|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
Poprawka 4 |
Autor |
Wiadomość |
drott
|
Wysłany: 11-04-2004, 14:56
|
|
|
Zadza sie. Mam to samo, co opisal Profesor |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 11-04-2004, 15:30
|
|
|
Cytat: | to ja zgłaszam błąd z invalid_session po kliknięciu na oznacz wszystkie posty jako przeczytane. tylko najpierw trzeba wybrac Zobacz posty od ostatniej wizyty |
Cytat: | mam to samo również na tym forum |
Bylo juz o Tym pisane.. to jest wynik zabezpieczen ... |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 11-04-2004, 15:48
|
|
|
Profesor, kiedys nie bylo wogole zatwierdzenia tylko kasowanie odrazu po kliknieciu, co nie bylo zbyt bezpieczne. Nie dalem celowo zadnego napisu bo niepotrzebnie leżałby w lang_admin.php i dodatkowo obciazal a przeciez kazdy wie oco ma zatwierdziś. |
|
|
|
|
drott
|
Wysłany: 11-04-2004, 16:10
|
|
|
a nie mozna dac chociaz jakiegos "czy na pewno chcesz usunac [uzytkownik]"? Czasem mozna niechcacy wybrac nie ta osobe, co trzeba... a tak bedzie dodatkowe potwierdzenie.
Ja chcialem jeszcze potwierdzic blad juz wyzej wspominany - mianowicie nie dziala zmiana daty posta. Wywala taki error:
Kod: | Could not query Posts table.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '(19272)' at line 1
SELECT post_time FROM forumposts WHERE post_id = intval(19272)
Line : 137
File : .../phpBB2/includes/edit_post_date.php |
|
|
|
|
|
Kimor
|
Wysłany: 18-04-2004, 13:16
|
|
|
Witam,
Dostałem linka do tego forum bo ponoc poprawka nr 4 ma mi pomoc w tym ze po wlaczeniu funkcji zglaszania postow bedzie wyswietlac obrazek tej funkcji. W chwili obecnej po wlaczeniu tej funkcji obrazka nie ma w poscie a jedynie krzyzyk. Chcialem ściągnąc tą poprawke ale niestety link nie dziala . Na stronie w download szukalem tej poprawki ale tam nie ma
Moze mnie ktos nakieruje.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
drott
|
Wysłany: 18-04-2004, 13:53
|
|
|
Sciagnij poprawke 5 i 6 i zainstaluj obydwie. 5. zawiera zmiany z 4. a 6. usuwa bledy, ktore znalazly sie w 5. |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 18-04-2004, 13:59
|
|
|
zamykam - poprawka 4 zawarta jest w 5
na razie poprawka 5 jest tematem przyklejonym więc nie ma problemu ze znalezieniem |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!