Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 20:58 |
Legend do phpBB by Przemo |
Autor |
Wiadomość |
GoD
|
Wysłany: 15-10-2004, 14:36 Legend do phpBB by Przemo
|
|
|
dzisiejszej nocy posiedziełem nad stylem Legend, żeby dopasowa? go do phpBB by Przemo... Efekt jest do zobaczenia po ?ciagnięciu i zainstalowaniu stylu stądLegend
Na 100% zawiera jakieś bugi ale niestety moja wiedza nie pozwala mi na ich znalezienie i poprawienie (przydałby mi się jaki? nauczyciel), więc jak ktoś byłby ?askaw to proszę o przetestowanie i sprawdzenie z ewentualnym poprawieniem stylu |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SIMtel
|
Wysłany: 15-10-2004, 14:39
|
|
|
hehe niezły jesteś, trzeba się zarejestrowa? na twoim forum aby ten styl ściągnąć.
Chcesz na tym userów ściągnąć
[ Dodano: 15-10-2004, 15:41 ]
Załóż przynajmniej jakieś konto testowe na forum, aby każdy mógł wejść i ściągnąć.
Nie możesz tego stylu wrzucić na jaki? serwer i dać odrazu linka, jak to robić wszyscy na tym forum |
|
|
|
|
GoD
|
Wysłany: 15-10-2004, 15:34
|
|
|
uuuuupssss, faktycznie.... zaraz to naprawie i za chwile zamieszcze linka, sorki za niedopatrzenie |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 15-10-2004, 16:15
|
|
|
Na pierwszej stronie widac odrazu niedoróbki: shoutbox od subsilvera i wszystkie ikony, stopka niedopracowana (inna czcionka) poza tym "hacked" to nie pasuje... ale jak chcesz, cos dziwnego sie dzieje z OnMouseOver
Ikony przegladarek maja jakis syf wkolo (sprobuj te od subblacka), poza tym gdzie jest jakies menu?
Jesli chcesz aby pojawil sie on w downloadzie, musisz go jeszcze dopracowac. |
|
|
|
|
Widmo
|
Wysłany: 15-10-2004, 16:35
|
|
|
GoD, dobra robota, tylko ze musisz cellpick.jpg/gif
rozciagnac, bo sie składj?... sam widzisz ze to nieefektywnie sie laczy :] |
_________________ Potrzebujesz pomocy? |
|
|
|
|
GoD
|
Wysłany: 15-10-2004, 16:42 poprawka
|
|
|
Poprawiam juz moja pomylke z linkiem... sorki ze tak wyszlo... tutaj jest bezposredni link do stylu
Legend do phpBB by Przemo
[ Dodano: 15-10-2004, 17:47 ]
Widmo napisał/a: | GoD, dobra robota, tylko ze musisz cellpick.jpg/gif
rozciagnac, bo sie składj?... sam widzisz ze to nieefektywnie sie laczy :] |
Dzieki wielkie WIDMO, twoja opinia jest dla mnie bardzo ważna... ciesz? się, że moge się w jakikolwiek sposób przyczyni? do rozwoju najlepsz?go hacka phpBB... Szkoda, że nie znam się na tyle, żeby pisać mody lub co? w tym stylu... Niemniej jednak będę po?więca? swój wolny czas na przeróbk? styli, choć tyle pomogł )
Pozdrawiam
P.S. Gdzie to zrobić, żeby rozciągnąć tego cellpick-a??
[ Dodano: 15-10-2004, 17:50 ]
Przemo napisał/a: | Na pierwszej stronie widac odrazu niedoróbki: shoutbox od subsilvera i wszystkie ikony, stopka niedopracowana (inna czcionka) poza tym "hacked" to nie pasuje... ale jak chcesz, cos dziwnego sie dzieje z OnMouseOver
Ikony przegladarek maja jakis syf wkolo (sprobuj te od subblacka), poza tym gdzie jest jakies menu?
Jesli chcesz aby pojawil sie on w downloadzie, musisz go jeszcze dopracowac. |
Dzięki Przemo za opini? i oczywięcie postaram się zmienić to co napisałeś, chociaż jak już wspomniałem nie jestem mocny w te klocki ) oka, więc do dzieńa !! |
|
|
|
|
Blackall
|
Wysłany: 15-10-2004, 17:23
|
|
|
Eee a gdzie to można podziwia?? |
|
|
|
|
PACH
|
|
|
|
|
Blackall
|
Wysłany: 15-10-2004, 18:06
|
|
|
Rzuca się w oczy to hmm nie tło sty?u tylko to tlo pod czcionką, widać ?aczenia itp.
Te obrazki które symbolizuj? działy (czy jest cos nowego czy nie) - te miecze jakieś takie Ale ogólnie spoko
GoD wejdź w hydepark, tam gość szuka kogos do przerobienia stylu soccer za 50 mb sql itp
Może cię to zainteresuje? |
|
|
|
|
GoD
|
Wysłany: 15-10-2004, 18:48
|
|
|
Blackall napisał/a: | Rzuca się w oczy to hmm nie tło sty?u tylko to tlo pod czcionką, widać ?aczenia itp.
Te obrazki które symbolizuj? działy (czy jest cos nowego czy nie) - te miecze jakieś takie Ale ogólnie spoko
GoD wejdź w hydepark, tam gość szuka kogos do przerobienia stylu soccer za 50 mb sql itp
Może cię to zainteresuje? |
Nie jestem zainteresowany miejscem na serwerq, mam wlasny i dopóki nie poradzimy sobie z tym stylem nie mam zamiaru bra? sie za czyje? projekty do przeróbki... Swoja droga dzieki za dobre checi
[ Dodano: 15-10-2004, 19:51 ]
PACH napisał/a: | http://heaven.servebeer.com/~phpBB2/
tylko nie zapomnij zmienić stylu |
dzięki wielkie wciąż trwaja testy na moim forum |
|
|
|
|
SIMtel
|
Wysłany: 15-10-2004, 19:28
|
|
|
Ogólnie żadnie Popraw jeszcze niektóre gify |
|
|
|
|
They
|
Wysłany: 15-10-2004, 19:29
|
|
|
nie wyra?ne i nie czytelne logo ( takie koło z FAQ, Login, itd... ) , te kolory czerwono-czarne tak jak napisać Widmo - zmieć te , bo nie pasuje. A ikonki to jest z subsilvera i to nie pasuje. Za grube bordery (ramki/tabele). Oraz shoutbox zmieć.
wiem że to duża robota, ale spokojnie |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
SIMtel
|