To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Wersje 1.9 i starsze - Poprawka 4

drott - 10-04-2004, 22:58

marcci sprawdz czy sie pliki prawidlowo wgraly
Dzievmin - 10-04-2004, 23:11

marcci stopkę gdzień zapodziałe?...
mopek - 10-04-2004, 23:37

Cytat:
Ogólnie jestem zawiedziony,

no marcci, muszę przyzna?, że to dość orginalne zastrzeżenia i pretensje jak no osob? która wywala ca?? stopkę Powered by phpBB modified v1.8 by Przemo © 2003 phpBB Group... Przemo pewnie się ucieszy :/

no13 - 10-04-2004, 23:39

Powracaj?c do poprawki...

Ja się spotkałem jak narazie tylko z trzema błądami:

1. Nie mogę zedytować daty wysłania postu (wcześniej, bez 4 poprawki działało)
2. Nie widać u mnie na forum obiektów flash podanych w znaczniki [swf][/swf]
3. Podwójne posty userów nie są ??czone. Wiem, że przemo to wyłączyć, ale może mógłby podać króciutki tutorialik jak to uaktywnić, bo jest to bardzo przydatne (admin i moderatorzy chyba mniej tego potrzebuj? niż zwykli userzy)

Gracek - 10-04-2004, 23:41

O, przypomnia?o mi sie.
To gdzie w końcu dopisać ID admina, ktory może czytac PW?

CRSound - 10-04-2004, 23:45

Cytat:
3. Podwójne posty userów nie są ??czone. Wiem, że przemo to wyłączyć, ale może mógłby podać króciutki tutorialik jak to uaktywnić, bo jest to bardzo przydatne (admin i moderatorzy chyba mniej tego potrzebuj? niż zwykli userzy)

po poprawce 3 było ALL OK ... po 4 OK nie jest ...

resztą przebolej? ...

RazorTongue - 11-04-2004, 00:08

Imho 4 wyszla za szybko - zamiast pelnej poprawki mogla byc tylko lata na dziure w img i zdalnych avach... ale poczekam i na 5 :wink:
czarq - 11-04-2004, 01:27

Cytat:
Imho 4 wyszla za szybko - zamiast pelnej poprawki mogla byc tylko lata na dziure w img i zdalnych avach... ale poczekam i na 5

Bardzo dobrze ze wyszla tak szybko. Mysle ze poprawka nr 5 powinna byc wypuszczona rownie szybko ale z zaznaczeniem ze np przez pierwsze 7 dni jest to okres testowy wiec aktualizujesz na wlasna odpowiedzialnosc. Wtedy sporo osob zainstalowaloby, potestowalo :) grupka 5 testerow to nie to samo co 100 :) wspolnie szybciej i latwiej wylapiemy wszystkie bledy

arno - 11-04-2004, 07:15

Powiedzcie mi co i gdzie wpisać ,by w banerach na forum mozna bylo tez uzywac [Gość]
:?:
Kod:
[ you ]

ramrot - 11-04-2004, 08:23

arno napisał/a:
Powiedzcie mi co i gdzie wpisać ,by w banerach na forum mozna bylo tez uzywac [Gość]
:?:
Kod:
[ you ]

Czego Ty gościu chcesz ode mnie i mojego nicka? :mrgreen:

shqvarny - 11-04-2004, 08:37

Cytat:
grupka 5 testerow to nie to samo co 100

Jeśli potrzeba to z ch?ci? mogę został betatesterem forum :) to całkiem niezły pomysł, bo jak widać, w przypadku 4 poprawki, można było trochę dłużej potestować...

marcci__ - 11-04-2004, 13:21

Pliki prawidłowo wgrane.. a co do tej stopki to nie wiem jakim cudem to się stało ale nie zauważyłem jej zniknięcia.. była.. ale mam ją ca?y czas w panelu admina wpisan? (kod) ale jej nie ma na portalu! O co może chodził? To jakieś totalne nieporozumienie. Stopka zniknęła podczas zmiany z wersji 1.7-1.8.. W panelu admina wsio jest ok, ale stopka się nie pokazuje.. o co chodził
HAPOL - 11-04-2004, 13:28

A ja mam takie pytanie.
Czy w obecnym momencie warto instalowac poprawke4 (nie zalezy mi na tym aby dzialalo img)
czy może pcozekac do 5 poprawki i w tedy zainstalowac 4 i 5 razem.

Odnosi sie to rowniez do bledu o ktorym pisze tutaj

http://www.przemo.org/php...opic.php?t=1765
http://www.przemo.org/php...pic.php?p=13407

bajt - 11-04-2004, 13:44

Kunio napisał/a:
to ja zgłaszam błąd z invalid_session po kliknięciu na oznacz wszystkie posty jako przeczytane. tylko najpierw trzeba wybrac Zobacz posty od ostatniej wizyty

mam to samo również na tym forum :)

dodatkowo w PA nie wiem czy tylko to u mnie wystepuje w wybieraniu modułów do portalu nie widze nazw wszystkich działów tylko niektóre sa widoczne inne są puste jak potrzeba zrobie screen-a :>

Profesor - 11-04-2004, 14:09
Temat postu: Nieaktywni użytkownicy
Podczas kasowania 'nieaktywnych uzytkownikow' w PA pojawia sie pustka i tylko dwa przyciski tak i nie (wydaje mi sie ze kiedys byla tam nazwa uzytkownika)