|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Could not open template config file |
Autor |
Wiadomość |
mirem
|
Wysłany: 31-08-2012, 11:33
|
|
|
ok, pomogło wgranie oryginalnego stylu -
dzięki za pomoc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Róża Zacharenko
|
Wysłany: 11-07-2013, 21:37
|
|
|
Witam.
Dziś akurat założyłam forum (przeszloscwrpg.fora.pl) które zamierzałam rozbudować później. Podczas konfiguracji ogólnej w panelu administratora zwiesił mi się panel dotykowy w laptopie, przez co niechcący wskoczyła mi skórka, przez którą padło całe forum - zdaje się że nie miała plików w katalogu, nie wiem. Nie mogę zmienić żadnej opcji, zmienić nic w konfiguracji, ogólnie zero - widzę tylko panel admina i stronę z błędem.
Dodam, że nie mam programu phpmyadmin, nie mam również programu podawanego w tym temacie (Widmo rescure) i nie potrafię go używać, nie zakładałam forum poprzez żaden program (ogólnie - fora.pl, założyć, skolko ugodno..). Instalacje nieudane, Widma nie ma nigdzie, ogólnie... Widmo.
Jakaś rada? Tylko proszę, tak jak krowie na rowie... Nietechniczna jestem (forum zakładane z konieczności, nie dla mnie samej akurat).
I przepraszam z góry za odkopanie tematu, ale naprawdę nie mam pojęcia, co zrobić, do czego się zabrać i z której strony. |
|
|
|
|
root.dll
zbanowany
|
Wysłany: 11-07-2013, 21:50
|
|
|
Róża Zacharenko, tutaj jest support phpBB2 modified by Przemo a nie zwykłego phpBB2. |
_________________ Odpłatnie wykonam:
» drobne modyfikacje [ php / mysql ],
» szablony [ unikalne / kodowanie / grafika ],
» instalacje modyfikacji / forum. |
|
|
|
|
Róża Zacharenko
|
Wysłany: 11-07-2013, 21:51
|
|
|
Ach, no tak. Bardzo przepraszam, nie zwróciłam na to uwagi. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!