|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
rozwazania nad modem [YOU] |
Autor |
Wiadomość |
|BKS|ReBeL
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Grucha
|
Wysłany: 30-04-2004, 07:18
|
|
|
mopek napisał/a: | to sie po prostu szybko nudzi - ale na poczatku był niezły ubaw |
No a jak ja mialem u mnie taki podpis ja ktu mam teraz to chba w 4 tematach do off topicowo komentowali
ergo napisał/a: | Cytat: | A jakieś znaczniku poza you są ? Wiesz co? na ten temat ergo
_________________ "Touch my car and i will touch your girl" |
|
|
|
|
DJMaslak
|
Wysłany: 04-05-2004, 09:57
|
|
|
A mi sie wydaje ze wcale nie powinniscie brac tego do siebie.
Mod jest wspanialy i np. mozna dajac upload skierowac w opisie post tak ze odpowiadajacy na topik czuje sie zaszczycony ze to wlasnie do niego jest skierowany post.
Wydaje mi sie ze to umila zycie.
Wiadomo ze jak ktos jest podly i wulgarny i napisze
Kod: | [ you ] ty h..... co sie patrzysz zrywaj sie stad | to jest to obraza i z takiego forum trzeba szybko uciekac ale jesli napiszesz Kod: | [ you ] Zapraszam ciebie do posluchania najnowszego remixu grupy X, i prosze cie [ you ] o komentarz po przesluchaniu bo zalezy mi na twojej opinii |
to taki post trafia do odbiorcy o wiele brdziej i jest lepiej przyjmowany.
Dzieki ci Przemo za ten MOD, jest super |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 04-05-2004, 18:34
|
|
|
nom - to zalezy od poziomu forum - nie ? |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
azazello
|
Wysłany: 05-05-2004, 09:27
|
|
|
a czemu [mod] nie działa jak go urzyje to modowie nie widza nic dopiero po zacytowaniu |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!