1.12.7 i starsze - Karma Hack Advanced
Knife - 25-01-2010, 21:24
Już dodałeś zapytanie.
szczupak_xD - 25-01-2010, 21:28
Soul Master napisał/a: |
#powyższe jest zrobione przez plik db_update |
Camillo - 02-02-2010, 21:53
U mnie już wszystko działa. Pozostaje jeszcze tylko jeden problem. W profilu nie wyświetla karmy.
[ Dodano: 02-02-2010, 21:57 ]
Zobaczyłem w pliku "Install" to tam nie ma zmiance o profileviewbody. A to tam zapewne trzeba zmienić coś.
AloHa! - 04-02-2010, 03:12
Udało mi się wszystko zrobić, modzik działa lecz nie do końca, w PA nie mam żadnej wzmianki na temat moda, nie moge nic zmienić/ustawić a w lewym górnym rogu forum pojawił mi się malutki kwadracik który kieruje mnie na strone: "You are not logged in or this function is turned off!" pomimo iż jestem zalogowany jako admin, do czego służy ten bajerek?. Drugi problem jest taki że nie wykonuje mi jednego zapytania, oto one:
Nie mogę wykonać: INSERT INTO `phpbb_config` SET `config_name`='karma_comments', `config_value`='0'
Ah, zapomniałem, przy dodawaniu punktu nie wyświetla mi się żadne okno na komentarz, po naciśnięciu + lub - odświeża strone i punkty dodane lub odjęte, widać w tym zapytaniu że właśnie coś z tym nie działa.
Pozdrawiam, Michał.
s4il - 06-02-2010, 00:40
-----[ OTWÓRZ ]------------------------------------------
#
templates/subSilver/admin/board_config_body_main_page.tpl
#
#-----[ ZNAJDŹ ]------------------------------------------
#
<td class="row2"><input class="post" type="text" size="20" maxlength="255" name="avatar_gallery_path" value="{AVATAR_GALLERY_PATH}" /></td>
</tr>
Nie mogę tego znalsc.
[ Dodano: 06-02-2010, 03:11 ]
Ok to już robiłem zainstalowałem moda poprawnie wszystko niby cacuś poza tym że jak zmienie ustawienia w panelu daje wyślij i spowrotem pola są puste.
cscentrum - 06-02-2010, 15:25
Ja to samo mam puste pole..
MagicalFire - 06-02-2010, 15:31
s4il, cscentrum, wykonaliscie wszystkie zapytania ??
s4il - 06-02-2010, 15:43
Tak wszystkie wykonały się poprawnie, wyczyściłem Cache
cscentrum - 07-02-2010, 15:04
Mod niby działa można dodawać reputacje ale nadal nie jak zmieniam w PA to się nic nie zmienia
szczupak_xD - 07-02-2010, 16:07
wykonaj poprawnie instrukcję krok po kroku
s4il - 08-02-2010, 02:15
Sprawdzałem 2 razy
Pliki w załączniku.
cscentrum - 08-02-2010, 16:19
Odpowie ktoś?
s4il - 08-02-2010, 18:17
?? CO zrobiłem nie tak?
mroofka - 15-02-2010, 12:34
zrobiłem wszystko wg instrukcji nie mam żadnych błędów po prostu głosowanie mi nie działa wie ktoś może na czym problem polega?
jeams007 - 17-02-2010, 13:07
Mam problem nie mam w PA nic o tej karmie a na str głownej nad ogłoszeniem mam taki maly kwadracik a jak go klikne to :
You are not logged in or this function is turned off!
[ Dodano: 17-02-2010, 13:07 ]
i jak wchodze w temat jakis to:
Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ' u.karma_plus, u.karma_minus, u.karma_timeu.user_avatar_type, u.user_allowavatar' at line 1
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.post_marked, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.special_rank, u.user_allow_helped, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_field_1, u.user_allow_field_1, u.user_field_2, u.user_allow_field_2, u.user_field_3, u.user_allow_field_3, u.user_field_4, u.user_allow_field_4, u.user_field_5, u.user_allow_field_5, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, , u.karma_plus, u.karma_minus, u.karma_timeu.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb_posts p LEFT JOIN phpbb_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 9 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 889
File : viewtopic.php
|
|
|