Hosting - [opinie] linuxpl.com
Wegorz - 02-05-2008, 13:41
Ofertę mają bardzo ciekawą, prawdopodobnie skuszę się na ich host, tym bardziej że domenę dodają za free...
Domenę dostaje się tylko wtedy, kiedy z góry zamówisz serwer na rok. Domena też jest na 12 miesięcy, przedłużenie (.pl) kosztuję 90 zł.
Napisałem do admina na GG, na odpowiedź czekałem tylko 3 minuty, więc z kontaktem też jest dobrze
Widzę też tutaj dobre oceny, więc nic nie stoi na przeszkodzie niż zamówić Pozdrawiam, Wegorz !
chomik - 13-07-2008, 09:36
Mam u nich server od 4 miesięcy i zadnych problemów nie miałem
POLECAM!!!!!!!
Ich server stoi na Linuksie Debian 4.0 etch > chwała im za to
pimpaldo - 21-07-2008, 13:28
skooby napisał/a: | Stanowczo odradzam hosting w tej zlodziejskiej firmie! Juz pisze o co chodzi...
Mam tam zainstalowane forum, ktos kto pozazdroscil strony (osoba trzecia) poprosil administratora serwisu o kopie bazy danych forum, w zamian za umieszczenie reklamy linuxpl na swoim forum. I dostal ta baze bez problemu!
Powstalo podobne forum (hasla i loginy userow zostaly przepisane), a do moich userow zostal rozeslany massmail z info o nowym forum.
Czy tak postepuje firma ktora chce byc szanowana ?
Pisze to poniewaz osoba ktora to zrobila przyznala sie i przekazala mi zrzuty ekranu z rozomwy z adminem tej smiesznej firmy.
Zastanowcie sie nad tym potencjalni przyszli uzytkownicy, naprawde nie warto, Wasze dane tam w ogole nie sa bezpieczne.
Co jeszcze moge dodac... Znajomy, na moja prosbe, poprosil administratra linucpl (przez GG) o haslo do mojego panelu klienta - bez wahania dostal, bez zadnych dodatkowych pytan! Tak nie postepuje zaden szanujacy sie hosting, przynajmniej mi sie tak wydaje. |
może ktoś sie odnieść do tych słów? bo nie wiem czy to marna prowokacja czy gorzka prawda...
jeśli to byłaby prawda to niestety przekreśla ten hosting w 100%...dzieki za odp
chomik - 21-07-2008, 19:18
jedni twierdzą że to prawda a drudzy że nie
poszukaj na google opini o linuxpl.com
kiedyś mieli niezbyt miłe zagrania ale teraz jest całkiem całkiem dobrze
firma istnieje troche w sieci bo chyba ponad 7-8 lat
podobno Piotr Kloc był karany ale tego nie moge potrierdzić
pozdrawiam
Bogdan92 - 28-08-2008, 19:44
Ja mam u nich konto od Kwietnia i jestem zadowolony, nie mam żadnych, ale to żadnych zastrzeżeń. (odpukać )
maniocek - 29-08-2008, 10:40
Ja konto mam u nich od miesiąca i jest wsio git
Kontakt z adminami przez gg troszkę utrudniony ale da się skontaktować.
chomik - 29-08-2008, 17:01
maniocek nie lepiej na czat wejść?
ja mam od marca
Vinkler - 25-11-2008, 17:43
Konto mam od sierpnia, kontakt z adminami bardzo pozytywny, szybki i rzeczowy. Zero problemow z kontem, stabilnie, bez przerw. Mialem po drodze jeszcze transfer domeny do nich z home.pl gdzie zadali 90zl, a w linuxpl mialem to po transferze za 32zl.
Czytajac opinie sam sie mocno zastanawialem nad nimi, testowalemc rozne hostingi i zaryzykowalem (oferowali ssh jako jedyni w racjonalnej cenie). Mysle, ze sie oplacilo.
Cleric - 02-01-2009, 15:23
Zgodzę się z Vinkler, admini są pomocni. Pierwsze konto założyłem już prawie rok temu. Aktualnie mam 4 pakiety i jestem bardzo zadowolony z tego hostingu. Powoli zastanawiam się nad dedykiem u nich. Polecam moim zdaniem jeden z najlepszych polskich hostingów.
GrochuX - 04-01-2009, 13:08
Tydzień temu kupiłem u nich pakiet w1Gb i powiem szczerze, że jestem bardzo zadowolony. Ich atutem jest obsługa i podejście do klienta.
Arhadus - 05-01-2009, 21:50
Czy tutaj trzeba płacić za rok z góry, bo jakoś nie mogę się doczytać.
MagicalFire - 05-01-2009, 21:53
Arhadus napisał/a: | Czy tutaj trzeba płacić za rok z góry, |
za 6 miesiecy minimum
Arhadus - 05-01-2009, 21:58
Czyli mają takie zabezpieczenie... Z tego co czytam, lepiej kupić na rok, ponieważ wtedy dostajemy za darmo domenę eu lub pl. Dobrze wyczytałem?
MagicalFire - 05-01-2009, 22:01
Arhadus napisał/a: | Z tego co czytam, lepiej kupić na rok, ponieważ wtedy dostajemy za darmo domenę eu lub pl. Dobrze wyczytałem? |
tak dobrze wyczytałes
GrochuX napisał/a: | Ich atutem jest obsługa i podejście do klienta. |
bo szanują kazdego klienta obojętnie jaki ma pakiet
Arhadus - 05-01-2009, 22:04
A wgrywanie przez FTP odbywa się tak jak na wszystkich innych serwisach, dajmy na to webd itp? Myślę, że wiesz o co mi chodzi.
|
|
|