|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Zamknięty przez: Woytec 06-08-2016, 13:29 |
Shoutbox by Mati problem |
Autor |
Wiadomość |
Permanent
|
Wysłany: 02-01-2016, 00:39 Shoutbox by Mati problem
|
|
|
Witam.
Od jakiegoś czasu zauważyłem, że wpisy s shoutbox'ie samoistnie się usuwają. Dodałem do sb "Rozkrzyczani". Wczoraj miałem w topce 72 wpisy inni ileś tam, a dzisiaj wchodząc, liczba spadła do 53. Sprawdzałem archiwum i również tych wpisów nie ma, są tylko niektóre, na pewno nikt z moderatorów ich nie usuwa. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
DiKeyTV
|
Wysłany: 02-01-2016, 12:15
|
|
|
możliwe że masz ustawione ilość wiadomości w panelu administracyjnym ---> ShoutBox |
|
|
|
|
Permanent
|
Wysłany: 02-01-2016, 12:52
|
|
|
To nie ma z tym nic wspólnego.
Ilość wyświetlanych wiadomości ustawione jest na 90. Kasowanie mam ustawione po 999999999 dniach.
To przynajmniej powinny być w archiwum, prawda? A ich nie ma więc na pewno się usuwają. To jakiś felerny błąd w skrypcie, który sam pewnie zrobiłem tylko nie wiem gdzie. |
|
|
|
|
ResidenT [Usunięty]
|
Wysłany: 02-01-2016, 19:07
|
|
|
Patrzyłeś logi? Synchronizacje zrób |
|
|
|
|
Permanent
|
Wysłany: 08-01-2016, 07:39
|
|
|
Problem rozwiązany. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!