|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: Boltex 06-05-2012, 00:13 |
[Rangi] Dark grenade |
Autor |
Wiadomość |
gRanat
|
Wysłany: 10-11-2007, 19:32 [Rangi] Dark grenade
|
|
|
Witam,
Przedstawiam moje pierwsze rangi. Ikonki zapożyczone ze strony FamFamFam
Dzięki załączonemu *.psd można stworzyć tysiące kombinacji - zmienić tekst, ikonkę, kolor paska postępu czy dodać dodatkowe efekty. Domyślnie można skorzystać z 18 ikon i 4 kolorów paska postępu (zielony, pomarańczowy, niebieski oraz fioletowy).
Przykładowe teksty:
Przykładowe rangi specjalne:
Rangi procentowe:
Mam nadzieję, że komuś się to przyda, na moim forum się sprawdziły Wszelkie komentarze i krytyka mile widziane.
procenty.rar rangi z przykładu, procentowe |
Pobierz Plik ściągnięto 691 raz(y) 31,2 KB |
backup.rar plik *.psd, umożliwia stworzenie własnych kombinacji |
Pobierz Plik ściągnięto 702 raz(y) 28,39 KB |
dark_grenade.rar rangi z przykładu |
Pobierz Plik ściągnięto 717 raz(y) 42,75 KB |
|
Ostatnio zmieniony przez gRanat 13-11-2007, 16:42, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 10-11-2007, 19:42
|
|
|
No, przydadza sie napewno. Na forum szambiarskim chyba... takie sobie, szczerze mowiac
[ Dodano: 10-11-2007, 19:46 ]
Przyszlo mi do glowy, ze neiktore rangio nei pasuja -
administrator - szamboboss, moderator - gownorator, vip - MPO - chief, a zbanowany - spłukany z woda.... |
|
|
|
|
pafflick
|
Wysłany: 10-11-2007, 20:29
|
|
|
joli napisał/a: | No, przydadza sie napewno. Na forum szambiarskim chyba... takie sobie, szczerze mowiac
[ Dodano: 10-11-2007, 19:46 ]
Przyszlo mi do glowy, ze neiktore rangio nei pasuja -
administrator - szamboboss, moderator - gownorator, vip - MPO - chief, a zbanowany - spłukany z woda.... |
Niemiłe to słowa, acz ciężko się niezgodzić...
Ale to może się zprawdzić, gdy ktoś chce, żeby userzy nabijali posty - nikt nie będzie chciał być gówniarzem, ani zwieraczem, więc będzie nabijać posty, a wtedy i statystyki forum podrosną. Choć z drugiej strony, co to za ranga - shithead...
Ale powiem szczerze, że są lepsze sposoby...
Werdykt: Rangi są do d***! |
Ostatnio zmieniony przez pafflick 10-11-2007, 20:30, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 10-11-2007, 20:30
|
|
|
pafflick, ja juz wolalabym byc gowniarzem, niz shithead
przynajmniej bardziej swojskie.... W ogole zastanawiam sie, co to mzoe oznaczac. Głowa z gowna? Głowa w gownie? gowniana głowa? Tak czy siak, smierdzi...
koprofilem tez chyba bym nie chciala....pfuj
[ Dodano: 10-11-2007, 20:36 ]
pafflick napisał/a: | Werdykt: Rangi są do d***! | chyba raczej z d*** |
|
|
|
|
gRanat
|
Wysłany: 11-11-2007, 14:09
|
|
|
Ekhm pozwolę sobie siebie zacytować:
Cytat: | Dzięki załączonemu *.psd można stworzyć tysiące kombinacji - zmienić tekst, ikonkę, kolor paska postępu czy dodać dodatkowe efekty. |
Rangi podane w przykładzie to rangi z mojego forum, które rzeczywiście jest o gównie Ale dzięki *.psd można je dowolnie zmienić - np. zamiast nazwy rangi wpisać %. Nie rozumiem dlatego dlaczego oceniacie teksty z przykładu |
|
|
|
|
joli
Yollien +Styler
|
Wysłany: 11-11-2007, 14:11
|
|
|
uff, to dobrze
No bo teksty, sa jakby to powiedziec, ekscytujące, co się dziwisz |
|
|
|
|
pafflick
|
Wysłany: 11-11-2007, 20:27
|
|
|
gRanat napisał/a: | Rangi podane w przykładzie to rangi z mojego forum, które rzeczywiście jest o gównie Ale dzięki *.psd można je dowolnie zmienić - np. zamiast nazwy rangi wpisać %. Nie rozumiem dlatego dlaczego oceniacie teksty z przykładu |
Ale nie każdy ma Photoshopa - i takie osoby na 95% nie skorzystają z Twoich cudownych rang... |
|
|
|
|
gRanat
|
Wysłany: 11-11-2007, 21:34
|
|
|
Cytat: | Ale nie każdy ma Photoshopa - i takie osoby na 95% nie skorzystają z Twoich cudownych rang... |
I tu mnie masz. Dodałem rangi procentowe |
|
|
|
|
pafflick
|
Wysłany: 14-11-2007, 20:48
|
|
|
gRanat napisał/a: | Cytat: | Ale nie każdy ma Photoshopa - i takie osoby na 95% nie skorzystają z Twoich cudownych rang... |
I tu mnie masz. Dodałem rangi procentowe |
Widzisz! I już lepiej! teraz to jakoś wygląda i da się oceniać - tak na 8/10.
Ale pasować będą raczej tylko do ciemniejszego stylu... |
|
|
|
|
arcy
|
|
|
|
|
gRanat
|
Wysłany: 15-11-2007, 14:38
|
|
|
Cytat: | Ale pasować będą raczej tylko do ciemniejszego stylu... |
Do takiego własnie ich używam. Jak komuś zależy to w pare sekund może je przerobić na inny kolor - wystarczy nałożyć inny gradient w warstwie tła |
|
|
|
|
Behavior
|
Wysłany: 22-11-2009, 17:36
|
|
|
po przeczytaniu tego wypowiem sie dwuslownie " Gówniana Sprawa" co do tych mimi obrazkow na rangach ujda i chyba sa najladniejsze z tego wsystkiego co do samych rang popieram wiekszosc |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Żelazko
|
Wysłany: 14-08-2010, 01:26
|
|
|
gRanat, tym topic-iem wygrałeś te subforum.
Brakuje jeszcze rangi szambonurka. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!