1.12.8 - SEO Tags! Chmura tagów
kavvson - 17-08-2009, 18:45
Kod: | Parse error: syntax error, unexpected T_VARIABLE in /home/accounts_c/chimeon/public_html/language/lang_polish/lang_main.php on line 1177 |
jak usunąłem wszystkie wartości
t.j
Cytat: | $lang['seotags_popular'] = "Popularne tagi tematów w dziale";
$lang['seotags_title'] = "Chmura tagów";
$lang['seotags_topic'] = "Tagi tematu: ";
$lang['seotags_topic2'] = "Tagi tematu";
$lang['seotags_more'] = "Więcej tagów »";
$lang['seotags_tag'] = "Tag ";
$lang['seotags_tags'] = "Tagi";
$lang['seotags_none'] = "Brak tagów.";
$lang['seotags_nothreads'] = "Brak tematów.";
$lang['seotags_commas'] = "oddziel przecinkami";
$lang['seotags_description'] = " - lista tematów oznaczona tagiem ";
$lang['seotags_similar'] = "Podobne tagi tematów";
$lang['seotags_taggedas'] = "Tematy oznaczone jako ";
$lang['seotags_title_content'] = "Tytuł / tre¶ć w±tku "; |
i działa wszystko... teraz jak dość by były napisy
www.pandoria.com.pl
@19:59
Nadal nie działa do tego POSTING.PHP(htm)
Cytat: | Błąd kodowania zawartości
Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.
Otwierana strona nie może zostać wyświetlona, ponieważ używa nieprawidłowych lub nieobsługiwanych metod kompresji.
* Prosimy poinformować właścicieli witryny o tym problemie. |
Seba123 - 17-08-2009, 20:39
1. Brakuje Ci jakiegoś ;
2. To zbytnio do kompresji danych nie ma nic.
[ Dodano: 17-08-2009, 21:44 ]
@up2x
Posting: // pliki umieszczamy w załączniku ~bolt
kavvson - 17-08-2009, 22:36
Posting dobry ale wyskakuje mi (Musisz wpisać wiadomość przed wysłaniem)
Seba123 - 17-08-2009, 22:53
To błędnie functions_post.php zedytowałeś.
kavvson - 18-08-2009, 06:13
nadal nic potrzebuje pomocy (GG)
dekoder - 18-08-2009, 16:13
a ja mam takie pytanie czy mozna jakos zedytować wielkość tych tagów? bo jak jest ich wiecej to sa strasznie duze co mi sie nie podoba ;/
atrax - 19-08-2009, 13:21
Dekoder, na tym polega urok tej modyfikacji. Popularne tagi maja rzucac sie w oczy.
xKanGur - 19-08-2009, 13:55
Cześć. Korzystam z modyfikacji Tag System Mod by Centurion i chciałbym przejść na tą ale...
1. Potrzebowałbym, żeby ta modyfikacja nie usuwała bbcode (a dokładniej znacznika [img] i [code]) - co zmienić w kodzie?
2. Wytłumaczcie mi dokładnie jak jest z migracją tagów. Mam ponad 2k otagowanych tematów i nie chcę żeby one mi 'znikneły'
3. Chciałbym aby było wymagane wpisanie minimum 2 tagów - co zmienić w kodzie?
Seba123 - 19-08-2009, 14:33
dekoder napisał/a: | a ja mam takie pytanie czy mozna jakos zedytować wielkość tych tagów? bo jak jest ich wiecej to sa strasznie duze co mi sie nie podoba ;/ | Heh, będzie ciężko, bo to dobiera wielkość tagu wg. ilości wystąpień.
Ale jak tak bardzo Ci przeszkadza to zrób tak, w includes_seotags.php znajdź Kod: | $tagcloud .= ($firsttag) ? '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%" class="seotags">' . $tag . '</a>' : $separator . '<a href="' . append_sid("seotags.php?tag=" . $tag_clean) . '" style="font-size: ' . $size . '%" class="seotags">' . $tag . '</a>'; | dodaj przed Kod: | if($size > 50) $size = 50; | 50 możesz zmienić oczywiście wg. uznania.
xKanGur napisał/a: | 1. Potrzebowałbym, żeby ta modyfikacja nie usuwała bbcode (a dokładniej znacznika [img] i [code]) - co zmienić w kodzie? | W includes/functions_seotags.php znajdź i usuń
Cytat: | $text = preg_replace("/\[img:(.*?)\](.*?)\[\/img:(.*?)\]/si", '', $text); |
Cytat: | $text = preg_replace("/\[code:(.*?)\](.*?)\[\/code:(.*?)\]/si", ':: \\2 ::', $text); |
xKanGur napisał/a: | 2. Wytłumaczcie mi dokładnie jak jest z migracją tagów. Mam ponad 2k otagowanych tematów i nie chcę żeby one mi 'znikneły' | Konwertera starych tagów nie ma, jest za to tagger wszystkich tematów - a taguje je w oparciu o tytuł tematu.
xKanGur napisał/a: | 3. Chciałbym aby było wymagane wpisanie minimum 2 tagów - co zmienić w kodzie? | Ale po co? Jak użytkownik nie wpisze tagów to utworzą się z tytułu.
xKanGur - 19-08-2009, 21:41
Seba123 napisał/a: | xKanGur napisał/a:
2. Wytłumaczcie mi dokładnie jak jest z migracją tagów. Mam ponad 2k otagowanych tematów i nie chcę żeby one mi 'znikneły'
Konwertera starych tagów nie ma, jest za to tagger wszystkich tematów - a taguje je w oparciu o tytuł tematu. | No i tu zaczyna sie problem, bo do 2k tematów musiałbym pododawać tagi. Wcześniej coś czytałem o tym konwerterze. Mam rozumieć, że go nie będzie?;>
Seba123 - 20-08-2009, 09:31
xKanGur napisał/a: | No i tu zaczyna sie problem, bo do 2k tematów musiałbym pododawać tagi. Wcześniej coś czytałem o tym konwerterze. Mam rozumieć, że go nie będzie?;> | Raczej może być ciężkie, gdyż większość hostingów posiada limity i taki konwerter byłby zabójczy dla serwera (tak samo jak konwersja phpbb->vb).
xKanGur napisał/a: | No i tu zaczyna sie problem, bo do 2k tematów musiałbym pododawać tagi. | Naprawdę samo automatyczne otagowanie Ci nie wystarczy ?
MagicalFire - 20-08-2009, 14:53
Seba123, ile bierzesz za przejście z wersji centurionowej na twoja ??
Seba123 - 20-08-2009, 16:32
MagicalFire napisał/a: | Seba123, ile bierzesz za przejście z wersji centurionowej na twoja ?? | Tzn mowa bez konwersji starych tagów (bo takowego konwertera nie napisałem) ?
MagicalFire - 20-08-2009, 17:31
Cytat: | Tzn mowa bez konwersji starych tagów (bo takowego konwertera nie napisałem) ? |
chodzi mi o przejście z centurionowych tagów bez utraty przypisanych przez niego tagów
Seba123 - 20-08-2009, 18:44
Pierw to konwerter musiałbym napisać
|
|
|