Jak zainstalowac forum? / Jak zrobic upgrade forum? |
Autor |
Wiadomość |
PeTeReK
|
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Kujass
|
Wysłany: 04-04-2004, 12:04
|
|
|
Jak zainstalowac forum na swoim kompie?! Sorry ze nie przeczytalem co jest w wyzszych linkach.. ale mi sie spieszy |
|
|
|
|
mopek
|
|
|
|
|
crazy-haker
|
Wysłany: 04-05-2004, 19:07 Pomocy
|
|
|
Może laikiem nie jestem ale na zakładaniu for się nie znam. Przeczytałem sobie wszystkie te poradniki i instrukcje ale to nadal nie rozwiąza?o to mojego problemu. Poniewa? jak mówi??m się nie znam to potrzebowałbym trochę konkretniejszych instrukcji instalacji forum na Lycosie.
Nazwa bazy danych: w instrukcji na stronie jest na pisane że baza danych nazywa się tak: "twójlogin_uk_db" i czy chodzi o login FTP czy ten na Lycos i czy pisać z tymi "" ? [nie ?miał się ]
Użytkownik bazy danych: jak wyżej tylko oczywięcie bez _uk_db
Hasło bazy danych: w żadnym poradniku nic o tym nie piszę
Nazwa administratora: tzn. wymy
[ Dodano: 04-05-2004, 20:12 ]
hmm.... nie wim dlaczego mi nagle przerwao....
wymyslam sobie login ktorym bede sie poslugiwal jako admin?? [znaki polskie mi nie dzialaja , ale to naprawie]
Haslo administratora: To haslo ktore sobie wymyslam czy takie ktore podalem gdzies wczesniej??
Sorry ze pytania moga byc troche banalne ale to dla mnie bardzo wazne. Proszę o szybką odpowiedź
eeee... jeszcze jedno... dlaczego.... czy ja sie tu logowalem wcze
[ Dodano: 04-05-2004, 20:17 ]
sniej i mi pamiec zawodzi czy to zbieg okolicznosci ze Peterek ma w podpisie "crazy-haker Uśmiechnij się! " |
_________________ Don't worry be happy! |
Ostatnio zmieniony przez crazy-haker 08-05-2004, 13:13, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 04-05-2004, 22:40
|
|
|
crazy-haker, i na kiego grzyba masz takiego nicka? |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 04-05-2004, 22:54
|
|
|
na wypadek gdyby kiedys zostal hackerem, nie bedzie musial zmieniac NICKa...
Chlopak mysli przyszlosciowo... |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
crazy-haker
|
Wysłany: 05-05-2004, 15:39
|
|
|
Hmmm... Sam się czasem zastanawiam... po prostu tak mi nadali koledzy... tzn. mi nadali haker ale ja zmienićem na crazy-haker bo jestem nienormalny poza tym... eee.... nieważne |
|
|
|
|
CyberDuck [Usunięty]
|
Wysłany: 09-05-2004, 01:41
|
|
|
:zdziwko: On Wam sugeruje ze jak Wam cos zrobi to mu nic niezrobia |
|
|
|
|
crazy-haker
|
Wysłany: 09-05-2004, 11:05
|
|
|
O wlasnie, w forach phpbb odkryto luke. Czy te fora [do sciagniecia] sa bezpieczne?? I jeszcze raz bardzo prosze o odpowiedz na moje pytanie. |
|
|
|
|
Arek
|
Wysłany: 26-05-2004, 18:06
|
|
|
Mam problem, gdy chcę zrobić upgrade forum pojawia mi się komunikat "Brak Autoryzacji", a zalogowałem się i jestem administratorem.
Przepraszam za kłopot i zgóry dziękuje! |
_________________ Gość zapraszam na ArkoServ czyli Wszsytko o CMSach! |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 26-05-2004, 18:34
|
|
|
mozliwe - edytuj wtedy skrypt i wywal jedna z pierwszych linijek, bedzie tam cos takiego:
Kod: | if userlevel != ADMIN
{
echo(Brak Autoryzacji);
} |
|
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
crazy-haker
|
Wysłany: 30-05-2004, 15:40
|
|
|
Yeah, już zainstalowałem... Ale mam problem z avatkami... Userzy nie mogę ustawić avatków. Moge to zrobić tylko ja poprzez panel admiistracyjny. Pomocy! |
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 30-05-2004, 17:11
|
|
|
Nie działają linki zewnętrzne, uploadowanie czy galeria? Jaki jest komunikat o błądzień |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
crazy-haker
|
Wysłany: 30-05-2004, 20:14
|
|
|
Taki że jest podany błądny adres obrazka. Linki zewnętrzne bo inne nie są dostępne. I jeszcze jeden problem... skasowałem przypadkiem plik index.php co mam robić?? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Crack
|
Wysłany: 30-05-2004, 21:59
|
|
|
Rozpakuj gdzień na dysku archiwum z forum (dostępne na stronie głównej) i wgraj na serwer sam index.php. |
_________________ [ DumpLoader 1.0 ] [ Spider Friendly 1.3.12 Google Sitemaps 1.4 ]
[ Tanuki: recenzje anime | forum ]
|
|
|
|
|
|