To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Rangi - [ikony rang] progress

Radek - 17-06-2005, 18:04

Widmo, oto chodzi ? 8) :mrgreen:
kermit - 20-06-2005, 01:28

stworzona dla żartu, sorry nie umiem ładniej
Jerry - 20-06-2005, 04:32

chyba bedzie lepiej na czerwonym tle....

Co wy o tym sadzicie?

[ Dodano: 20-06-2005, 06:43 ]
i jeszcze jedna ranga, tlo zrobilem specjalnie na potrzeby juniora admina

Radek - 21-06-2005, 21:29

oto chodzi ? 8) :mrgreen:
Jerry - 22-06-2005, 00:26

Rain napisał/a:
Jerry napisał/a:
Rain napisał/a:
Ludzie tak ciezko przeczytac pare postow wstecz
Czcionki uzywane do robiena w/w rang to:
-Triplex lub TriplexBold
-Arial lub ArialBlack
-1000 innych czcionek
Wystarczy pomyslec i nadac troche cienia lub blura
Ehhhhhh...niech moze ktos zalozy nowy topick przyklejony i napisze jakich programow i czcionek sie uzywa do robienia w/w rang bo ludzie nie potrafia szukac i nie widza chyba przyciksow 1,2,3 itd...

Nie badz taki niekulturalny Rain, jak ktos sie pyta to nalezy odpowiedziec w kulturalny sposob.

Hahahah gdyby ktos miach ochote i raczyl przejzec TEN temat to bys ie dowiedzial jakich sie czcionek uzywa :) proste nie?

Cytat:
A co do programow to nie wiem czemu ale wiekszosc ekipy z tego forum preferuje drogie programy typu photoshop, do takich drobnych zabiegow graficznych i nietylko swietnym programem jest Gimp i najwazniejsze ze jest darmowy!

Taaa? A ja wiem ze ten program(PS) mozna miec za free :) w kazdej chwili :)

A teraz dodam cos od siebie :wink: Wczoraj wieczorkiem zainstalowalem sobie skype do forum i brakowalo mi przycisku wiec go zmontowalem :P Moze sie komus przyda ;)

A ty masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem bo gosc sie pytal jakiej czcionki uzylem w tamtym konkretnym przypadku a nie ogolnie!

Cytat:
Taaa? A ja wiem ze ten program(PS) mozna miec za free w kazdej chwili

W sposob legalny nie mozna dostac tego programu za darmo, a co do piratow to nie powinnienes o nich wspominac.

[ Dodano: 22-06-2005, 06:09 ]
animowana range dodaje

Jerry - 22-06-2005, 15:46

"ktos" Ci zrobil animowana range :wink:
Kris85 - 26-06-2005, 15:13

dolacze te rangi - nie wiem jaka to dokladnie czcionka, ale probowalem dobrac podobna - dla kazdego po 2 wersje
jak bede znal dokladnie czcionke, to moge jeszcze dopracowac - ewentualnie sluze pomoca, gdybyscie chcieli te rangi jakos pozmieniac

Kris85 - 26-06-2005, 18:50

necik, takie pasują?
Gośc, poczekaj pare minut, za chwile je dorzuce
juz sa dla Goscia :)

necik - 26-06-2005, 19:04

Kris85 napisał/a:
necik, takie pasują?

Juz prawie, prawie, tylko jeszcze kropkę trochę większą ;)

Kris85 - 26-06-2005, 19:12

necik, prosze bardzo
Jerry, ale PS jest wygodny i jak sie go opanuje, to naprawde nie ma ograniczeń (chyba, ze wyobraźnia)

Kris85 - 26-06-2005, 22:26

w takim razie ja sie zlituje :)
Kris85 - 07-07-2005, 12:14

Smugg, prosze bardzo.
pisze dopiero teraz, bo przegapilem temat :)

Smugg, a moze taki wyglad jak tej "odmiennej"? (modg1a.gif)

Kris85 - 07-07-2005, 14:32

Smugg chcial, zeby to byla ta czcionka z przykladu - i to jest to. Ja wiem, ze nie jest to szczyt marzeń, ale z tej czcionki sie nic wiecej nie wyciagnie. Moge zrobic kazda inną, tylko nie wiem czy bedzie pasowac do koncepcji Smugga, bo pewnie uzywa innych z taka czcionką
Kris85 - 07-07-2005, 15:30

zebym mnie znowu nie ganiono za nieczytelnosc proponuje takie dla Andrzeja
Kris85 - 07-07-2005, 16:18

Jerry, wiem, ze kiedyś zwróciłem Ci uwagę, ze masz nieczytelne napisy, ale mozesz sobie podarowac inne komentarze, tymbardziej, ze na kolor zwrocił mi już Andrzej uwage w poscie wyzej, wiec Twoj post jest tylko i wylacznie SPAMEM. Andrzej i Smugg, w zalacznikach poprzednich postow sa juz uaktualnione rangi - mam nadzieje, ze juz spasują.

ps. co do kolorów - nie jest to moją najmocniejszą stroną, ale podobno jest to przypadłośc wielu mezczyzn - jestem praktykiem, nie estetykiem

ps2. pisze tego posta, zeby zainteresowani sie dowiedzieli, ze rangi dla nich sa poprawione, pozdrawiam