To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.7 i starsze - PlusMinus v1.4 by lui754

Matisu - 13-06-2009, 19:02

Mam takie pytanie, co zrobić żeby mod i super mod mógł dawać bany i ZP ?
Proszę o odpowiedź.

lui754 - 13-06-2009, 19:25

przecież może :roll:

Wchodzisz w liste warnów usera i na dole po prawo masz Banuj / zakaż pisasać.

Matisu - 14-06-2009, 05:41

Dziwne bo tak robię i nic tylko admin może dawać bany i zp

wgrałem wesję 1.3 i wszystko ładnie tylko znów jak wejde modem lub s.modem do profilu i zobaczę ostrzeżenia to zamiast banuj/zakaz pisać jest tylko / (slesz). O co może chodzić z tym. Tak wszystko ładnie działa.
Teraz zmieniłem plusminus_list ze starej paczki 1.2 wer i nie ma tego slesza. Czemu mod i super mod nie może dawać ZP ani banów? Wszystko dobrze wyedytowałem.

[ Dodano: 14-06-2009, 11:37 ]
ref

lui754 - 14-06-2009, 10:41

includes/auth.php
znajdź na samym dole.
Kod:
    if ($userdata['user_level']==ADMIN)

zmień na:
Kod:
    if ($userdata['user_level'] > 0)

lub wyedytuj jeszcze raz ten plik wg instrukcji. Paczka w 1 poście zaktualizowana.

Matisu - 14-06-2009, 10:58

Wielkie dzięki śmiga.
KryzeleK - 16-06-2009, 08:09

Wielkie dzięki za tego moda, jest to jeden z najlepszych :twisted:
kietla6 - 18-06-2009, 15:45

nie działa jak chcę usunąć post wyskakuje:
Nie możesz pisać na forum, z powodu odebrania Ci tej możliwości.
(patrzyłem na 2 kontach)

lui754 - 18-06-2009, 19:54

kietla6 napisał/a:
nie działa jak chcę usunąć post wyskakuje:
Nie możesz pisać na forum, z powodu odebrania Ci tej możliwości.
(patrzyłem na 2 kontach)

u mnie działa:
Kod:
Wiadomość została usunięta

Kliknij Tutaj aby powrócić do tematu

Co ma wspólnego plusminus z usuwaniem postów?

segos - 19-06-2009, 21:21

u mnie działa wszystko dobrz
Dark123 - 22-06-2009, 21:30

u mnie nie widac kolorow co mam zrobic??

lui754 - 23-06-2009, 07:59

Dark123, nie wykonałeś instrukcji w NazwaStylu.css
Dark123 - 23-06-2009, 09:02

wykonalem musialem tylko "Wyczyść Cache: SQL & templates"
a jest mozliwosc wylaczenia tego w np kategorii download muzyki?Zeby ci co dali link jak ktos da komentarz nie dawali pochwal

adrian219 - 03-07-2009, 18:27

Ja mam problem, gdy wchodze w jakikolwiek temat wyskakuje mi błąd

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post,' at line 6

SELECT t.*, f.*, p3.post_approve AS topic_approve, p.post_order AS current_post_order, COUNT(p2.post_id) AS prev_posts FROM (phpbb_topics t, phpbb_forums f, phpbb_posts p3, phpbb_posts p, phpbb_posts p2 ) WHERE p.post_id = 98 AND t.topic_id = p.topic_id AND p2.topic_id = p.topic_id AND p2.post_id <= 98 AND p3.post_id = topic_first_post_id AND f.forum_id = t.forum_id GROUP BY p.post_id, t.topic_id, t.topic_title, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, t.topic_poster f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments, f.auth_download, t.topic_attachment ORDER BY p.post_order, p.post_id ASC

Line : 215
File : viewtopic.php

Jak to naprawić?????????

Proszę o pomoc z góry dzięki

lui754 - 03-07-2009, 18:46

Kod:
t.topic_poster f.forum_name

powinno być

Kod:
t.topic_poster, f.forum_name

adrian219 - 03-07-2009, 18:51

A teraz wyświetliło się

Could not obtain post/user information.

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.pos' at line 1

SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_plusp, p.post_minusp p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.post_marked, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.special_rank, u.user_allow_helped, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_plusp, u.user_minusp, u.user_disallowed_write, b.ban_id u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) LEFT JOIN phpbb_banlist b ON (u.user_id = b.ban_userid) WHERE p.topic_id = 9 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15

Line : 842
File : viewtopic.php

Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/

Hm.. a co tutaj????

Pozdrawiam

[ Dodano: 03-07-2009, 21:39 ]
Już dodałem tam jeden przecinek ale nie wiem co jeszcze trzeba