1.12.7 i starsze - Spell Checker 1.13.10
K@mil - 28-07-2006, 18:42
Witajcie a ja mam taki problem normalnie wszystko dziala w szybkiej odpowiedzi tez ale jak dam ODPOWIEDZ i napisze i znajde na dół to nie ma ikony PISOWNIA jest takie coś jak na zdjęciu i jak na to kliknę to nic nie dziala tylko czyści okno wiadomości adres forum www.romety.pl
Zdjęcie http://foteka.pl/pokaz.php?id=3957
Proszę o odp. Z góry dzięki!
szansa - 31-07-2006, 07:43
Zmieniłem swój post, bo to nie to.
W pliku posting.php masz braki.
http://www.romety.pl/check_files.php
K@mil - 31-07-2006, 11:39
Siemka widziałem Twojego posta ja nie robiłem wg instrukcji podmieniłem gotowe pliki te które były tam na 1 stronie
[ Dodano: 31-07-2006, 12:42 ]
A no chyba żle skopiowało plik wgrałem na nowo i działa wielkie dzięki
szansa - 31-07-2006, 11:50
Trzeba pilnować jak się wgrywa
jabba1 - 19-08-2006, 13:51
Po zmianie stylu na nowy chciałem przenieść spell checker do "nowego forum" a więc z instrukcji używam tylko pkt dotyczące plików stylu no i oczywiście kopiuje ikonke SC do nowego stylu. Gdy wszystko jest zrobione nie pokazuje mi forum tylko białą strone dlaczego? Nadmieniam, że stary styl jest wciąż na serwie bo paru userów z niego wciąż korzysta. Pozdrawiam
vogiel - 25-08-2006, 23:38
A ja mam taki problem, że nie działa mi zablokowanie w szybkiej odpowiedzi po wymuszeniu sprawdzenia pisowni mam szybka odpowiedz jak tutaj . W normalnej odpowiedzi jest ok ale w szybkiej nie blokuje się hm.. co jest nie tak robie wsyzstko według instrukcji
Axadiw - 10-10-2006, 17:09
to ja jeszcze jedno pytanko:
w opisie do najnowszej wersji spell checkera(1.14.cos tam dalej ) jest napisane, o mozliwosci włączenia "wumuszenia sprawdzania pisowni", gdzie i jak to zrobic/włączyć?
tujek - 11-10-2006, 17:01
w profilu danego ludzika
Axadiw - 13-10-2006, 14:46
a mozna taka masówke zrobic? zeby wszyscy mieli taki obowiązek
andkar - 14-10-2006, 19:43
Wszystko zrobiłem jak trzeba, gdy piszę nowy post modyfikacja chodzi znakomicie, problem pojawia się w momencie gdy wchodzę w jakiś napisany wcześniej post. Pojawia się biała stronka z komunikatem:
Cytat: | .Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/bac/domains/bac.rdl.pl/public_html/viewtopic.php on line 3084 |
cache czyściłem kilkanaście razy, ręcznie i z ftp, nic nie dawało. W tej chwili modyfikacja jest wyłączona (wgrałem kopie plików)
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu
W załączniku wszystkie edytowane pliki.
dj neo - 27-10-2006, 22:13
Proszę o usunięcie mojej wypowiedzi.
Dziękuję.
garbacz - 30-10-2006, 17:34
witam, zainstalowałem tego moda lecz, zauważyłem iz wyrazy które sa napisane źle nie są podkreslone.
Słownik mam wgrany cały, kolejno w folderach [a], [b] itd.
Jak można to naprawić ??
azet - 02-11-2006, 21:03
Dobrze by było tak usprawnić tego moda żeby administratorzy mogli sami dodawać zamienniki do błędnie zapisanego słowa.
Na jakiej zasadzie są wyświetlane zamienniki do błędnych słów i jak można dodać zamienniki ??
Np. błędnie napisane słowo czesc może oznaczać część albo cześć,
w zależności od kontekstu.
Z góry dziękuję za pomoc.
Przy okazji napiszę że jestem początkującym adminem więc proszę o przystępne wyjaśnienie tematu.
pipo - 15-11-2006, 12:27
Witam!
Jest już wersja Mod Version: 1.14.1 czy ktos juz dostosował do wersji Przemo????
Pozdrawiam!
ShotgunXC - 08-01-2007, 01:15
Znalazlem blad. Blad wyglada nastepujaco: Kiedy sprawdzamy komus posta (klikajac na "ptaszka") i chcemy dodac wyraz do slownika, to on owszem dodaje sie, wyraz w podgladzie jest odznaczany z czerwonego na czarny kolor, ale do tekstu wiad. ponizej, do swiezo dodanego do slownika slowa, dodawane sa tagi
Kod: | [color=red]slowo[/color] | ,
a tak byc nie powinno.
|
|
|