1.12.7 i starsze - Users Reputations System v.1.1
greg38 - 25-02-2010, 22:42
Witam,
jak usunąć z głównej strony ten wpis:
"Ostatnio punkty reputacji otrzymał...."
Dzięki!
Pozdr.
Grzesiek
BPL - 27-02-2010, 16:00
hm czym się różnią Otrzymane punkty reputacji od Przyznane punkty reputacji ? w tych przyznanych każdy ma 0...
Polaczek - 27-02-2010, 17:08
Przyznane to pewnie przez Moderatora/Administratora
BPL - 27-02-2010, 17:17
już ok, człowiek ślepy
zaba1992 - 15-03-2010, 17:49
Siema
mam mały problem nie mam tego pliku
reputation_mod_install_users_v100.php
moze ktoś mi go udostępni ??
Whinter - 18-04-2010, 08:14
A jest jakiś Reputation System na zasadzie, że można dawać reputę od x postów, żeby dać ponownie użytkownikowi, należy rozdać x repu; albo po 24h można. Oraz, by nie zabierało pkt dawcy, oraz by dawało tylko 1pkt.
[ Dodano: 18-04-2010, 09:20 ]
#Aktualizacja:
1.Da się wyłączyć tą listę reputacji? Żeby tylko w poście można było wiedzieć ile kto ma [no i w viewprofile]
2. Da się zmienić grafikę +/- oraz tych kółeczek przy dawaniu reputacji? Oraz medali...
jedipl - 18-04-2010, 13:48
U mnie po (chyba) poprawnej instalacji tego moda , forum działa ok .. tylko jak klikam żeby zalogować się do PA bum ! biała strona ;// i koniec..
Jak sobie z tym poradzić ???
arafiu - 19-04-2010, 21:38
Witam. Mam taki problem z tą modyfikacją. Wszystko zrobiłem dobrze ale niestety wywala error przy wchodzeniu na tematy;
Kod: | Could not obtain post/user information.
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 Something is wrong in your syntax obok '.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM' w linii 1
SELECT p.post_id, p.post_time, p.enable_sig, p.enable_html, p.enable_smilies, p.post_edit_count, p.post_edit_time, p.post_username, p.post_approve, p.poster_delete, p.post_edit_by, p.post_parent, p.post_icon, p.user_agent, p.post_attachment, p.post_expire, p.post_marked, u.user_sig_image, u.user_birthday, u.user_from, u.user_regdate, u.user_gender, u.user_aim, u.user_viewaim, u.special_rank, u.user_allow_helped, u.user_avatar_width, u.user_avatar_height, u.user_field_1, u.user_allow_field_1, u.user_field_2, u.user_allow_field_2, u.user_field_3, u.user_allow_field_3, u.user_id, u.username, u.user_level, u.user_jr, u.user_allowhtml, u.user_posts, u.user_allowsig, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_allowsmile, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_avatar, u.user_rank, u.user_viewemail, u.user_website, u.user_email, u.can_custom_ranks, u.user_custom_rank, u.user_session_time, u.user_allow_viewonline, u.user_reputation pt.post_text, pt.bbcode_uid, pt.post_subject , ph.th_post_id FROM phpbb2_posts p LEFT JOIN phpbb2_posts_text_history ph ON (ph.th_post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb2_posts_text pt ON (pt.post_id = p.post_id) LEFT JOIN phpbb2_users u ON (u.user_id = p.poster_id) WHERE p.topic_id = 57 GROUP by p.post_id ORDER BY p.post_order, p.post_time ASC LIMIT 0, 15 |
[ Dodano: 19-04-2010, 22:53 ]
ok, naprawione
morgen95 - 05-08-2010, 08:20
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 38
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 48
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 57
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 66
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 38
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 48
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 57
Warning: Division by zero in /home/naszskil/public_html/includes/functions_reputation.php on line 66
Mario14125 - 11-09-2010, 10:08
A ja mam pytanie Bo posiadam SF i gdy w statystykach chce kliknąć na link do profilu to przenosi mnie na stronę główną Gdzieś kiedyś na UM było o tym ale nie pamiętam jak to się tam robiło
Kampi - 27-10-2010, 03:26
[quote="haribo93pl"]jak chce wejsc w PA potem w reputacja w ogóle mi tam nie wchodzi tylko robi się coś takiego:
Mam identyczny problem - modyfikacja nie działa, anie nie można się do niej dostać. Proszę o pomoc!
MagicalFire - 27-10-2010, 05:19
zle wyedytowałes plik admin/modules_data.php
daj w załaczniku
Kampi - 27-10-2010, 17:14
wykonałem zgodnie z instrukcją...
Kod: | #-----[ FIND ]------------------------------------------
#
'Advert_title' => array("admin_advert.$phpEx", 11),
),
#
#-----[ AFTER, ADD ]------------------------------------------
#
'Reputacja' => array(
'Ustawienia Reputacji' => array("admin_reputation.$phpEx", 1280),
), |
Oprócz tego na forum niektórym userom można dawać punkty, a u innych nie ma w ogóle takiej możliwości - niezależnie od ilości postów...
krystianr - 27-10-2010, 17:20
łap
Kampi - 27-10-2010, 17:46
Dzięki pomogło.
Nie wiedziałem że te modyfikacje będą się gryzły...
Wkleję to co poprawiłeś, może ktoś będzie miał podobny problem...
Błędny kod:
Kod: | 'Advert_title' => array("admin_advert.$phpEx", 11),
'Reputacja' => array(
'Ustawienia Reputacji' => array("admin_reputation.$phpEx", 1280),
),
'Online Bots Manager' => array("obm.$phpEx", 42869), // online bots manager
),
'Users' => array(
'Users' => array("admin_users_list.$phpEx", 12), |
Poprawny:
Kod: | 'Advert_title' => array("admin_advert.$phpEx", 11),
'Online Bots Manager' => array("obm.$phpEx", 42869), // online bots manager