Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:59 |
[pytanie] podmiana stopki |
Autor |
Wiadomość |
They

|
Wysłany: 19-02-2005, 15:05
|
|
|
ale po co te obrazki ? żeby ludzie nie wiedzieli czyj ten stworzony forum phpBB ?
stopka (tekst) tak ma był i mi to bardziej nie przeszkadza. |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
szpak

|
Wysłany: 19-02-2005, 15:07
|
|
|
They, spokojnie, to tylko propozycja jest, osobięcie wole tą stopkę jaka jest bo nie rzuca się w oczy, ale jeśli ktoś chce to zeby mógł sobie to zmienić zachowując link do phpbb2.pl oraz do Przemo |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
nasedo

|
Wysłany: 19-02-2005, 15:12
|
|
|
Ehh.. niewiem co Wam to przeszkadza.. Zasada jest prosta - stopki nie ruszamy i tak powinno zostac bez zadnych wyjatkow. |
_________________ Wejdź na Najlepsze forum wielotematyczne. Skazzza czeka na Ciebie
Pomoc tylko na forum. Nie pisz do mnie na gg/PW/e-mail chyba, że sam Cię o to poproszę. |
|
|
|
 |
roberto
|
Wysłany: 24-03-2005, 08:44
|
|
|
ja wiem jak wogle usunąć lub podmieni? stopkę ale ja tam tylko dopisuję "Template created by Roberto" nic więcej |
_________________ Forum -- My phpbb -- Home -- Styles emo |
|
|
|
 |
scioper
|
Wysłany: 24-03-2005, 11:06
|
|
|
roberto napisał/a: | ja wiem jak wogle usunąć lub podmieni? stopkę ale ja tam tylko dopisuję "Template created by Roberto" nic więcej |
k woli ?cis?ości:
a czy ty robisz te style czy tylko sie pod nimi podpisujesz ? |
|
|
|
 |
roberto
|
|
|
|
 |
bulion

|
Wysłany: 24-03-2005, 23:27
|
|
|
roberto, nawet nieźle Ci to wychodzi. BRAWO!
Edit: najfajniejszy, metallic |
_________________ Ex-mod |
|
|
|
 |
roberto
|
|
|
|
 |
Ignis
|
Wysłany: 25-03-2005, 14:48
|
|
|
nasedo napisał/a: | To nie przejdzie Jesli obraz bylby pobierany z katalogu ze skryptem, to zbyt latwo by bylo usunac stopke, podmieniajac po prostu grafike. A jesli obrazek by szedl prosto z tego serwera od Przema, to Przemo by poprostu nie wyrobil z transferem |
może był pobierany z katalogu ze skryptem wystarczy przy" img" wpisać określi? alt i title, jeśli delikwent usunie obrazek z katalogu, będzie stopka tekstowa |
_________________ Somewhere over the rainbow... |
|
|
|
 |
scioper
|
Wysłany: 25-03-2005, 17:09
|
|
|
roberto, kip up de grejt ?ork |