Problem z modyfikacją - [Mod] Spell Checker - sprawdzanie pisowni na forum
ROGU - 18-03-2006, 20:55
Wgrałem słownik i kazde słowo więcej niz 2 literowe zaznaczone jest na czerwono....
Bonzaj - 18-03-2006, 23:25
Bonzaj napisał/a: | Błędy wyświetla na czerwono bez podkreślenia, klikam dodaj do słownika i niestety nie dodaje, a wyraz pozostaje czerwony i do tego podkreślony. Oczywiście nadałem plikom !added.txt i !suggestions.txt chmod 666.
Zna ktoś może rozwiązanie? |
Sorrki, że powtarzam się, ale nadal wisze na tym
ROGU - 19-03-2006, 00:30
mam gorącą prośbę... czy przerobi mi ktoś te pliki... ( w załączniku)
Wersja forum 1.12.4 Template BMan1Blue v 0.6 modified by Nasedo
[ Dodano: 21-03-2006, 12:19 ]
byłby ktoś tak uprzejmy i przerobił mi te pliki
??:>
Allen - 07-06-2006, 18:01
Chciałem zgłosić błąd.
Forum: phpBB by Przemo, ver. 1.9.4 po modyfikacjach.
Kod Modyfikacji dodany zgodnie z intrukcją, bez jakichkolwiek zmian w jego pierwotnej wersji.
Postępowanie i objawy:
1. Dodajemy do jakiegokolwiek tematu nową wypowiedź, w której zawieramy cytat
2. Sprawdzamy pisownię, zapisujemy ewentualne zmiany.
3. Cytat nie jest już widoczny jako typowe okno z cytatem, tylko jego formatowanie ulega przedstawieniu jako zwykły tekst. Jest to niezależne od tego, czy na końcu jest kod uśmieszka, znak interpunkcyjny, litera, czy spacja. Patrz Screen.
4. Po wyedytowaniu wypowiedzi i ponownym zapisaniu, cytat jest znów widoczny normalnie.
Jest to niezależne od tego, czy wysyłam wiadomość z Szybkiej odpowiedzi czy też z pełnej edycji wiadomości.
Ktoś spotkał się z czymś takim?
Witam, niestety ja też mam problem z tym modem
Gdy próbuje sprawdzić pisownie wywala błąd:
Cytat: | Warning: Missing argument 3 for obtain_word_list() in /home/avatarus/domains/silkroad.lap.pl/public_html/phpbb/includes/functions.php on line 1315 |
Tekst w podglądzie jest cały na czerwono, tylo słowa dwu literowe są normalne.
Pracuje na stylu Orange. Wgrałem pliki zgodnie z instrukcją. Jest katalog
spelling (777)
a w nim pliki słowników, bezpośrednio w tym katalogu, bez podziału na a,b,c... prawa mam ustawione na 666
pozmieniałem wszystko tak jak jest to opisane w instrukcji..
adres forum www.silkroad.lap.pl/phpbb/
Będę bardzo wdzięczny za wszelką pomoc, pozdrawiam
ShotgunXC - 08-01-2007, 01:28
Znalazlem blad. Blad wyglada nastepujaco: Kiedy sprawdzamy komus posta (klikajac na "ptaszka") i chcemy dodac wyraz do slownika, to on owszem dodaje sie, wyraz w podgladzie jest odznaczany z czerwonego na czarny kolor, ale do tekstu wiad. ponizej, do swiezo dodanego do slownika slowa, dodawane sa tagi
Kod: | [color=red]slowo[/color] | ,
a tak byc nie powinno.
Traviz - 08-02-2007, 20:08
Ja tak tylko zapytam: zastanawiam się czy ten mod dalej wszystkim działa w ostatniej wersji Przema ? Bo nie wiem czy się za to zabierać
|
|
|