_________________ Pomogłem Ci ? - ciesze się
To że pomagam na forum nie oznacza że pomoge Ci na PW i GG ! |
|
|
|
 |
bosy

|
Wysłany: 06-04-2008, 17:48
|
|
|
Joli, bo to forum ma pomóc w organizacji koncertu, potem nie będzie nam już potrzebne. Na co dzień spotykamy się na innym forum, które nas łączy. Tylko tak możemy mieć kontakt ze wszystkimi ludkami porozrzucanymi po całej Polsce i swobodę rozmawiania na ten jeden temat. Natomiast dla mnie osobiście to przygoda i nowe doświadczenie. Przepraszam jeśli robię off-topic |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 06-04-2008, 17:53
|
|
|
Nie, nie robisz. W sumei o tym rozmawiamy. jesli forum sluzy do takiego celu, to czemu nie.
W przeciwnym wypadku - nie warto. Raz, ze moga byc powazne problemy, z przeniesieniem bazy gdzies indziej, dwa, ze moze zniknac z dnai na dzien.
A trzy, z jesli juz ktos podchodzi do tego powaznie, to lepiej zaczac od wlasnej domeny, jaka by nie byla, ktora bedzie razem z forum mogla byc przeniesiona gdzies indziej. Odwiedzalnosc i wszystkie inne wskazniki popularnosci strony sa zwiazane z domena - jej calkowita zmiana, bo zabranie forum z darmowego serwisu tylko tak jest mozliwe, wiaze sie z utrata wszystkich, zdobywanych czesto miesiacami wartosciami. |
|
|
|
 |
bosy

|
Wysłany: 06-04-2008, 18:07
|
|
|
Wiem, tylko nasze forum ma 45 użytkowników i może się ich liczba zwiększyć najwyżej do 100 osób. Problemem jest to, że z pewnych względów nie możemy rozpropagować tego forum i między innymi dostęp do niego jest tak bardzo ograniczony. Na wszelki wypadek kopiuję dane żeby mieć ewentualny kontakt z ludźmi. Zastanawiałam się nad założeniem forum na płatnym hostingu, jak serwer na którym jesteśmy robił zmiany. W chwili obecnej poprawiło się, więc sama jestem w kropce. Po wydarzeniu z vdd głupio mi kolejny raz kazać ludziom rejestrować się na kolejnym nowym forum. Bardzo dużo mnie kosztowało odtworzenie tego co już mieliśmy. Uff, mam nadzieję , że admini z obecnego hostingu, nie zrobią nas w konia. |
|
|
|
 |
ziommistrz
|
Wysłany: 24-05-2010, 02:11
|
|
|
Ten link z pierwszego postu można by usunąć, bo tam linki sponsorowane są ;p |
|