|
|
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo
|
|
Przesunięty przez: chelloPL 27-08-2007, 20:33 |
Nowe posty |
Autor |
Wiadomość |
Blade
|
Wysłany: 08-04-2004, 18:55 Nowe posty
|
|
|
Witam.
Od wczoraj gdy klikam w zobacz nieprzeczytane posty (tyczace dzialu zamknietego dla grupy) pojawia mi sie taki komunikat:
Cytat: | Informacja
Nie znaleziono tematów ani postów pasuj?cych do Twoich kryteriów |
Oprocz tego od wersji 1.7 gdy cos pisalem w tym dziale - pokazuje mi moj post jako nieprzeczytany.
Moze ktos z Was zna na to lekarstwo???
P.S. Teraz zrobilem czyszczenie read history, ale nadal w portalu mam 2 nieprzeczytane posty, jak wchodze na index.php to pokazuje mi ze w dziale zamknietym sa nowe posty, jak wchodze do dzialu to nie ma nic nowego.... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 08-04-2004, 19:10
|
|
|
sprobuj naprawic read_history |
|
|
|
|
Blade
|
Wysłany: 08-04-2004, 19:16
|
|
|
zrobilem, nadal to samo.
Teraz nikt z grupy nie może wejsc do tego dzialu, a jak dodaje kogos nowego do grupy to i tak nic nie daje, nowy nie może wejsc po wpisaniu dobrego hasla.
[ Dodano: 08-04-2004, 23:13 ]
nie dzialaja hasla do dzialow , ktory plik odpowiada za to, może nadpisze go i bedzie gut??? |
|
|
|
|
Przemo
|
Wysłany: 08-04-2004, 21:21
|
|
|
Jednym słowem nic nie działa Spróbuj poprawnie ustawić cookies. |
|
|
|
|
Blade
|
Wysłany: 08-04-2004, 21:59
|
|
|
sa dobrze ustawione :].
[ Dodano: 09-04-2004, 00:00 ]
dzis rano jeszcze dzialalo all, do 15 bo wchodzili ludzie z grupy + haslo. Teraz zdjalem hasla i tylko zrobilem grupy zamkniete , ale przydaloby sie zeby te hasla dzialaly... |
|
|
|
|
antik
|
Wysłany: 09-04-2004, 04:13
|
|
|
zrób inaczej - ustaw jak poprzednio było ale zrób nową grupe
..zobaczymy czy się uda..(mnie się poprzednio udało)
jak nie sięa argumantu - to argument sięy |
_________________ Ludzie myślcie.. to nie boli... |
|
|
|
|
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
Blade
|
Wysłany: 09-04-2004, 12:02
|
|
|
Juz wszystko wiem, jestem adminem swojego forum - nigdy hasel nie wpisywalem, teraz wiem o co lata.
Hasla dzialaja tyle ze jak je wpiszesz to trzeba wdusic "Wyslij" a wiekszosc osob dusi Enter.
Czy jest mozliwosc zeby Enter powodowal wyslanie hasla tak jak to ma miejsce przy logowaniu uzytkownika??? |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Kopiowanie wszelkich treści zawartych na forum, modyfikacji oraz instrukcji bez zgody administracji i autorów tematów/postów zabronione!