1.12.7 i starsze - PM On Register
Master93 - 13-10-2013, 13:32
działa na nowej wersji?
Boltex - 13-10-2013, 14:14
Master93 napisał/a: | działa na nowej wersji? | Zainstaluj i sprawdź.
Renji Abarai - 26-07-2015, 15:53
Witam odświeżę temat
mam taki problem zainstalowałem wszystko działa super wiec założyłem konto żeby sprawdzić czy działa, z małym wyjątkiem po odczytaniu wiadomości dalej pokazuje że jest 1 wiadomość nie odczytana
edit. w załączniku screen
Tommekk80 - 27-07-2015, 19:00
Renji Abarai, ile masz wiadomości w skrzynce? Któraś może być jeszcze nieprzeczytana. Niekoniecznie ta od modyfikacji, może wcześniejsza...
Renji Abarai - 27-07-2015, 22:33
Może zacznę od początku na poczet sprawdzenia tego moda założyłem całkiem nowe konto zwykłego usera bez żadnych uprawnień no i po zalogowaniu jest 1 wiadomość ta powitalna żadnej innej nie ma(jedyna wiadomość w skrzynce) .
Odczytuje ją i dalej stoi jako nie odczytana. Więc z głównego konta wysłałem wiadomość o dowolnej treści i po odczytaniu tej wiadomości na tym nowym koncie która była od usera odznaczyło się jako odczytane i została ta 1 wiadomość powitalna. Poprosiłem nawet innego użytkownika o założenie 2 konta żeby to sprawdzić i była ta sama sytuacja wiadomości od usera odznaczały się a ta z modyfikacji nie chce.
Podsumowując gdy użytkownik wyśle wiadomość i odbiorca ją odczyta odznacza się jako odczytana. A wchodząc w wiadomość powitalną nie ważne ile razy i że ma status odczytanej na pasku dalej pokazuje jako nie odczytana
edit.1 po usunięciu wszystkich wiadomości wraz z tą powitalną dalej pokazuje mi że mam 1 wiadomość nie odebraną pomimo iż skrzynka pocztowa jest pusta
Tommekk80 - 28-07-2015, 08:42
To będzie problem z przeczytanymi wiadomościami w plikach moda. Dlatego jeszcze 'wisi' w 12.7
Postaramy się na dniach to naprawić.
Renji Abarai - 28-07-2015, 09:55
dziękuje za interesowanie i pomoc w rozwiązaniu tego irytującego problemu, cóż wyłączę tego moda do czasu naprawy:)
|
|
|