|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: arcy 12-09-2007, 16:58 |
[2 Problemy] Problem z wyszukiwaniem postow oraz blok. konta |
Autor |
Wiadomość |
crism
|
Wysłany: 16-01-2006, 17:28 [2 Problemy] Problem z wyszukiwaniem postow oraz blok. konta
|
|
|
Witam
Mam dwa problemy
Pierwszy polega na problemie z wyszukiwaniem postow, czesto sie zdarza, ze wyszukiwarka nie znajduje posta mimo tego, ze post jest. Zaczelo sie to objawiac glownie po przenosinach mojego forum z serwera na inny serwer.
Druga sprawa jest blokada konta po 5x zlym wpisaniu hasla. Ustawione jest tak, ze powinna blokada schodzic po powiedzmy 15 minutach, jednak tak sie nie dzieje. Musze recznie w panelu zablokowac konto a nastepnie je odblokowac. Wtedy liczba prob = 0 i logowanie dziala wporzadku.
Moje forum stoi na phpBB modified v1.9 by Przemo.
Z gory dziekuje za pomoc |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
pecador
|
Wysłany: 16-01-2006, 18:08
|
|
|
Jeśli chodzi o wyszukiwarkę, to wejdź do PA -> Odbuduj Search i uruchom odbudowywanie |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!