|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Sugestyjka - phpBB Passport |
Autor |
Wiadomość |
D347h

|
Wysłany: 24-05-2004, 21:40 Sugestyjka - phpBB Passport
|
|
|
LINK: http://www.phpbbpassport.com/viewtopic.php?t=84
Idea (której nie chce mi się tłumaczy?, chyba się każdy po?apie..):
http://smartor.is-root.com/viewtopic.php?t=7641 napisał/a: | What is phpBB Passport?
phpBB-Passport is the next step in the phpBB World. Have you been anoyed in constantly signing up to every forum you goto, approve your account, and filling out the registration, and the rest of the hassel that goes with it. Well thats all going to change with phpBB-Passport!
When you signup for your phpBB Passport account here, all your details including AIM, Signiture, and settings, are saved. When you goto a forum and you see the phpBB-Passport logo in the Login File, simply click it, and login with the same login name and password as here, even if your not registered!
When you login, your details are automatically transfered, and you are instantly logged in, its just like having a username and password for all forums without signing up!
You can test it by using the demo, details can be found in this forum.
Webmasters/Forum owners : Why not offer phpBB Passport to your users, it will increase the amount of registered users drematically, and saves the hassel of approving users, and all phpBB-Passport users email address's are fully checked. Simply send in a request in the forum specified on the main page! |
A, i jeszcze taki off-topic.. Czy te uśmieszki nie są czasem z inVisiona? Bo na to wygladaj?, a AFAIR tam był DISCLAIMER ze nie wolno ich poza inVisionem publikować... |
_________________ Welcome Gość!
Visit my forums or have fun here! |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kizio

|
Wysłany: 24-05-2004, 21:43 Re: Sugestyjka - phpBB Passport
|
|
|
Cytat: | Czy te uśmieszki nie są czasem z inVisiona? Bo na to wygladaj?, a AFAIR tam był DISCLAIMER ze nie wolno ich poza inVisionem publikować... |
Tak, to są uśmieszki z InVision'a (chyba że napisano inaczej)
---EDIT---
Co jest z tym BBCode? |
|
|
|
 |
drott

|
|
|
|
 |
D347h

|
Wysłany: 24-05-2004, 22:23
|
|
|
Cytat: | IPB Use Only
These images are free to use on any Invision Power Board or remotely hosting forum solutions such as InvisionFree which use Invision Power Board as the base of the forum software. They may be modified to suit your site but may NOT be packaged and distributed by any other means.
If you wish to use these images on a non Invision Power Board, you must contact the author for permission. |
Po kim jak po kim, ale po tobie, Przemo, łamania copyright'sów się nie spodziewałem...
--EDIT--
No, chyba że masz pozwolenie... Jeśli tak, to przepraszam... Alem jak niewierny Tomasz, dopóki nie zobacz?, nie uwierz?... |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 24-05-2004, 22:49
|
|
|
D347h, nie mam pozwolenia i nie ja instalowałem te usmieszki, tylko Widmo.
Nie wiedziałem skąd pochodzą, gdybym wiedział, że z IB pewnie bym się zorientowa? że nie można ich nigdzie publikować, bo tak w?a?nie działa durne IB.
Widmo, w takiej sytuacji trzeba je stąd usunąć ... |
|
|
|
 |
D347h

|
Wysłany: 24-05-2004, 23:10
|
|
|
Ale? Przemo, w topicu, co go przecinek podlinkować, wyra?nie stoi, ze można tylko na forach IPB (czyli inVision) używa?... Widzisz, szukałem sobie kiedy? emotek do mojego inVisiona i czytałem o tym, to wiem...
BTW. Topicu przecinka nie widziałem wcześniej, nie wiedziałem, że to Widmo... |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 25-05-2004, 00:18
|
|
|
Cytat: | No, chyba że masz pozwolenie... Jeśli tak, to przepraszam... Alem jak niewierny Tomasz, dopóki nie zobacz?, nie uwierz?... |
Czekamy na odpowiedz... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 25-05-2004, 01:55
|
|
|
Nie ma szans IB konkurencji nie da, przecież to komercha. |
|
|
|
 |
D347h

|
Wysłany: 25-05-2004, 07:32
|
|
|
Wiesz Przemo, oni zrobili, ich prawa...
Co sądzicie o phpBB Passport? dałoby się to zaimportować w phpBB by Przemo? Wtedy na każdej takiej stronie możnaby się było szybko rejestrowa?... |
|
|
|
 |
Widmo

|
Wysłany: 25-05-2004, 09:45
|
|
|
D347h, wiesz ze ja kiedys na to wpadlem (tylko inna koncepcja trpche - jeden serwer SQL i na nim Login mail i haslo) natomiast dane z profilu sa przechowywane na forach. Ale powiedzieli ze to niemozliwe... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
 |
D347h

|
Wysłany: 26-05-2004, 15:56
|
|
|
Nie, Widmo, nie wiem...
Ale chciałbym wiedzień, co o takim pomyźle (dośćczenia tego do phpBB by Przemo) sam Przemo sądzi.. Jeżeli to działa, to naprawdę, rejestracja byłaby banalna, a ponieważ sporo polskich forów phpBB to w?a?nie wersję Przema, miałby? od razu wieeele kont, bez żadnych problemów i wielkokrotnej rejestracji... |
|
|
|
 |
Widmo

|
|
|
|
 |
D347h

|
Wysłany: 27-05-2004, 18:39
|
|
|
Fajnie, Widmo, ?e? za.. Ale chciałbym, by i Przemo się odezwa?... I sam napisać, co o czym? takim sądzi... |
|
|
|
 |
Przemo

|
Wysłany: 27-05-2004, 19:49
|
|
|
Ja uważam że to bez sensu |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
D347h

|
Wysłany: 27-05-2004, 20:37
|
|
|
Czemu? Nie uprości?oby to rejestracji? No wiesz, tak szybko, pyk, i już jesteś userem na dowolnym forum. A nie rejestrujesz się 10.000 razy... |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!