[opinie] avh.pl |
Autor |
Wiadomość |
Trot

|
Wysłany: 28-05-2006, 14:31
|
|
|
ja tam mam same pozytywne opinie na temat avh
Domeny są podstawiane pod nos co mi ułatwiło sprawę
Mało tego nie raz dostałem od nich odp. kiedy chciałem o coś zapytać a żadko dostaję odpowiedzi xD
Zresztą jest na prawdę tanio i jest dużo parametrów
Ja w każdym razie polecam.
Co do problemów to avh uprzedzał że mogą wystąpić problemy bo przenoszą na lepszy serwer xD |
_________________ Madagaskar
Hogwart net
Ministerstwo Magii
Wejdź a nie pożałujesz! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
niczeq

|
Wysłany: 29-05-2006, 00:50
|
|
|
Trot napisał/a: | ja tam mam same pozytywne opinie na temat avh |
hehe majac konto(a) na yoyo.pl ?
Trot napisał/a: | a żadko dostaję odpowiedzi xD |
nie dziwie sie
Trot napisał/a: | Co do problemów to avh uprzedzał że mogą wystąpić problemy bo przenoszą na lepszy serwer xD |
juz mogliby wymyslic cos nowego kazdy hosting majacy problemy informuje ze przenosi na nowy(e) lepszy(e) server(y) |
_________________ ważny jest skutek, lecz ważniejsza przyczyna...
Potrzebujesz porządnego hostingu??? Skontaktuj się ze mną przez PW |
|
|
|
 |
AVH.pl

|
Wysłany: 29-05-2006, 17:07
|
|
|
Cytat: | a żadko dostaję odpowiedzi xD |
Witam,
Na wszystkie pytania odpowiadamy od 5 minut do 6 godzin,
nie zdażyło mi się NIE odpowiedzieć na czyjeś pytanie ... Musiałem nie dostać pytania na e-mail ...
dlatego zachęcamy klientów do kontaktowania się poprzez http://www.avh.pl/strony.php?avh=bok
Cytat: |
hehe majac konto(a) na yoyo.pl ? |
Widze że jesteś przekonany na NIE do naszej firmy ... osobiście sam wystawiłbym negatywny komentarz po ostatnim "Padzie" ale naprawde nie było to z naszej winy.
Cytat: | chociaż robić backupy na całkiem inną maszynę a nie na "drugą partycję" |
Gdybyś miał u nas konto może zmieniłbyś zdanie o naszej firmie, ponieważ gdybyś miał u nas konto wiedziałbys ze przechowywujemy backupy na innym serwerze. |
|
|
|
 |
niczeq

|
Wysłany: 29-05-2006, 21:09
|
|
|
AVH.pl napisał/a: | Gdybyś miał u nas konto (...) ponieważ gdybyś miał u nas konto |
AVH.pl napisał/a: | Cytat:
hehe majac konto(a) na yoyo.pl ?
Widze że jesteś przekonany na NIE do naszej firmy ... osobiście sam wystawiłbym negatywny komentarz po ostatnim "Padzie" ale naprawde nie było to z naszej winy. |
AVH.pl, widzac same adresy do serverow yoyo.pl w podpisie uzytkownika - Trot, jego opinia o Waszych serverach/serverze jest dla mnie malo wiarygodna, ale nvm |
_________________ ważny jest skutek, lecz ważniejsza przyczyna...
Potrzebujesz porządnego hostingu??? Skontaktuj się ze mną przez PW |
|
|
|
 |
fifor

|
Wysłany: 30-05-2006, 17:34
|
|
|
AVH.pl, znowu sa jakies problemy , czemu musicie zawsze kombinowac ok 17.30 gdy jest najwiekszy ruch???... |
|
|
|
 |
patrick
|
Wysłany: 30-05-2006, 18:41
|
|
|
Heh ja odpoczatku mowilem, ze to "lipa" nie hosting i trafilem. Tyle na temat. |
|
|
|
 |
kurnik
|
Wysłany: 31-05-2006, 14:00
|
|
|
Z tego co wiem macie serwery :
w Polsce
w USA
w Niemczech
i widze że te z USA - są same problemy.... Więc nie lepiej się całkowicie na serwery niemieckie czy polskie przenieść ?? - czyżby oszczędność pieniędzy ?? |
|
|
|
 |
soser

|
Wysłany: 31-05-2006, 14:23
|
|
|
Jak się na niemiecki przeniesiesz to dostajesz 5gb transferu |
|
|
|
 |
AVH.pl

|
Wysłany: 01-06-2006, 18:54
|
|
|
Tzn tak w maju:
Host 1 z cpanelem ( usa ) zaliczył 5 padów w tym 2 poważne ( 12h+)
host 2 z vhcs2 ( Polska ) Miał 2 małe pady
host 3 z Direct Adminem ( niemcy ) 0 padów
host 4 z confixx ( niemcy ) 0 padów
a to iż bylismy domyślnie na hoscie nr 1 spowodowało awarie wszystkich serwerów jeśli padł host1, z dniem dzisiejszym na domyślny serwer wybraliśmy host3. Wszystkie konta zostały już przywrócone.[/i] |
|
|
|
 |
Bigbluee
|
Wysłany: 02-06-2006, 00:21
|
|
|
avh.pl ? hmm , za bardzo kojarzy sie z ovh, która to firma podłączała pod 1 łacze kilka kompów. Jak to sie mówi...pokrewieństwo nazw robi swoje Żle mi sie kojarzy ta firma(AVH) mimo iz nie korzystalem z jej usług |
|
|
|
 |
soser

|
Wysłany: 03-06-2006, 15:36
|
|
|
Bigbluee, to tak jak byś nie wysyłał maila do kolegi z onetu bo na onecie złą pogodę pokazują. Śmieszne takie tłumaczenie. |
|
|
|
 |
Bigbluee
|
Wysłany: 05-06-2006, 12:49
|
|
|
przeciez to był ironiczny żart. Wrzuć na luz |
|
|
|
 |
fifor

|
Wysłany: 01-08-2006, 10:31
|
|
|
AVH.pl, jakis pad dzisiaj |
|
|
|
 |
CINA
|
Wysłany: 15-09-2006, 13:40
|
|
|
Witam posiadam konto w avh.pl i od dwoch dni niemoge wogole dostac sie na swoje forum...:/ Zero informacji ze strony avh... cos okropnego... apropo znalazlem cos ciekawego na allegro
Kod: | http://www.allegro.pl/item126760401_avh_pl_firma_hostingowa_dochodowa_.html |
Co oni kombinuja |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Paszczak000

|