|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:34 |
Mod do SB by przemo zliczanie wiadomo?ci |
Autor |
Wiadomość |
zagor
|
Wysłany: 16-04-2004, 14:41 Mod do SB by przemo zliczanie wiadomości
|
|
|
Ma ktoś moda do Shouta by przemo żeby zlicza?o wrzystkie wiadomości i pokazywa?o ich liczbe w profilu użytkownika??? |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 16-04-2004, 20:04
|
|
|
Niedlugo ktos zapyta czy nie dalbym rade dorobic modu ktory zliczalby pierdnięcia usera |
|
|
|
|
_FrEzZ__
|
Wysłany: 16-04-2004, 20:07
|
|
|
Przemo dasz rade wszystko zrobic wiec co to dla Ciebie |
|
|
|
|
zagor
|
Wysłany: 16-04-2004, 20:26
|
|
|
no mam nadzieje że przemo da rade i co? takiego kiedy? napisze bo mam forum gdzie dużo sie gada na shoucie i chciałbym zeby w profilu było widoczne kto jest najaktywniejszy... co? jak na digart.pl... |
|
|
|
|
Fanatyk
|
Wysłany: 16-04-2004, 21:16
|
|
|
Przemo napisał/a: | :) Niedlugo ktos zapyta czy nie dalbym rade dorobic modu ktory zliczalby pierdnięcia usera |
Nie no nie przesadzaj... ale mi by się przydało zliczanie otwar? lodówki bo mam taki forum kulinarne, no i...
Pozdro |
|
|
|
|
mopek
|
Wysłany: 16-04-2004, 22:42
|
|
|
Cytat: | nie dalbym rade dorobic modu ktory zliczalby pierdnięcia usera |
jak by dobrze pogrzebać w PA... wydaje mi się, że go tam widziałem tylko w standardzie jest wyłączone żeby nie śmierdziało... |
_________________ [Forum Przyroda | Boxer Forum]
!!MoPeK!! |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!