|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Gdy zepsu?e? styl... |
Autor |
Wiadomość |
anepol
|
Wysłany: 14-03-2011, 02:48
|
|
|
chce zmienic styl na inny, style sa dostepne
zmieniam na serwerze w menadzeze plików /forum jak nizej komunikat nakazuje i nic...... nie mam polaczenia z ftp jak zmienie na wszystkie mozliwe opcje dostepu, style znowu sa ale komunika ten sam i nie moge wczytac zadnego stylu
Cytat: | Funkcje edycji stylów poprzez formularz oraz importu stylów są wyłączone ze względów bezpieczeństwa.
Jeżeli chcesz je włączyć, ustaw w pliku /admin/admin_config.php zmienną: $xs_edit na 1 |
co robic? ?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
@d!r3k
|
Wysłany: 14-03-2011, 08:40
|
|
|
anepol
Otwórz:
Kod: | admin/admin_config.php |
Znajdź:
Zamień na:
|
_________________ Odpłatnie wykonam:
- Instalację forum / Instalację modyfikacji,
- Wykonanie uniwersalnego szablonu / Kodowanie szablonów,
- Pisanie drobnych modyfikacji. |
|
|
|
|
anepol
|
Wysłany: 14-03-2011, 11:24
|
|
|
tyle to się zorientowałam zmieniłam w notatniku i wgrałam na serwer:) styl na subBlack już wczoraj udało mi się wgrać i ustawić po swojemu, póki co chyba gra .... dziękuję |
|
|
|
|
stowa987
|
Wysłany: 17-04-2011, 07:34
|
|
|
Zmienilam styl i forum mi nie odpowiada wyskakuje komunikat "nastepujace strony nie odp.,ozesz zaczekac az strony zaczna odp.lub zamknac je"
czekam i nic
Nie moge dostac sie do Pa jak to naprawic |
|
|
|
|
MagicalFire
|
Wysłany: 17-04-2011, 07:40
|
|
|
stowa987, masz forum na darmowym systemie masz do zgłaszania błędów osobny Support |
_________________ nie za takie Przemo walczyliśmy |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!