F.A.Q. - Najczęściej Zadawane Pytania - Gdy zepsu?e? styl...
kosta - 22-02-2005, 21:35
XXXX.cfg nie znalazłem takiego pliku w stylu subSilver
Radek - 22-02-2005, 21:37
XXX - to masz zastapic nazwa stylu
czyli - subSilver.cfg
kosta - 22-02-2005, 21:43
RuseK napisał/a: | XXX - to masz zastapic nazwa stylu
czyli - subSilver.cfg |
tak znalazłem subSilver.cfg i zastompiłem go xxxx.cfg i co? niepasuje
Radek - 22-02-2005, 21:44
ku#$#$#$ jak znalazles to musisz zmienic nazwe na twojstyl.cfg np. masz SUBSILVER.cfg
i zamieniasz an subSilver.cfg
Kamikadze - 04-03-2005, 11:02
Ja mam serwer na http://www.tripod.lycos.co.uk i mam problem ponieważ włączy się instalacja wszystko wypełnie tak jak trzeba i wyskakuje mi błąd Forum allerdy instalated co zrobić help...
________________________________________________________________________________________
Teraz wogóle nie mogę wejść wyskakuje mi
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open subSilver template config file
DEBUG MODE
Line : 1639
File : /data/members/free/tripod/uk/t/e/r/terminatorek/htdocs/phpbb2(by przemo)/includes/functions.php
Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/forum
Radek - 04-03-2005, 13:52
znjadz plik subsilver.cfg i zmien jego nazwe na subSilver.cfg
plik w folderze: templates/subSilver/
jeżeli takiego pliku nei ma wgraj jeszcze raz katalog subSilver
Emperial - 29-03-2005, 16:20
Kurcze cos namieszałem chciałem wgrac styl i najpierw miałem Critical error ale udało mi sie to opanowac teraz mi rozwaliło na maxa rozdzielczosc!!!!Ale w panelu admina jest normalna rozdzielczosc i wszystko wyglada dobrze dopiero na stronie głownej litery sa wielkie jak arbuzy...co teraz moge jeszcze zrobic???
Anonymous - 29-03-2005, 17:41
Kod: | phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open admin template config file
DEBUG MODE
File : /data/members/free/tripod/uk/f/o/r/forumzeglarskie/htdocs/includes/functions.php
Je¶li nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu,
możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://przemo.org/phpBB2/forum |
Gdy styl przenosiće? mogęy Ci się pozamienia? Wielkie litery na małe, porównaj te pliki stylu z ftp z tymi, które pobrałe?(lub zrobiće?).
Plik *.*.cfg napewno ma przemienione litery
Emperial - 29-03-2005, 22:25
phpBB by Przemo : Critical Error
Could not open admin template config file
DEBUG MODE
File : /data/members/free/tripod/uk/f/o/r/forumzeglarskie/htdocs/includes/functions.php
Niestety teraz mam ten problem...Ale jak wczesniej dałem mu radetak teraz nic juz nie umiem zrobic.Ja troche z tego jeszcze zielony jestem...Kurcze byłem na Lycosie na koncie widziałem jakies themes id ale tam obok tego było napisane themes_id mediumint(8) ech juz mi rece opadły..od 14.00 nad tym sie dze a jest godzina 23.24...niech to szlag
SouND - 30-03-2005, 05:38
http://www.przemo.org/php...opic.php?t=8671
warn za nieczytanie FAQ styli oraz nie szukanie.
SIMtel - 30-03-2005, 12:55
+
Anonymous - 31-03-2005, 12:41
Emperial
A pozatym to nad Twoim postem napisałem Ci co musisz zrobić, aby tego się pozbyć
MarcinMan - 08-04-2005, 12:56
sciagnołem program WR.09 czy cos takiego i weszlem w Konserwacja Bazy(wiecie link forum/wr/php) i wszystko ok tylko jedno jest tak(w konserwcji bazy):
mopsik_uk_db.phpbb_sessions The handler for the table doesn't support check (na czerwono)naprawiałem i nic,gdy wchodze w zepsuty styl jest:Styl:
gdy spróbowałes wgrać styl nie pasujacy do wersji Przema,
albo po prostu bawiles się, i pojawił się bład:
Could not open xxxxxxx template config file
w poni?szym okienku możesz wybra? jakis inny działajacy styl... Nie wiesz który? Strzelaj
wybralem subSilver i nie dziala ;(HELP wchodzilem do templates/subSilver i wszystko dobrze pomoże ktos??
Anonymous - 08-04-2005, 15:39
Wez to napisz jakos normalnie.. bez bledow tak zeby dalo sie odczytac
MarcinMan - 08-04-2005, 19:44
to jest dobrze napisane ale ty poprostu nie umiesz tego rozwięca?(pewnie nie wiasz nawet co to za prog wr.09:P bo pewnie nie musiałe? używac)
|
|
|