Przesunięty przez: joli 27-08-2007, 21:39 |
"message_die() was called multiple times..."Err0r |
Autor |
Wiadomość |
doli
|
Wysłany: 23-11-2004, 18:45 "message_die() was called multiple times..."Err0r
|
|
|
Pomocy! Wrzucić?m pliki na server, wszytko musi działał poprawnie... kiedy wpisuje adres swojego forum wyskakuje mi instalator: wypełniam te wszytkie rzeczy daje instaluj, znowu co? tam pisze daje instaluj, troch czeka i wyskakuje biała stronka z errorem:
message_die() was called multiple times. This isn't supposed to happen. Was message_die() used in page_tail.php?
Nie wiem co robic!! Robie to forum od 4 dni i za każdym razem wyskakuje mi jaki? błąd!! Powoli mnie to denerwuje! Wszycy co zakładali forum mówi? że nie mieli takich broblemów...jak zasze ja mam
Bardzo prosze o odpowiedź |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
przecinek

|
Wysłany: 23-11-2004, 19:39
|
|
|
wgraj dobrze wszystkie pliki na serwer |
|
|
|
 |
BestiaPL

|
Wysłany: 28-11-2004, 00:08
|
|
|
Mam to samo.
Wgrane nowe pliki (od nowa), poprawiony bug w viewtopic.php - poza tym plikiem reszta sum kontrolnych zgodna.
Błąd pojawia się przy 'wysyłaniu' poprawionej wiadomości lub po potwierdzeniu usuwnięcia posta.
O ile post zostanie usunięty, to zmian nie widać.
Co jeszcze mam sprawdziś ?? |
Ostatnio zmieniony przez BestiaPL 28-11-2004, 00:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
They

|
Wysłany: 28-11-2004, 00:49
|
|
|
BestiaPL, hmmm i tak masz to na lycosie ? |
|
|
|
 |
BestiaPL

|
Wysłany: 28-11-2004, 09:50
|
|
|
żaden Lycos !! Forum wisi na Net2000.pl (firma z Białegostoku).
Szlag mnie trafia, ludzi zresztą też... |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 28-11-2004, 13:34
|
|
|
przej?ałem oferte tego Net2000.pl i tam w cenniku maja że ich pakiety kosztuj? 150 i 300 w zale?ności od konta, z obsług? php. Poni?ej jest za dodatkow? opłat? "Baza danych MySQL lub PostgreSQL 100z?"
czy domówi?e? sobie baze danych ?? bo w samym pakiecie jej nie ma na Net2000.pl |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
Lubię poważne wyzwania http://www.szpak.eu/phpbb.php |
|
|
|
 |
BestiaPL

|
Wysłany: 28-11-2004, 17:38
|
|
|
szpak napisał/a: | przej?ałem oferte tego Net2000.pl i tam w cenniku maja że ich pakiety kosztuj? 150 i 300 w zale?ności od konta, z obsług? php. Poni?ej jest za dodatkow? opłat? "Baza danych MySQL lub PostgreSQL 100z?"
czy domówi?e? sobie baze danych ?? bo w samym pakiecie jej nie ma na Net2000.pl |
Szkoda, że przy okazji nie zajrzałe? na nasze forum...
Bo działa ca?y czas - a bez bazy to chyba nie bardzo by działało...
Tak, serwer jest wykupiony, baza również. Jestem adminem 'z przydziału' - nie mam za dużo czasu, aby przeanalizowa? ca?y kod PHPBB (to kawał roboty jest), a dalej co? się krzaczy |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 28-11-2004, 20:26
|
|
|
BestiaPL napisał/a: | Szkoda, że przy okazji nie zajrzałe? na nasze forum...
Bo działa ca?y czas - a bez bazy to chyba nie bardzo by działało... |
przykro mi ale zaj?ałem i forum nie smiga?o wogule, może to przypadek ale nie ważne.
forum ?eczywięcie ?miga ale Portal nie wyświetla obrazków wraz z logo |
_________________ Nie pisz do mnie na GyGy ani na PW bo normalnie nie wytrzymam, no chyba ze chcesz dać mi na chleb zarobić
|
|
|
 |
BestiaPL

|
Wysłany: 28-11-2004, 22:52
|
|
|
Forum działa ca?y czas, logo uzupełniłem, wszystkie obrazki są ok. Ale...
Czy znasz rozwiązanie tego problemu ?? Bo o to chodzi w tym wątku... |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 28-11-2004, 23:23
|
|
|
Dla mnie to problem raczej po stronie serwera lub źle wypełniane pola podczas instalacji, ciężko mi powiedzieć jak tego nie widz?. Tobie BestiaPL udało się zainstalować bo z tego co czytam problem pojawia się podczas instalacji. Jeśli doli ma nadal problem to proponuje wgrać raz jeszcze pliki na serwer. A tak dla pewności to ściągnąć raz jeszcze instalke Przemo. Może w trakcie ?ciągania wkradł się błąd i pliki są nie kompletne co bardzo nik?e. Potem upewni? się ze podczas instalacji wpisujemy wszystko poprawnie. Jeśli doli będzie tak ?askaw i powie nam gdzie ma serwerek to może więcej podpowiem. Najlepiej i najprościej to niech doli się skontaktuje ze mn? może był na gg to zainstaluje mu to forum i powiem w czym był błąd jeśli mi odpowie na pytania co robić podczas instalacji. Spostrzeżenia opisze w tym poście. |
|
|
|
 |
kermit

|
Wysłany: 03-12-2004, 11:37
|
|
|
ja mam takie same problemy po podmianie plików z 1.8 na 1.9 beta 2 |
_________________ Podpis jest niedozwolony, bo forum policyjne! |
|
|
|
 |
szpak

|
Wysłany: 03-12-2004, 15:15
|
|
|
w?a?nie przypomnia?o mi się że jak miałem konto na serwerku webparku gdzie zwykłe phpBB chodziło to wersja Przemo nie chodzi, nie wiem do dziś dlaczego ale próbowałem wszystkiego. Instalowałem phpBB by Przemo dziesi?tki razy i myźle że błądu nie popełniałem instaluj?c skrypt na webparku. Doszedłem do wniosku ze ten serwer nie radzi sobie z tym skryptem Przemo.
P.S. mogę pomóc zainstalować skrypt ale to już na GG się odezwijcie 1488455 |
|
|
|
 |
Gadatliwa Kasia
|
|
|
|
kermit

|