|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
bb2 Turbo już dostępne |
Autor |
Wiadomość |
BRC
|
Wysłany: 23-01-2020, 12:47
|
|
|
Tak, jeśli będę jeszcze żył, to pomogę za browara.
Do phpbb3 jest szereg "albumowych" modyfikacji, więc nie będzie dla mnie problemu z przeniesieniem tego. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 24-01-2020, 19:34
|
|
|
Cytat: | PS. A czy PhpBB3 posiada wbudowany album oraz statystyki |
Nie posiada albumu. Statystyki ma inne niż Przemo. Pytanie na czym Ci zależy. |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 06-02-2020, 19:42
|
|
|
No najbardziej mi zależy na statystykach (zwłaszcza jeśli chodzi o ilość napisanych postów w danych miesiącach) oraz na albumie.
irekk napisał/a: | Nie posiada albumu |
Domyślnie może i nie posiada. Ale z tego co wiem, istnieją oficjalne modyfikacje z albumem? Na przykład na forum LIGHTING-GALLERY jest ikonka z galerią w prawym górnym rogu. |
|
|
|
|
irekk
|
Wysłany: 08-02-2020, 19:01
|
|
|
Jasne, aczkolwiek to nieoficjalne rozszerzenie. W dodatku to forum które wrzuciłeś to zabytek: skrypt w wersji 3.0.5 (maj 2009) |
_________________ Cygantura |
|
|
|
|
Lukdirt
|
Wysłany: 10-02-2020, 20:32
|
|
|
A to mnie zaskoczyłeś, myślałem że właściciel tamtego forum aktualizuje je regularnie |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!