To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

Hosting - "Mała" - "Wspólna Sprawa" :) - Hosting

antik - 04-01-2006, 16:52

vegetagt napisał/a:
Mich@ł napisał/a:
Widmo, mam jedno pytanie Czy na tym serwerze jest mozliwośc zaparkowania domen? czyli chciałbym zaparkowac 2 domeny i zeby kazda była kierowana na inny katalog?

przecie Widmak pisał że to jest normalne konto gdzie można to co mozna i nie pisał że ograniczał coś ( procz hdd i trafficu oczywiscie )

hmm wiesz co.. jeśli wpiszesz "hosting" w yahoo i bedziesz odwiedzał konta testowe..
szybko przekonasz się ,że ilość opcji u poszczególnych pośredników jest zasadniczo inna .. (cpanel)
bo w w confixie chyba "wsio rybka"

Widmo dał dobre inf dla ludzi "w temacie" - laik nic nie kapuje :mrgreen:
jeśli Widmo dał by info. np.
tanie dobre konta - opłata ?>>min<<< 1/2 roku - nie pasuje - papa ;)
i co daje za tą kaskę :
i tu wymienia np.
- zawsze dostaniesz 3 sql itd..
podpięcie 1 domeny przy opłacie 1/2 roku (przy opłacie cały rok 1000 domen ;) ) -
czyli normalną ofertę..(obrazek cpanela był by lepszym rozwiązaniem wraz z opisem - gdzieś widziałem to w .swf-ie)

laik będzie wiedział..o co nie pytać :)
i zbędnych odp się uniknie :)

vegetagt - 04-01-2006, 23:05

antik napisał/a:
hmm wiesz co.. jeśli wpiszesz "hosting" w yahoo i bedziesz odwiedzał konta testowe..
szybko przekonasz się ,że ilość opcji u poszczególnych pośredników jest zasadniczo inna .. (cpanel)

tak ale myśle że jeżeli Widmak by ograniczył ilośc domen to by napisał aby nikt sie nie pytał, może chciał to zrobić ale zapomniał ;)

antik - 05-01-2006, 01:09

vegetagt napisał/a:
antik napisał/a:

tak ale myśle że jeżeli Widmak by ograniczył ilośc domen to by napisał aby nikt sie nie pytał, może chciał to zrobić ale zapomniał ;)

chyba nie często ludzie chcą parkować kilkaset domen :mrgreen: (w obecnej chwili jest ich 321 ale do kwietnia może być ok 350 - pewniaków i dodatkowo ok 90 przeniesionych - co daje już ładną ilość )

knebel - 06-01-2006, 16:10

Witam,

Ja jestem Administratorem w/o servera

Na wszystkie pytania można uzyskać odpowiedź twierdzącą pod warunkiem, że znajdziecie argument na to że jest wam to potrzebna w jakimś konstruktywnym celu.
To nie jest jakiś tam hosting - tylko serwer utrzymywany prze ze mnie. Co zresztą było już w innym topicu...

Domenki można parkować, a nawet kupować :D .com i .net za 6.99$

pozdrawiam

antik - 06-01-2006, 23:06

knebel napisał/a:
Witam,

Ja jestem Administratorem w/o servera

Na wszystkie pytania można uzyskać odpowiedź twierdzącą pod warunkiem, że znajdziecie argument na to że jest wam to potrzebna w jakimś konstruktywnym celu.
To nie jest jakiś tam hosting - tylko serwer utrzymywany prze ze mnie. Co zresztą było już w innym topicu...

Domenki można parkować, a nawet kupować :D .com i .net za 6.99$

pozdrawiam

argumenta są dwa ... kasa i jakość hosta :D ..

proszę o podanie linku do topiku/ów gdzie opisany jest ten serwer .

vegetagt - 06-01-2006, 23:19

opisany?
jak dokładnie :) ? Starczy wiadomość że to jest celeron 2,4ghz i ma 1gb ramu ? :)

Crash_3d - 07-01-2006, 00:33

knebel napisał/a:
za 6.99$

Brutto czy netto?:D

Teraz złotowa siedzi mocno to domenka tansza:P

knebel - 08-01-2006, 00:25

Owy topic jest tutaj: http://www.przemo.org/php...pic.php?t=16662

Opis serwera ? Zadawajcie pytania. Opowiem na nie. Widmo jest bardzo zorientowany na temat pracy serwery jakości i bezawaryjności. Byłbym wdzieczny jakby napisał coś od siebie ;)

Jezeli chodzi o ceny domen to jest to cała kwota. Płatność leci do USA więc raczej sa w tym jakies podatki.
Nie wystawiam faktur, nie prowadze działalności. Jedynie pomagam w otrzymaniu czegos za mniejszą kaske.

Nic wiecej ;)

Co do wiarygodności mojej osoby pytajcie Widma ;)

pozdrawiam

Widmo - 08-01-2006, 11:04

knebel napisał/a:
Widmo jest bardzo zorientowany na temat pracy serwery jakości i bezawaryjności. Byłbym wdzieczny jakby napisał coś od siebie

No co ja moge powiedziec: statystyki mówią same za siebie :)
http://widmo.biz/serwer/

od wrzesnia nie było ZADNYCH problemów z serwerem. Przedewszyskim nie jest on przeladowany. I to mowi samo za siebie...

antik - 13-01-2006, 00:08

ktoś inny ma tam jeszcze konta ?
i czy jest przewidziany termin zakończenia wykupu serwera - chodzi mi o przewidywalny czas działania
rok ? dwa ? trzy ? - mnie interesują dwa lata dlatego pytam

Crash_3d - 13-01-2006, 00:29

Jest planowale na pol roku z gory :) Czyli teraz pod koniec lutego konczy sie okres i kupuje sie na nastepne pol roku.

Sprawdz jak chodzi forum by Przemo na tym serwerze => programowanie.xa.pl :)

bulion - 13-01-2006, 15:10

antik napisał/a:
ktoś inny ma tam jeszcze konta ?

ja mam i jestem bardzo zadowolony!

linker - 15-01-2006, 23:26

mam je już pół roku i jestem bardzo zadowolony najbardziej stabilny serwer :]
angelofrock - 14-03-2006, 20:07

Było Fajnie, ale się skończyło Na dzień dzisiejszy Moge powiedzieć, że Hosting chodzi Fatalnie.

Często ma zwisy nie mowiac o prędkości działanie. :(

Na dodatek Urwał się Kontakt Ja Pisze a tu .......Nic :/

I Co ja biedny mam zrobić konto wykupiłem a tu Lipa :shock: :shock:

A zapowiadało się Tak Super.

PozDro ;]

P.s

Kod:
http://widmo.biz/serwer/index.php?show=sys

Info. Uciekło ;]

FoToGrAfIk - 14-03-2006, 22:57

pewnie chwilowa przerwa :-/