|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Matteo 09-11-2013, 09:30 |
Styles Demo MOD ver. 1.0 |
Autor |
Wiadomość |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 19-06-2009, 23:33
|
|
|
CMP, wersja na przemo.webstyle.info jest szpaka. I ciut moja, bo jednak troche ja poprawilam po swojemu.
Ale robiona juz nie wiem z czego, trzebaby jego zapytac. Chyba komus płacic za modyfikacje, za czasow style.vplus jeszcze.
Jesli to, co sie pokazalo rok temu prawie w tamtym temacie, nie powinno sie tu znalezc, to przepraszam. Usuniemy temat i juz. Nie wiedzialam, ze to jest płatne, naprawde... Sprawdzałam wtedy i nigdzie nie ma wzmianki o zadnej licencji w instrukcji. Generalnie powinna byc darmowa, bo autor pisze:
Cytat: | License
Styles Demo is open source, licensed under the GNU General Public License (GPL)External Link. |
http://www.ktauber.com/phpBB2mods/styles_demo/ |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
CMP

|
Wysłany: 19-06-2009, 23:43
|
|
|
joli, wiem, że jest taka licencja. Ta modyfikacja była dodatkiem dla użytkowników posiadających specjalną rangę. Nigdy nie czerpałem korzyści majątkowych z tej modyfikacji. Chodzi mi ogólnie o to, że modyfikacja została udostępniona szerszemu gronu bez mojej wiedzy. Po upadku bbhelp miałem zamiar wydać i to z poprawionymi błędami (wymienionymi kilka postow wyżej). A tu takie rzeczy xD |
_________________ -> http://chucktv.pl/ Polskie centrum fanów serialu Chuck
-> http://forum.chucktv.pl/
-> Jeśli chcesz mieć unikalny styl na swoim forum, napisz na PW, GG lub email.
-> Wykonuje instalacje, aktualizacje, wgrywanie modów i przeróbki stylów. |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 19-06-2009, 23:56
|
|
|
Rozumiem. To tak jak z nasza strefa vIP. Choc teraz to i tak nie ma sensu, bo userzy nie maja żadnych zahamowań. To co, zostawiamy? Czy poprawisz? |
|
|
|
 |
tepe15

|
Wysłany: 20-06-2009, 11:00
|
|
|
xD zauważyliscie może jeden mały szkopuł że co wydam jakąś modyfikacje to zawsze wplącze się w aferę XD? Coś pięknego normalnie kocham te klimaty xD |
_________________ Zastanów się 10 razy zanim napiszesz durny post z durnym przesłaniem.
[Info tyczy się was -jednak nie mnie. Sam dobrze wiem, kogo zwać durniem, kogo zaś nie] |
|
|
|
 |
joli
Yollien +Styler

|
Wysłany: 20-06-2009, 11:26
|
|
|
Dlaczego w afere?
Wyjasnilo sie troche. Podyskutowalismy. W koncu to jest forum dyskusyjne ;P
Tylko juz nie krzycz tak, jak w tym pierwszym poscie, bo dostaje oczopląsu
Modyfikacja pojdzie do gotowych, w koncu to alternatywa |
|
|
|
 |
tepe15

|
Wysłany: 20-06-2009, 12:07
|
|
|
dobrze już nie będę przy damie nie wypada <lizus> heheh
mnie też to cieszy że coś się w końcu wyjaśniło i wierze że CMP wykończy swoją modyfikację bo to na prawdę przydatna rzecz jest a co do mojej wersji tego moda to jak się podszkolę bardziej to i swoją rozbuduje mimo to dziękuje Joli że doceniła mój wysiłek i mod trafi do gotowych jako alternatywa ^_^ |
_________________ Zastanów się 10 razy zanim napiszesz durny post z durnym przesłaniem.
[Info tyczy się was -jednak nie mnie. Sam dobrze wiem, kogo zwać durniem, kogo zaś nie] |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
jeams007

|
Wysłany: 22-08-2010, 09:47
|
|
|
Witam. Czy jest możliwość aby wyświetlały się własne style?
Jeśli tak jak to zrobić?,pozdrawiam(dam pomógł)! |
_________________ NIE wykonuję już zleceń .
Mistrz modyfikacji Statystyki TOP5-1min 47sek. |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!