Rangi - Rangi by pafflick
brzeczekmatthew - 06-11-2007, 17:53
Ponawiam moją prośbe o wykonanie rang % w tym kolorze:
To dla mnie bardzo wazne...plisss...
pafflick - 06-11-2007, 18:41
Goroman napisał/a: | pafflick, chodzi mi o takie coś co na PW ci dałem
PS: Jak by co to gotowce na pw proszę
Szkoda że nie masz gg
a nie trudno tak założyć ? |
Pamiętaj, że na PW załatwiam zlecenia płatne. Ostatnio nie mam czasu na zabawy w rangi, ale za niedługo kupuję (właściwie to składam) własnego kompa (bo z tego co mam teraz, to korzystają u mnie wszyscy w domu) i będę miał czas na te rzeczy.
A Tobie brzeczekmatthew przecież już zrobiłem rangi. I napisałem potem, że później robię rangi już tylko na zamówienie (oczywiście płatne z góry )
brzeczekmatthew - 06-11-2007, 19:16
Pafflick wiem, że zrobiłeś mi rangi... to prawdziwy majstersztyk
Ale jak lookniesz na 3 strone to w poście gdzie prosze Cie o rangi jest dopiska o tych rangach %... Pliss... to zaledwie 10 rang w barwach czarno-białych... a tylko tego mi brakuje w forum...
To jak zrobisz to dla mnie?? ;>
pafflick - 06-11-2007, 19:20
brzeczekmatthew napisał/a: | Pafflick wiem, że zrobiłeś mi rangi... to prawdziwy majstersztyk
Ale jak lookniesz na 3 strone to w poście gdzie prosze Cie o rangi jest dopiska o tych rangach %... Pliss... to zaledwie 10 rang w barwach czarno-białych... a tylko tego mi brakuje w forum...
To jak zrobisz to dla mnie?? ;> |
Patrz wyżej - moja odpowiedź do Goromana. Będę składał nowy komp (10 min. temu odebrałem kartę grafiki, za 30 min koniec aukcji na której licytuję obudowę ), więc za kilka(naście) dni, będę kontynuować prace...
brzeczekmatthew - 06-11-2007, 19:23
aha to super Jestem cierpliwą bestią hehe Spoczko poczeeeeeekam
Pozdrawiam i powodzenia
Goroman - 07-11-2007, 00:04
pafflick, ja też poczekam
pafflick - 07-11-2007, 22:55
Kupiłem już fajną obudowę, szukam jeszcze zasilacza i wiatraczka na procesor. Zamówienia zrealizuję w przyszłym tygodniu (dopiero wtedy najprawdopodobniej będę miał wszystkie niezbędne komponenty).
worms39 - 05-12-2007, 22:18
Mógłbyś wykonać rangę taką jak Junior Admin tylko dać tam Game Master ?
MisieQ_PL - 04-01-2008, 17:08
pafflick, mógłbym Cię prosić o wykonanie jednej rangi?? bo tylko tej mi brakuje w tej paczce [v.1.0], a mianowicie Sponsor kolor podświetlenia najlepiej złoty , mini obrazek nazy rani zostawiam tobie bo ty jestś grafikiem i znasz się na tym ;P ja do tego głowy nie mam
//RANGĘ PROSZĘ O ZROBIENIE BEZPŁATNIE BO NA PEWNO WIELU BY SIĘ PRZYDAŁA
Basu - 11-01-2008, 07:35
Witam czy w rangach ranks v. 1.0.zip w pierwszym moście dało by rade pozmieniać ?
tzn Super moderator kolor zielony
i moderator kolor taki jak admina jak by sraczkowaty ! albo powiedzcie jaka to jest czcionka
[ Komentarz dodany przez: joli: 11-01-2008, 20:51 ]
Twój podpis/sygnaturka jest niezgodna z regulaminem. Zapoznaj się z pkt 2 oraz 3 Regulaminu tego forum. |
pafflick - 12-01-2008, 20:11
Czcionka Visitor, albo Hooge - nie pamiętam - na razie się tym nie zajmuję, bo mi się dysk twardy zjarał...
Przemas - 26-05-2008, 13:50
Paffik, sorki, że odkopuje, ale twoje rangi są wyśmienite. Przyjełe sie u mnie na forum, ale potrzebowałbym rangi Super Vip. Dałbys radę ją dorobić ?
pafflick - 27-05-2008, 07:22
Teraz robię własny styl, ale myślę, że da radę zrobić. Tylko jaki ma być kolor i grafika?
MacDyller - 07-06-2008, 14:28
Bardzo prosiłbym o wykonanie paru rang, bez nowego tła, bez nowego obrazka, tylko zmiana tekstu.
"_jradmin.png" - z tekstem "Prezes"
to samo, tylko, że "Zarząd"
"100.png" - z tekstem "Członek TTTM"
pittero - 04-07-2008, 17:58
ja prosilbym o
Nazwy rang:
•Administrator
• Super Moderator
• Moderator
• VIP
• Super VIP
• Uplinker