To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - [opinie] webd.pl

strzelba - 11-11-2008, 21:02

WombaT, nie tylko u ciebie tak jest ja tez mam w zasadzie nie mam dostepu do baz i strone padla
vioka - 12-11-2008, 09:08

strony nie działają dalej a ci debile twierdzą ze wszystko ok i ze parametry do łaczenia z bazą ,mam złe po prostu to są normalnie szczyty
Bedziu - 12-11-2008, 09:22

Webd.pl już takie jest, a dlatego, że wszystkie strony użytkowników przechowywane są i rozdzielane na kilka serwerów, np. nie zawsze będzie tak, że znajomy będzie miał stronę na tym samym serwerze webd.pl jak Ty. Bazy trzymają podobnie.. Mają osobne serwery do przechowywania baz sql'a. Ponad, to są niesłowni, ale takich stałych użytkowników jak ja, to już nie dziwi :P Podsumowując.. Jeśli faktycznie masz rację i z ich winy jest błąd, to trzeba z nimi ostro, bo inaczej ci wejdą na głowę jak mojemu znajomemu ;)
Piotrbaz - 19-11-2008, 19:52

tylko mi sie webd pieprzy wieczorami ?
marnow03 - 19-11-2008, 22:25

Piotrbaz napisał/a:

mi tez, teraz w ogole nie dziala :|

Bedziu - 19-11-2008, 23:01

Piotrbaz napisał/a:

Może grają w Team Fortress 2 na lanie lub w CSS'a? xD

Paveleks - 22-11-2008, 10:48

Bez żadnej przyczyny gdy chciałem odpalić rano stronke nawet sie nie wczytuje, ani nie działa Cpanej oraz ftp pierwszy raz coś takiego sie wydarzyło od 3 miesięcy ;/ może coś robią na serwerach
strzelba - 22-11-2008, 11:40

Cytat:
może coś robią na serwerach

ale czy nie jest norma ze jak sie robi jakas konserwacje czy przeprowadzki to tego rodzaju prace wykonuje sie w nocy
a pozatym mi tez strona nie dziala

Piotrbaz - 22-11-2008, 15:35

dzisiaj była przerwa w działaniu od około 8:00 do 13:00

napisalem im maila z 10 zdaniami, podrzędnie złożonymi :twisted: a ich odpowiedź brzmi

Cytat:
Probem zostal usuniety za utrudnienia przepraszamy

ich odpowiedzi polegają na wklejaniu gotowych formułek. najlepsze, ze minute po odebraniu maila, forum znowu przestało chodzic.

stracili juz 2 klientow, bo moj kolega posiadający strone na webdzie stwierdził jednoznacznie: ***** ich ;]
trudno ze koszty utrzymania forum wzrosną, ale przynajmniej nie bedzie takich cyrków.

rozumiem ze TO forum jest nadal na webdzie, bo dzieki reklamom jest za free. pozostaje jednak pytanie czy jest to warte tych awarii ;]

edit: odpowiedź, którą otrzmał kolega:

Cytat:
Prosze napisac z jakimi uslugami ma pan problem, dzis w godzinachpopoludniowych mogly wystapic trudnosci z dostepen do uslug,spowodowane to bylo bledami na laczach operatora miedzynarodowego.

hehe 8)

Uriel - 27-11-2008, 21:15

Chyba znowu maja awarie działaja wam wasze strony? bo moje dwie niestety nie i nie wiem czym to jest spowodowane bo na jednej cos grzebałem "nie chciala mi sie wczytywac na operze" a teraz mi sie nigdzie nie wczytuje i druga tez przestała działac tez macie jakies problemy?
Bedziu - 28-11-2008, 06:33

Uriel, Na moich nie było ostatnio problemów.
Benjamin - 03-12-2008, 21:06

ładna przerwa była, około 3h nie działały serwery webd :roll:
Paveleks - 03-12-2008, 21:47

Nom przemo też nie śmigało ;/ a nawet webd.pl nie dało sie wejść:D coraz bardziej mnie wkur...:D
Benjamin - 14-12-2008, 13:23

Też wam tak szwankuje webd dziś ?
Piotrbaz - 14-12-2008, 14:15

oczywiście.

proponuje zrobic cos dla społeczeństwa i wywalic oferte webda ze sprawdzonych hostingów.

dodatkowo znalazłem błąd na stronie głównej webda

Cytat:
- 99,9% niezawodności działania serwerów.

źle postawiony przecinek :P