phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

FAQFAQ - PIERWSZA POMOC!!  regulaminREGULAMIN  SzukajSZUKAJ  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  DownloadDownload  katalog Forów DyskusyjnychKatalog Forów   FAQ Video tutoriale

Poprzedni temat «» Następny temat
[ FAQ ] Jak stworzyć nową stronę w portalu
Autor Wiadomość
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 03-02-2009, 00:29   

Joli czy moglbym Cie prosic o poswiecenie mi doslownie 5 minut na gadu w celu rozwiazania tego problemu...? Bede ogromnie wdzieczny
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
joli
Yollien +Styler



Pomógł: 2988 razy
Posty: 16981
Wysłany: 03-02-2009, 00:37   

Ale migusiem, bo zaraz znikam
_________________
Walczę z warezami. Więc jak masz forum warezowe, nie proś mnie o pomoc i nie wchodź pod rękę, bo zniszczę.
Nie pisz do mnie na GG i PW,(chyba że proszę) bo nie odpowiem, a Ty dostaniesz bonusik. Masz forum do zadawania pytań!!! Poza forum pomagam TYLKO odpłatnie.
liberte d'expression pour tout le monde... OFICJALNY DOWNLOAD STYLÓW - style ogólnodostępne i na zamówienie - PORTFOLIO JOLI
 
     
Wujek_GambiT

Posty: 25
Wysłany: 20-02-2009, 07:57   

Witam

Podstrony juz zrobione dzieki uprzejmosci Joli.

Niestety mam problem z polskimi znakami. Konwertowalem juz tekst i na ISO 8859-2 i na Windows 1250 i na UTF-8 ale nic z tego.

Pomozecie? :)

[ Dodano: 26-02-2009, 10:46 ]
Czy moglby mi ktos pomoc? Bardzo prosze.
 
     
massi

Posty: 131
Wysłany: 13-04-2009, 15:19   

hej przeytalem cały ten post i mam kilka pytan odnośnie podstron.

1. jak moge zrobić by pod każda podstrona (lub nad nią) były cyferki z podstronami ?? (podstrona 1, postrona 2, podstrona 3 itp)
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 13-04-2009, 15:29   

massi napisał/a:
hej przeytalem cały ten post i mam kilka pytan odnośnie podstron.

1. jak moge zrobić by pod każda podstrona (lub nad nią) były cyferki z podstronami ?? (podstrona 1, postrona 2, podstrona 3 itp)


zapewne chodzi ci o paginacje, poczytaj o tym uzywajac wyszukiwarki.
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
Jesus

Pomógł: 2 razy
Posty: 69
Wysłany: 30-07-2009, 15:04   

Jak mozna zrobic podstrone w portalu widoczna wylacznie dla zalogowanych?
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 31-07-2009, 06:19   

tresc widoczna dla zalogowanych pomiedzy:
Kod:
<!-- BEGIN switch_user_logged_in -->

a

Kod:
<!-- END switch_user_logged_in -->
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
Jesus

Pomógł: 2 razy
Posty: 69
Wysłany: 31-07-2009, 13:29   

nadal widac
 
     
piechu30


Posty: 73
Wysłany: 07-08-2009, 16:15   

Witam
zrobilem tak jak jest w pierwszym poscie i jak wpisze
http://wedkarstwo-forum.pl/portal.php?show=2
http://wedkarstwo-forum.pl/portal.php?show=3
http://wedkarstwo-forum.pl/portal.php?show=4
http://wedkarstwo-forum.pl/portal.php?show=5
to sami zobaczcie co wyskakuje

w
http://wedkarstwo-forum.pl/portal.php?show=1
jest dobrze bo juz byl w skrypcie stworzony plik portal_page1.html

[ Dodano: 07-08-2009, 17:57 ]
Ooo jak zrobilem przez notatnik to zadzialalo a jak robilem przez wordpada to nie dziala tylko teraz mam problem bo przez notatnik mi nie dzialaja znaki polskie

