To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Przy INSTALOWANIU forum wyskakuje lista z plikami!

PHOENIX - 21-01-2006, 22:11

prefix to to co dales podczas instalacji domyslnie phpbb_
Grand - 21-01-2006, 22:55

Dzięki wielkie za pomoc. Podziałało!
Garret1 - 06-02-2006, 09:48

U mnie po tej liscie plików wyskakuje coś takiego:
Kod:
Template->make_filename(): Error - template file not found: install.tpTemplate->make_filename(): Error - template file not found: install.tp

Nie wiem co z tym zrobić morze mi ktoś pomóc ?

moro4x4 - 12-02-2006, 15:33

A kto mi pomoże jeżeli mi wyskakuje inne lista plików?? Oto cała wiadomość jaka sie ujawnia podczas instalacji:
Cytat:
Nie mozesz zainstalowac forum, poniewaz niektore pliki maja zla zawartosc (sa uszkodzone). Jezeli nie edytowales zadnych plikow, oznacza to, ze wystapily problemy z ich uploadem na serwer. Sprobuj ponownie wgrac pliki, ktore sa wyswietlone ponizej

Szczegoly:
dbloader/FileReader.class.php - Brak pliku!
dbloader/SQLReader.class.php - Brak pliku!
dbloader/Timer.class.php - Brak pliku!

Jezeli zmieniales zawartosc plikow celowo, kliknij TUTAJ zeby zainstalowac forum. Ale TYLKO w tym przypadku! Jezeli sciagnales oryginalny pakiet ze strony http://przemo.org/phpBB2 i nie zmieniales zadnych plikow, wgraj je ponownie na serwer. W innym przypadku forum nie bedzie pracowalo prawidlowo!

I co mam zrobić w takim przypadku?? [/quote]

Kris85 - 12-02-2006, 15:57

wgrac te pliki ?! :roll:
merciless - 21-06-2009, 05:10

Witam! Mam taki problem:

language/lang_polish/lang_customize.php - Zła zawartość pliku! Suma kontrolna: [ e08ab8dad4b39ca4d55a6260229064b2 ]

Przeszukalem forum, poradnik i google szukajac rozwiazania próbowalem wszystkiego po kolei m.in:
- kopiowac wielokrotnie ten plik,
- sciagac wielokrotnie phpBB_modified_by_Przemo.zip,
- na roznych hostach,
- upewnilem sie co do wl/wyl opcji trybu pasywnego, zmiany wielkosci liter male-duze, trybu binarnego itp
Pliku nie modyfikowalem.

Kierując sie niezawodnym nosem starego wygi 8) po calym dniu walkii zignorowalem ten blad i kliknalem "TUTAJ" (Jeżeli zmieniałeś zawartość plików celowo, kliknij TUTAJ aby zainstalować forum, ale TYLKO w tym przypadku!) i na pierwszy rzut oka wszystko dziala... Ale chce sie upewnic czy nie bedzie z tego jakichs problemow???

joli - 21-06-2009, 12:55

Nie nic, sie nie stanie. To moja wina, zle wpisalam dane w check_data.php. Sciagnij jeszcze raz paczke i podmien ten plik