PANEL ADMINA - problem z wej?ciem |
Autor |
Wiadomość |
nolag

|
Wysłany: 10-08-2010, 16:29
|
|
|
? Mam w czymś pomóc ? |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SHOX!
|
Wysłany: 11-08-2010, 17:15
|
|
|
nolag napisał/a: | ? Mam w czymś pomóc ? | Jasne, czemu nie, nie wiem czy problem został rozwiązany, ale, wczoraj postawiłem forum na swojej stronie, i po konfiguracji nie mogę się powtórnie zalogować, przy logowaniu wywala mnie na główną stronę mojej domeny, nie na gł. forum i nic... pół dnia konfigurowania i lipa, ostatnie forum przema instalowałem kilka lat temu, i na tym samym serverze chodziło aż miło, teraz są problemy. |
|
|
|
 |
kuchar

|
Wysłany: 12-08-2010, 23:41
|
|
|
zle skonfigurowales, musisz dostac sie do panelu admina i glowne ustawienia forum, tam jest lokalizacja forum i musisz podac dokladnie gdzie masz forum zainstalowane, czyli to bedzie tak. http://twojaglownadomena/forum
to forum po ukosniku to tylko tak o napisalem, bo nie wiem w jakim katalogu zainstalowales forum....
Pozdrawiam. |
_________________ Jeżeli masz problem, pisz o nim na forum. Na gg pomagam jedynie odpłatnie |
|
|
|
 |
venres
|
Wysłany: 12-08-2010, 23:54
|
|
|
SHOX!,
Cytat: | W profilu podaj pełny, realny adres Twojego forum phpBB2 modified by Przemo |
|
|
|
|
 |
El ScRe3N
|
Wysłany: 15-01-2011, 18:19
|
|
|
Witam, mam pewnien problem z forum. Gdy próbuje wejść w panel administratora to forum wogole nie reaguje. Wpisuje ligin, hasło, klikam zaloguj i nic. Nie wiem co z tym zrobić wiec prosze o pomoc. Nie mogłem znaleźć odpowiedzi na to pytanie |
|
|
|
 |
morarz
|
Wysłany: 18-03-2011, 13:02 biała strona tak samo przy próbie logowania
|
|
|
Witam,
Ja mam taki problem że jak próbuje się zalogowac to mam białą strone, albo nawet jak się zaloguje na forum to nie mogę się zalogować do panelu admina. |
|
|
|
 |
@d!r3k

|
Wysłany: 18-03-2011, 21:34
|
|
|
morarz, popraw sobie to:
-> http://garwolinskie.info/forum/check_files.php |
_________________ Odpłatnie wykonam:
- Instalację forum / Instalację modyfikacji,
- Wykonanie uniwersalnego szablonu / Kodowanie szablonów,
- Pisanie drobnych modyfikacji. |
|
|
|
 |
~Cichy

|
Wysłany: 21-03-2011, 15:38
|
|
|
Witam, mam problem, więc tak, gdy loguje się do PA to przenosi mnie na Stronę Główną, boję się usunąć katalog: admin ponieważ mam parę modyfikacji zabezpieczenia na Panel Admina i nie ja to wgrywałem i nie wiem, może coś usunę czy coś Proszę o pomoc, co mogę zrobić? |
|
|
|
 |
Majkelo

|
Wysłany: 21-03-2011, 15:41
|
|
|
adres www?? |
|
|
|
 |
~Cichy

|
Wysłany: 21-03-2011, 15:43
|
|
|
www.allepomoc.pl
A nie wspomniałem, wcześniej było wszystko OK, ale jak wyłączyłem forum to to się stało |
|
|
|
 |
boogie-man
|
Wysłany: 30-05-2011, 23:04
|
|
|
Witam.
Wszystko działało idealnie a teraz mam problem, bo nie mogę dostać się do panelu administratora a jestem adminem. Zalogować na forum udaje mi się (choć nie za pierwszym razem), ale wspisując hasło przed wejściem do PA po wciśnięciu ZALOGUJ, hasło znika i kursor ustawia się na początku nazwy użytkownika. Po kilku nieskutecznych próbach pojawia się komunikat 'Nie posiadasz uprawnień administratora'. Zanim się to stało zmieniłem nazwę domeny (dodałem www).
Jak sobie z tym problemem poradzić. Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
|
 |
RadziuGW
|
Wysłany: 29-09-2011, 10:22
|
|
|
Witam. Mam problem z pustym (białym) Panelem Administratora. Przeczytałem tu chyba wszystkie posty o tym i nie znalazłem rozwiązania. Podmiana katalogu /admin nic nie dała.
Czerwona pole w check'u są spowodowane zmianami które wprowadzałem, ale od kilku lat działało bez problemu mimo tych czerwonych pól, więc to raczej nie jest tego wina.
Problem rozwiązany. wystarczyło usunąć fizycznie z konta zawartość katalogu CACHE. Antywirus wykrył mi tam w plikach trojana Kryptonik, czy to normalne? Jakieś kodowanie sesji itp? czy faktycznie trojan? |
|
|
|
 |
Woytec

|
Wysłany: 29-09-2011, 17:42
|
|
|
RadziuGW napisał/a: | Antywirus wykrył mi tam w plikach trojana Kryptonik, czy to normalne? Jakieś kodowanie sesji itp? czy faktycznie trojan? |
|
|
|
|
 |
last_mann
|
Wysłany: 04-12-2011, 22:59
|
|
|
Witam. Mój problem wygląda identycznie jak u boogie-man'a. Loguję się na forum sanatorium.ovh.org ale przy próbie wejścia do PA nic się nie dzieje. Forum działa(ło) bezproblemowo od 2006r w wersji 1.12.5. Tydzień temu zaktualizowałem do 1.12.6 i wszystko śmigało pięknie - włącznie z PA. Dopiero wczoraj pojawiły się próby z wejściem do PA. Wpisywać można do znudzenia nazwę użytkownika i hasło i zupełnie nic się nie dzieje. Raz udało mi się wejść po ręcznym wyłączeniu sprawdzania adresu w phpmyadminie, opróżnieniu katalogu cache na koncie ftp oraz plików cookie z systemu. Ale po wylogowaniu się problem powrócił i już od tej pory w ogóle nie mogę wejść do PA. Przywróciłem kopię całego forum sprzed aktualizacji i nic nie dało. Przywróciłem kopię bazy danych z datą sprzed aktualizacji i to też nic nic nie daje. Nadal nie mogę wejść do PA. Spróbowałem wrzucić kopię forum i bazy danych na inny hosting (konkretnie na korczaka1.prv.pl/forum/ ) i tam o dziwo loguję się do PA bez problemu. Ta sama kopia wrzucona na serwer ovh.org nie pozwala na zalogowanie. Próbowałem już wszelkich kombinacji z plikami i bazami i nie daje to żadnych rezultatów. Każda próba wejścia do PA na serwerze ovh.org kończy się niepowodzeniem. Nie ma komunikatów o braku uprawnień, nie ma monitu o złym haśle itp - po prostu nic się nie dzieje. Czy istnieje możliwość, ze w hostingu ovh.org coś zmienili lub wyłączyli jakąś opcję? Nie mam logicznego wytłumaczenia dla tej sytuacji. Jeżeli ma ktoś jakieś pomysły, bardzo proszę o wsparcie. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MaTeK_
Czarna lista

|
Wysłany: 04-12-2011, 23:03
|
|
|
Dostęp do CheckFiles tylko dla Administratorów.
zmień to ... |
_________________ Instalacja/aktualizacja/konwersja/przenoszenie/naprawa for i portali
Więcej info na portfolio |
|
|
|
 |
|