[ Dodano: 07-08-2009, 19:15 ]
ok działa wystarczyło użyc innego edytora
polecam web edit
 
     
Mrj

Posty: 61
Wysłany: 27-08-2009, 14:40   

A ja mam taki problem że na pierwszej podstronie portal.php?show=1 mam polskie znaki a na kolejnych już są problemy. A wszystko jest na 100% tak samo zrobione (zreszą nie można tam dużo namieszać)

W czym tkwi problem?
Dodam że portal.php?show=1 już miałem na ftp ale to był pusty plik. A reszta podstron była tworzona na portal.php?show=1
 
     
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 23-11-2009, 11:15   

Witam.
Kurde robiłem to ale na początku portal nie działał później to zrobiłem tak jak ktoś tam napisał, portal zaczął działać - niby wszystko fajnie, ale gdy "odwiedziłem" w panelu administracyjnym "Kontrola Systemu" to pisało na dole na czerwono, że coś jest nie tak z plikiem portal.php i może coś nie działać tak jak należy (treści dokładnie nie pamiętam, ale mam nadzieje, że będziecie wiedzieć o co chodzi).

I mam pytanko, czy wam też taki komunikat wyskakuje?, czy jednak coś źle zrobiłem?
I drugie, jeśli by ktoś udostępnił ten plik (portal.php) i gdybym go podmienił, to powinno chyba wszystko działać, co nie?

Pozdrawiam
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 23-11-2009, 11:19   

Przeciez masz oryginalne pliki:

Kod:
Rezultat sprawdzania poprawności plików:
 
Wszystkie pliki (292) są poprawne !
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 23-11-2009, 11:24   

Tak pisze gdy ma się oryginalny plik, ale gdy go "przerobiłem" aby móc dodać więcej podstron, to wyskakiwał błąd taki jak pisałem wcześniej. Teraz mam dany ten oryginalny, stary plik, bo mogło by coś nie działać.

Pozdrawiam
 
     
Bucu


Pomógł: 487 razy
Posty: 2127
Wysłany: 23-11-2009, 11:24   

No to jesli edytujesz plik to wiadomo ze cf pokaze ze masz go zmodyfikowanego.
_________________
Zanim napiszesz głupi temat, zapoznaj sie z FAQ
Pisanie / Instalacja Modyfikacji / For / CMS , przenoszenie For / CMS / Baz Danych (odpłatnie) - Osoby zainteresowane Proszę o kontakt GG.
Przez GG Pomagam tylko odpłatnie!
 
     
Gadatliwa Kasia 

   
123XmaX

Posty: 51
Wysłany: 23-11-2009, 21:33   

Bucu napisał/a:
No to jesli edytujesz plik to wiadomo ze cf pokaze ze masz go zmodyfikowanego.

A no, racja :mrgreen:

Kurde wygląda wszystko na dobrze, ale jednak nie działa :/
Zauważyłem też problem z dodawanie awiatorów i wcześniej jak zrobiłem edycję (już nie pamiętam jakiego pliku) to wszystko działało dobrze, potem musiałem stronę na nowo wgrałem (zainstalowałem) i jak jeszcze raz zrobiłem edycję tego pliku, to już jakoś nie działało, a wszystko robiłem tak jak wcześniej, więc jest możliwość, że "strona mnie nie słucha"?

I w tym przypadku może być tak samo, dlatego mógł by ktoś udostępnić działający plik :oops:

Wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam!
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB
Strona wygenerowana w 0,05 sekundy. Zapytań do SQL: 11
Polecane serwisy



Najlepsze oprogramowanie do prowadzenia sklepu internetowegoNajlepszy program do sklepu firmowany przez Przem'a



Koszulki informatyczne



phpbb

serwis laptopów

Design Cart

darujsobie.pl - Sklep z gadżetami

• Zamów reklamę