Hosting - [ DARMOWE SERWERY ] Wyszukiwarka!
evil_Slo - 27-08-2006, 19:47
Ivellios napisał/a: | bulisz jednego dolca za odblokowanie funkcji mail() |
O a mozesz mi powiedzieć jak moge im tego dolca zaplacić??
Pzdr
Ivellios - 30-08-2006, 17:15
evil_Slo, właśnie teraz to już nie wiem Wyniosłem się z tamtego serwera właśnie z powodu blokady mail()
W ogóle to oni teraz zmienili design i nie idzie się połapać, co jest gdzie...
Szulu - 31-08-2006, 18:42
ja tam wrzucilem forum i nie moge wejsc.
Ivellios - 01-09-2006, 10:43
Szulu, wybierz sobie inny serwer. Po moich przejściach raczej odradzam stawianie tam forum i w ogóle czegokolwiek...
evil_Slo - 03-09-2006, 12:59
Ivellios napisał/a: | wybierz sobie inny serwer |
Ale czy mówicie o byethoscie?? Bo ja tam z niego zadowolony jestem tylko, że brakuje tej funkcji mail
cineck - 25-09-2006, 19:01
Mam tam forum, jak narazie smiga, nie narzekam,ogonki są na swoim miejscu forum na poczatku wgrało mi sie z blędami, i praktycznie cały czas zrywało polaczenie z ftp`a Nie wiem ale chyba przez to własnie nie dziala mi prowawidłowo na forum opcja "Kto jest na forum" ale ogólnie jest ok, forum nie muli , narazie jest ładnie zobaczymy co będzie dalej...
ps. moron napisał/a: | forka.us z tego co pamietam to importuja bazy danych (przynajmniej mikula to robil...) | jak to jest naprawde z tym importowaniem bazy danych , da się czy nie da się ???
Ivellios - 26-09-2006, 00:21
cineck, a funkcja mail() działa?
cineck - 26-09-2006, 09:38
no raczej , chyba napewno nie działa ale po za tym jednym niedociągnięcciem wszystko cyka jak malina
a ja mam pytanie do byethost.com utworzylem konto , wrzucilem pliki na ftpa ale jak wchodze na stronew i probuje cokolwiek otworzyc badz zainstalowac, to jest to niemozliwe... mial ktos podobny problem ..
dla przykladu podam http://babimost.byethost22.com/forum/install.php sciezka do instalacji forum... instalowac sie nie da... pliki sa na serwerze
Pozdro
Paulisa - 02-10-2006, 05:10
No są ! Teraz zrobili już, że są 3 bazy i
Ivellios - 03-10-2006, 17:16
Paulisa, nie wprowadzaj ludzi w błąd. Bazy danych są tylko w opcji płatnej!
Shaves - 20-10-2006, 21:01
Widze, że jestem bardzo popularny po napisaniu jednego posta.. :] Niestety.. ale jestem brany za trolla a kij mi z tym. Co do tematu to nie polecam yoyo.pl, bo jeśli Twoja stronka będzie im za mocno obciążać serv, to ją poprostu wywalą
BTW
Do wszystkich, którzy prosze mnie w opisach, żebym nie pisal do nich na PW, mailach i na gg..
Powiedzcie mi.. napisałem do któregoś z Was taką wiadomość..?
Mich@ł - 20-10-2006, 21:34
Shaves napisał/a: | BTW
Do wszystkich, którzy prosze mnie w opisach, żebym nie pisal do nich na PW, mailach i na gg..
Powiedzcie mi.. napisałem do któregoś z Was taką wiadomość..? |
Zanim zadamy pytanie, używamy opcji szukaj
Shaves napisał/a: | Niestety.. ale jestem brany za trolla a kij mi z tym. |
Shaves napisał/a: | Co do tematu to nie polecam yoyo.pl |
wkoncu jakeis mądre zdanie
Shaves - 21-10-2006, 10:38
Mich@ł napisał/a: |
wkoncu jakeis mądre zdanie |
Dziękuje
@Topic
Z polskich darmowych hostingów nie podpadły mi jeszcze cba.pl i friko.pl , choć tego drugiego używam od niedawna, więc może się to zmienić
Reszta to moim zdaniem "szmelc", zostaje tylko płatny.
Elasser - 23-10-2006, 17:22
Ja się natknąłem na nowiutki hosting hng.pl ( http://www.hng.pl ) ... będzie tylko opłata aktywacyjna ... nie można się nawet jeszcze rejestrować ale mi się udało dostać konto beta testera i muszę powiedzieć, że może z tego wyjść coś dobrego ... usiłuje przenieść moje forum na ten hosting ... działa znakomicie choć mam pewne bugi ale to pewnie z mojej winy
Ivellios - 24-10-2006, 00:28
A ja już mam tam konto. I też jestem bardzo zadowolony
|
|
|