phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[opinie] Iplaneta.info
Autor Wiadomość
muchakk

Wysłany: 04-10-2006, 17:24   [opinie] Iplaneta.info

Profesjonalny Sponsoring
Jako nieliczni w Polsce oferujemy profesjonalny sponsoring. Szukamy serwisów dobrze rozwiniętych i z duża liczbą odwiedzin. Transfer jest b/o. Można podpiąć domenę. Nie żadamy nic wzamian. Nawet reklama na stronie głównej nie jest potrzebna. Wyróżniamy się wśród tłumu...
WWW.IPLANETA.INFO
Każde zgłoszenie lub pytanie proszę kierować na numer gg 7874795, 1353304 lub e-mail info[at]iplaneta.info , marcin[at]iplaneta.info
Pozdrawiam

przyp. [at] = @
Ostatnio zmieniony przez shqvarny 20-11-2006, 18:24, w całości zmieniany 1 raz  

Gadatliwa Kasia 

cineck

Wysłany: 04-10-2006, 17:49   

ja mam za mała liczbe odwiedzin , a szkoda :?

sraken1

Wysłany: 05-10-2006, 21:57   

no fajny pomysl na kradniecie baz danych :D ciekawe jaki naiwniak na to pojdzie... profesjonalne sponsoringi sa od POWAZNYCH firm a nie od tego czegos z postawiona darmowa domena i darmowym layoutem z bledami h@h@

Paszczak000

Wysłany: 05-10-2006, 22:18   

sraken1 napisał/a:
no fajny pomysl na kradniecie baz danych

A co gorsza takie przypadki już były u jakiegoś tam "sponsora".

jabolek

Wysłany: 06-10-2006, 00:15   

sraken1 napisał/a:
no fajny pomysl na kradniecie baz danych

jakoś chodzą u niego dosyć duże fora i nikt nie narzeka, a nawet wręcz odwrotnie...
Hosting jest dobry :)

muchakk

Wysłany: 07-10-2006, 13:52   

hmm nie kradniemy nikomu zadnych baz, owgóle nie wiem o co chodzi :roll: . Co do tych "naiwniaków" to powiem że na naszym serwerze obecnie jest utrzymywanych 600 domen(duzo znaleźliśmy tych naiwniaków- prawda). Prosze przedstawić jakieś konkretne dowody na przedstawione nam zarzuty.

Pozdrawiam
Kozak Kamil
P.s nie wiem dlaczego ale nie dostaje maili o odpowiedziach w tym temacie chociaz sobie zasubskrybowałem ten temat ;/

Co do layoutu i domeny to zapłacilismy za niego. Prosze poszukać drugi taki w sieci a wtedy będzie Pan mógł tak mówić.

sraken1

Wysłany: 08-10-2006, 00:16   

Ciekawe ile kosztowal : d wiecej niz piwo bym za niego niedal ale to i tak po znajomosci... webmaster albo niema gustu albo reka mu "zjechala" przy wybieraniu czcionek i dobieraniu wielkosci elementow menu. Obawiam sie jednak, ze to ta pierwsza opcja poniewaz jego "portoflio" czy co to jest... jest rownie zalosne jak ta wasza strona.

Ja mam cos udowadniac? to widac golym okiem natomiast golym okiem niewidac tych 600 domen, wystarczy spojrzec w oficjalny ranking rejestratorow domen w polsce ;] .

Dorosnij i naucz sie sciemniac bo to sztuka.

gaku

Wysłany: 08-10-2006, 00:49   

sraken1, co ma rejestrator domeny do serwera na ktorym jest zaparkowana domena?? design iplanety jest fajny, bo czytelny. Nie jest jakis rewelacyjny, ale jest dobry
<QSi> na zajebistego

Mich@ł

Wysłany: 08-10-2006, 01:05   

sraken1 napisał/a:
wystarczy spojrzec w oficjalny ranking rejestratorow domen w polsce ;] .

lol

Cytat:
Dorosnij i naucz sie sciemniac bo to sztuka.

Ty też bo głupoty wygadujesz...

sraken1

Wysłany: 08-10-2006, 01:45   

Taa, gdzie wypisuje glupoty wszystko jest klarowne. Ale widze ze muchakk zwolal kolegow z osiedla i teraz sie zaczna dysputy na temat wspanialosci tej "uslugi" zeby nikogo nieobrazic. Natomiast jak sie fakty maja kazdy widzi i kazdy moze ocenic sam w dodatku.

Mich@ł

Wysłany: 08-10-2006, 02:03   

sraken1, jak na razie oskarżasz muchakk, o to że kradnie bazy danych a nie masz zadnych dowodów :| wiec sie zastanów lepiej zanim cokolwiek napiszesz...

Pozatym co ma ranking rejestratorów domen do hostingu muchakka ???

sraken1 napisał/a:
Natomiast jak sie fakty maja kazdy widzi

no wlasnie ja nie widze... nie widziałem nigdzie negatywnych opini na temat tego hostingu...

muchakk

Wysłany: 08-10-2006, 12:53   

Strona nie została zbudowana tak zeby się każdemu podobała, bo nie o to nam chodziło, strona ma być czytelna tak zeby każdy mógł znaleść potrzebne informacje. Jak na razie domena .info nam wystarcza lecz nie wykluczam kupna(zastanawiamy się nad tym) domeny .pl. Jeżeli jestes ciekawy opinii ludzi to zapraszam na nasze forum, zapytaj i wtedy bedziesz mógł powiedziec swoje zdanie bo jak narazie wszystkie twoje zarzuty są nie na miejscu. Wiele osób z tego forum ma lub miała u mnie konto, wiec może ktoś tutaj odpowie. Jak na razie nie mamy zamiaru zbierac swojej działalności. Teraz powoli zaczynamy przejmowac serwisy z serwera mocny.com i jak na razie nikt się nie skarżył na nasza strone.

W razie jakichkolwiek pytań odpowiem na nie z miłą chęcią.

Pozdrawiam
Kozak Kamil

KoDav

Wysłany: 08-10-2006, 13:29   

Bardzo dużo dobrych komentarzy o tej firmie/hostingu słyszałem więc nie wiem czemu sraken1 oskarżasz o takie głupoty muchaka jak nie masz dowodów idź sie lecz człowieku

muchakk

Wysłany: 09-10-2006, 19:50   

Chciałbym tylko powiedziec że nie prowadzimy działalnosci gospodarczej, bo KodaV napisał i zaraz róznie by to pewne osoby przyjeły.

Gadatliwa Kasia 

sraken1

Wysłany: 09-10-2006, 20:20   

od poczatku widac ze nieprowadzisz...pisalem to juz wyzej ale zwolales kolegow z osiedla co rowniez napisalem wyzej i wypisuja bzdury.musisz po nich poprawiac co juz jest totalnym nieporozumieniem

pewnie ten kolega wyzej to autor tego "layout'u" ale jesli tworzy grafike tak jak przemawia to lepszym jest bramkarzem niz rolnikiem

Odpowiedz do tematu