|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
BBCode OffTopic Mod |
Autor |
Wiadomość |
ciaastek
|
Wysłany: 13-04-2006, 10:37
|
|
|
A mi pod 1.12.5 nie chodzi
wiem że to jest na < 1.9.5 ale chodzi tylko o to, że po naciśnięciu przycisku offtopic pojawia się napis undefined
Może ktoś pomóc? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
renczus
|
Wysłany: 18-04-2006, 10:07
|
|
|
To i tak jesteś gość: mi owszem chodzi jak wpisze [offtopic]cośtam[/offtopic] ale żeby był przycisk... uuu... nie ma.
Co do instalacji: prawie wszystko działa ale nie am np wogóle kodu Kod: | bbtags = new Array('[b]','[/b]','[i]','[/i]','[u]','[/u]','[quote]','[/quote]','[code]','[/code]','[list]','[/list]','[list=]','[/list]','[img]','[/img]','[url]','[/url]','[stream]','[/stream]','[fade]','[/fade]','[scroll]','[/scroll]','[swf width= height=]','[/swf]','[center]','[/center]','[hide]','[/hide]'); |
Może by tak przerobić moda do wersji 1.12.5? Ew. proszę o szybką instrukcję tutaj |
|
|
|
|
DOd
|
Wysłany: 19-04-2006, 07:58
|
|
|
Mi sie udalo uruchomic pod 1.12.5 moda. mam guziczek OT i w szybkiej odpowiedzi i w odpowiedzi normalnej. Troszke sie z tym nababralem. Ale sam do konca nie wiem jak. Wiem ze nalezy wyczyscic cashe po zmianach zeby guziczek dzialał, bo mi cały czas pisało "undefined" czy jakos tak, a u innych guziczek dzialał. Własnie po przeczyszczeniu casche skórki zaczeło chodzic elegancko... Jak cos to moge powiedziec jak przerobiłem plik "posting_body.tpl" i plik "pa_comment_posting.tpl" w którym własnie modyfikuje sie kilak rzeczy odnosnie:
Kod: | #
#-----[ FIND ]---------
#
bbtags = new Array('[b]','[/b]','[i]','[/i]','[u]','[/u]','[quote]','[/quote]','[code]','[/code]','[list]','[/list]','[list=]','[/list]','[img]','[/img]','[url]','[/url]','[stream]','[/stream]','[fade]','[/fade]','[scroll]','[/scroll]','[swf width= height=]','[/swf]','[center]','[/center]','[hide]','[/hide]');
#
#-----[ REPLACE WITH ]--------
#
bbtags = new Array('[b]','[/b]','[i]','[/i]','[u]','[/u]','[quote]','[/quote]','[code]','[/code]','[list]','[/list]','[list=]','[/list]','[img]','[/img]','[url]','[/url]','[stream]','[/stream]','[fade]','[/fade]','[scroll]','[/scroll]','[swf width= height=]','[/swf]','[center]','[/center]','[hide]','[/hide]','[OT]','[/OT]');
|
Pozdro... |
|
|
|
|
renczus
|
Wysłany: 19-04-2006, 14:42
|
|
|
fajnie - gratuluję, ale dla ogółu trochę mniej kumatych nic z tego nie wynika. W dalszym ciągu czekam na dobrą i sprytną duszę, która napisze moda... |
|
|
|
|
ciaastek
|
Wysłany: 19-04-2006, 16:15
|
|
|
Może to się wyda dziwne ale ja tego w tych plikach niemam
szukałem samej frazy bbtags i również nie znalazło (pozostałe przyciski działają) mam styl xandgreen wie ktoś może gdzie to ma być?
Edit: w pa_comment_body.tpl jest a w tym drugim pliku znalesc nie umiem
Edit2: jak w tym w/w pliku zmienie to nadal pisze undefined |
|
|
|
|
omega_klub
|
Wysłany: 04-11-2006, 08:16
|
|
|
czy ktoś może stawić gotowy, zmodyfikowany plik |
|
|
|
szymel
|
Wysłany: 10-02-2007, 22:14
|
|
|
sporo czasu minelo i nikomu sie nie chcialo nic zrobic...
Pewnie to "wina" BBCode ktory ten problem by rozwiazal, ale jesli ktos potrzebuje tylko jeden przycisk? Moglby ktos nieco poprawic calosc by chodzilo pod 1.12.5 ?
Edit: troche to trwalo ale znalazlem!
M1chu przerobil ta modyfikacje pod 1.12.5
http://forum.m1chu.eu/viewtopic.php?p=36#36 |
|
|
|
|
omega_klub
|
Wysłany: 11-02-2007, 00:38
|
|
|
Dzięki, sprawdzę czy działa i dam znać w tym wątku |
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szymel
|
Wysłany: 11-02-2007, 02:13
|
|
|
Wszystko dziala jak tralala wlasnie zainstalowalem i sprawdzilem
Wielkie pifko dla M1cha |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!