|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: joli 22-01-2009, 19:25 |
[problem] Zmodyfikowanie funkcji pomgó?. |
Autor |
Wiadomość |
Plemnik

|
Wysłany: 13-11-2005, 19:30
|
|
|
Patison napisał/a: | Po naciśnięciu przycisku pomógł i zaakceptowaniu, że chcę dodać punkt pojawił się błąd: "Nieautoryzowany" i punkt nie został dodany |
Też tak mam |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Radek

|
Wysłany: 13-11-2005, 21:51
|
|
|
Kod: | if ( !($row3 = $db->sql_fetchrow($result3)) )
{
message_die(GENERAL_ERROR, $lang['Not_Authorised']);
} |
skasowac |
|
|
|
 |
paszczus
|
Wysłany: 23-12-2005, 22:16
|
|
|
Mod dziala, ale nawet jesli nie jestem autorem tematu, to podczas klikania na "Pomógł" mam:
Kod: | Jesteś autorem tego tematu, jeżeli ta odpowiedź Ci pomogła, możesz dodać jeden punkt "POMÓGŁ" temu użytkownikowi
Kliknij TUTAJ aby dodać punkt, lub kliknij TUTAJ aby anulować i powrócić do tematu |
I nie moge dac > 1 pkt |
|
|
|
 |
regua

|
Wysłany: 25-12-2005, 15:44
|
|
|
paszczus napisał/a: | Mod dziala, ale nawet jesli nie jestem autorem tematu, to podczas klikania na "Pomógł" mam: | Hmmm... a zawsze wydawało mi się, że tylko autor tematu ma dostęp do przycisku "Pomógł"...
Cytat: | Kod: | Jesteś autorem tego tematu, jeżeli ta odpowiedź Ci pomogła, możesz dodać jeden punkt "POMÓGŁ" temu użytkownikowi
Kliknij TUTAJ aby dodać punkt, lub kliknij TUTAJ aby anulować i powrócić do tematu |
I nie moge dac > 1 pkt |
A po co masz dawać więcej? Gość pomógł, to pomógł. A tak to możnaby se jaja robić i dawać 300 punktów. Pomógł jeden raz = 1 pkt. Pomógł drugi raz = 1 pkt. W sumie 2 pkt |
|
|
|
 |
paszczus
|
Wysłany: 25-12-2005, 17:03
|
|
|
regua napisał/a: | Hmmm... a zawsze wydawało mi się, że tylko autor tematu ma dostęp do przycisku "Pomógł"... Very Happy | chyba sie zagubiles w temacie, bo w nim chodzi o to, zeby mogl dawac ten punkt ktos inny niz tylko autor, bo to bez sensu czasem jest...
Problem jest kolejny, kazdy moze dac SOBIE punkt pomogl teraz, do kazdego posta Troche marne, nie sadzicie? Jak to obejsc? Bo gdyby nie to, to mod fajnie dziala, dodalem mozliwosc usuwania punktu i tylko w/w rzecz mi przeszkadza |
|
|
|
 |
korassd
|
Wysłany: 08-01-2006, 13:17
|
|
|
To jak to zrobić by admin tylko mógł dawać każdemu pochwałe gdzie chce ?? A pozostałe bezzmian że autortematu możedać pochwałe i admin wszedzie |
|
|
|
 |
marcinczwa
|
Wysłany: 24-05-2006, 15:09
|
|
|
da sie zrobic tak aby w kazdym dziale forum pkt pomogł były naliczane osobno?? |
_________________ Gość zapraszam na forum: http://e-kulturystyka.info |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
vogiel
|
Wysłany: 21-08-2006, 23:13
|
|
|
korassd napisał/a: | To jak to zrobić by admin tylko mógł dawać każdemu pochwałe gdzie chce ?? A pozostałe bezzmian że autortematu możedać pochwałe i admin wszedzie |
Dołączam się do prośby
[ Dodano: 25-08-2006, 20:25 ]
hm.. bzdura moge soboie nawet dać punkt pomógł jak to naprawić bo to bezsensu jest.. |
_________________ www.forum.helox.pl |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!