INDEX Drugie ogłoszenie Sponsorzy Ukrywanie paska |
Autor |
Wiadomość |
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 11-06-2008, 06:49
|
|
|
Pełny kod do wpisania po (np) Kod: | <!-- END switch_enable_board_msg --> | w overall_header.tpl:
Kod: | <!-- Kod Sponsorów -->
<div id="hmZ" style="POSITION: relative">
<br>
<table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
<tr>
<th class="thCornerL" title="{L_VHIDE}" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
</tr></table> |
potem przykładowa rabelka ze sponsorami:
Kod: | <table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor1</span></td>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">
sponsor4</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor2</span></td>
sponsor5</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor3</span></td>
sponsor6</span></td>
</tr>
</table> |
dalej ciąg dalszy kodu, umożliwiajacy zamykanie /otwieranie belka:
Kod: | </div>
<div id="hmZ2" style="DISPLAY: none; POSITION: relative">
<br>
<table class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" width="100%" align="center" border="0">
<tr>
<th class="thCornerL" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
</tr>
</table>
</div>
<br>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
if(GetCookie('hmZ3') == '2') ShowHide('hmZ', 'hmZ2', 'hmZ3');
//-->
</script> |
Srodkowa czesc oczywiscie do uzupelnienia samodzielnie. Należy ja wykonac zgodnei z html, w postaci pełnej tabelki |
Ostatnio zmieniony przez joli 13-10-2009, 06:51, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
fingusio
|
Wysłany: 14-06-2008, 12:10
|
|
|
a jak zmodyfikować to aby można bylo wstawiać tu normalnie nowe fora/kategorie? |
|
|
|
|
werni
|
Wysłany: 14-06-2008, 12:24
|
|
|
jeżeli chcesz to mieć w widoku działó to wstawiasz ten kod w viewforum_body.tpl
zaś w widoku tematu viewtopic_body.tpl |
_________________ Nie potrafiłem nigdy powiedzieć kłamstwa, w które by ktokolwiek wątpił, ani prawdy, w którą by ktokolwiek uwierzył. |
|
|
|
|
fingusio
|
Wysłany: 14-06-2008, 12:50
|
|
|
Chodzilo mi aby z pod poziomu PA moznabylo w tym móc dodawac kategorie/fora.
Fajnie aby czasem pewne dzialy byly bardzo wyszczegolnione |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 14-06-2008, 13:01
|
|
|
fingusio, a co to ma wspolnego z nowymi kategoriami czy dzialami? Wejdz do PA i sobie dodaj, ile chcesz. PA>fora>zarzadzaj.
Do ogłoszenia nie wstawiamy kategorii ani działów, nie ma takiej opcji |
|
|
|
|
fingusio
|
Wysłany: 14-06-2008, 16:59
|
|
|
No wlasnie chodzilo mi aby mozna zrobic tak aby jeszcze tam mozna bylo stworzyc forumy, aby odznaczaly sie szczegolnie. Ale ok rozumiem ze odpada. |
|
|
|
|
jaco1992
|
Wysłany: 21-06-2008, 16:40
|
|
|
Mógł by mi ktoś zrobic zeby Sponsorzy,serwery cs-hlds.pl,Najwięcej odpowiedzi się zwijały ? Mi nie wychodzi. Plik w załączniku
overall_header.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 1087 raz(y) 3,78 KB |
|
|
|
|
|
RobertR.
|
Wysłany: 22-06-2008, 08:11
|
|
|
Nie wiem czy to wyszlo czy nie, robilem to na szybkiego ale prosze zobaczyc.
overall_header.rar
|
Pobierz Plik ściągnięto 1063 raz(y) 3,03 KB |
|
|
|
|
|
jaco1992
|
Wysłany: 22-06-2008, 10:57
|
|
|
bbStyle, nie działa, tak jakbyś robił pod inny styl (forum całe niebieskie bez ramek etc)
werni napisał/a: | zmień klase
Kod:
thCornerL
a jak dalej nic to zmień
Kod:
hm','hm2','hm3
[ Dodano: 07-06-2008, 16:31 ]
i daj ID= dla <tbody> bo nie mągą się powtarzać |
robiłem to ale nic ;| |
|
|
|
|
tosiek
|
Wysłany: 17-07-2008, 11:55
|
|
|
joli, nie da się tego wcisknąć gdzieś w tabelę forum ? Tzn luknij jak jest u mnie chciałbym aby było pod ogłoszeniem I o tej samej szerokości I w tych samych kolorach |
_________________ Naprawa krzaczków oraz chińskich literek, przywracanie polskich znaków jak i przenoszenie forów to codzienność... wczorajszość i jutrzejszość.
tosiek - istota śmiertelna, potrafiąca umierać do trzech razy... |
|
|
|
|
lukasz-lukrec
|
Wysłany: 20-07-2008, 11:17
|
|
|
joli, mam do ciebei pytanie
Jeżeli sobie wstawiłem już i no czekam na uzupełnienei
I jak kopiuje ponownie ten kod i uzupelniam innymi danymi
klikam w to drugą belkę a zamyka mi się pierwsza
Co muszę zmienić by zamykały sie te na co kliknę |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 20-07-2008, 14:17
|
|
|
Wyczyscic pamiec przegladarki? wedlug mnie jest w porzadku, zamyka sie to, co trzeba i otwiera. |
Ostatnio zmieniony przez joli 13-10-2009, 06:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kamil.Krynski
|
Wysłany: 27-07-2008, 23:10
|
|
|
Dzieki za kod. wszystko dziala. tylko ze chcialbym przeniesc ta tabele ze sponsorami/partnerami gdzies troche nizej na forum. da się tak zrobic? |
|
|
|
|
kur3k
|
Wysłany: 22-10-2008, 20:24
|
|
|
Cytat: | Dzieki za kod. wszystko dziala. tylko ze chcialbym przeniesc ta tabele ze sponsorami/partnerami gdzies troche nizej na forum. da się tak zrobic? |
Tak da się, tylko napisz gdzie chcesz |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
MisieQ_PL
|
Wysłany: 25-10-2008, 19:28
|
|
|
Witam mógłby mi ktos zrobić taką tabelkę
Bardzo bym o to prosił i żeby nie gryzło(tzn ze jak ktoś ukryje serwery żeby nie ukrywało też sponsorów i ogłoszeń ;P) tutaj kod sponsorów od joli.
joli napisał/a: | Pełny kod do wpisania po Kod: | <!-- END switch_enable_board_msg --> | w overall_header.tpl:
Kod: | <!-- Kod Sponsorów -->
<div id="hmZ" style="POSITION: relative">
<br>
<tr>
<th class="thCornerL" title="{L_VHIDE}" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
</tr></table>
<table width="100%" class="forumline" cellspacing="1" cellpadding="3" border="0" align="center">
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor1</span></td>
sponsor4</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor2</span></td>
sponsor5</span></td>
</tr>
<tr>
<td class="row2" align="middle" width="50%"><span class="gensmall">sponsor3</span></td>
sponsor6</span></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="hmZ2" style="DISPLAY: none; POSITION: relative">
<br>
<tr>
<th class="thCornerL" style="CURSOR: pointer" onclick="javascript:ShowHide('hmZ','hmZ2','hmZ3');" nowrap="nowrap" height="25">Sponsorzy</th>
</tr>
</table>
</div>
<br>
<script language="javascript" type="text/javascript">
<!--
if(GetCookie('hmZ3') == '2') ShowHide('hmZ', 'hmZ2', 'hmZ3');
//-->
</script> |
oczywiscie do uzupelnienia samodzielnie. |
|
|