To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

HydePark - [OffTopic] Czy uwa?acie ?e nie d?ugo by przemo czeka koniec

gaget3 - 17-07-2011, 09:25

MagicalFire, jedyna prawda, że robisz wszystko żeby "zabić" ten skrypt. Nikt nie jest wstanie przewidzieć kiedy dokładnie wyjdzie skrypt - czy w tym roku czy w przyszłym. A nawet gdyby nie wyszła co zrobią. Nic nie zrobią, ale są ludzie którzy nie chcą przejść na inny skrypt tylko dlatego że nie wyjdzie nowa wersja Przema.
Seba123 - 17-07-2011, 11:57

gaget3 napisał/a:
Nikt nie jest wstanie przewidzieć kiedy dokładnie wyjdzie skrypt
Noo, nawet najlepsza wróżka czy szaman ;)
UltraPodusia - 17-07-2011, 11:57

Mi tam właściwie lata, czy projekt upadł czy nie, jednak gdyby pomysłodawca miał jaja, to by powiedział raz, stanowczo i ostatecznie, że już się tym nie zajmuje, być może ktoś inny by to przejął. Niestety, woli robić ludzi w wuja już od 1,5 roku : ) .
Polaczek - 17-07-2011, 12:08

Mi tez zwisa i powiewa przyszosc tego skryptu. Dla mnie 1.12.7 moze w ogole nie wychodzic. Sam powoli przechodze na autorski skrypt.

//A i zeby nie bylo watpliwosci: Cephei oczywiscie powstanie :)

lui754 - 17-07-2011, 15:24

Wszystkie chamskie wypowiedzi są i będą kasowane. Jeżeli dalej będą tutaj umieszczane tego typu wypowiedzi, temat zostanie zamknięty. Napisałem już wcześniej, że projekt jest nadal rozwijany. Staram się to przyspieszyć jak tylko się da, niestety nie mogę całymi dniami pracować nad phpBB by Przemo, ponieważ mam wiele innych obowiązków takich jak praca (10h dziennie na budowie) i wiele innych.

Proszę o zachowanie kultury.

gaget3 - 17-07-2011, 15:56

Lui, mam jedno pytanie. Możesz odpowiedzieć albo nie. Mogłbyś podać mniej, więcej kiedy wyjdzie nowa wersja Przema?
Astrid - 17-07-2011, 20:55

Ja też wrzucę swoje trzy grosze. Przemo to dobry skrypt, kilka for miło się administrowała, oficjalnie czekam na nową wersję skryptu, mam nadzieję że będzie jeszcze lepsza od obecnej ;)
MooFix - 17-07-2011, 22:12

Lui daj tym CHAMSKIM OSOBĄ Administratora i niech oni zrobią nową wrsję phpBB by Przemo widzę tu dużo osób które nie potrafią grać modyfikacji (bez urazy) a udzielają się jak prawdziwi fachowcy napisać nowy skrypt to nie jest hop śiup. Polaczek chyba sam wiesz że to nie łatwe bo sam piszesz autorski skrypt ;)
Polaczek - 18-07-2011, 01:05

Moofix, jasne ze latwe nie jest, trzeba wiedziec co i jak. Ale wlasny kod daje swobodnosc dzialania, w swoim srodowisku, znanym i pod siebie. ;) Co wazne - unikalne.

Wiem ze devteam nowej wersji moze nie miec czasu, bo praca, bo cos, ale juz wczesniej cos wspominalem na ten temat. I tak przy projektach opensource wszystko jest zacofane w porownaniu do platnych produktow, wlasnie przez czas. Platne produkty tworza ludzie ktorzy zbijaja na tym kase, dlatego szybko mamy nowe wersje, poprawki, etc.

Wszystko jest zrozumiale, ale poltora roku na wazne poprawki? To nie jest rebuild skryptu, ani modyfikacja phpbb3!

dinotmrc - 18-07-2011, 08:51

Polaczek napisał/a:
ani modyfikacja phpbb3!

Już nie mówiąc o tym...

szymon1051 - 19-07-2011, 19:37

W Polsce żyje ok 38 200 037 ludzi (źródło wikipedia) i jak by na phpBB by Przemo zapłaciło 500 000 ludzi czyli ok 1 % tych co żyje w Polsce ( jak się nie pomyliłem) po 8 zł to Przemo by miał 4 000 000 zł i wreszcie by chyba znalazł czas na robienie nowej wersji by Przemo :P .
Polaczek - 19-07-2011, 21:52

filozofujesz ;) mocno :)
tepe15 - 20-07-2011, 14:35

Ogólnie rzecz biorąc Seba123 jest tu prawdopodobnie jedyną osobą z dość rozległą wiedzą, która mogła by to ruszyć do przodu.
(Z kilkoma wyjątkami)

Czy ktoś w ogóle brał pod uwagę by wrzucić wyżej wymienioną osobę do teamu? Wątpię.
Zresztą nawet gdyby to wcale się nie dziwię dlaczego do niego nie wstąpił...
Tu powstrzymam się jak nigdy od udzielenia komentarza na ten temat.

Do wyżej wymienionych czynników warto by dodać cały styl do przekodowania na divy. Kto miał by na tyle odwagi by to przepisać?
Nikt ... za dużo plików, zbyt czasochłonne a co najważniejsze nieopłacalne ... wszystko tylko dla czystej satysfakcji :P ...

japi55 - 20-07-2011, 14:53

tepe15 napisał/a:
Nikt ... za dużo plików, zbyt czasochłonne a co najważniejsze nieopłacalne ... wszystko tylko dla czystej satysfakcji ...

1 duży plik dziennie bądź kilka małych
Z resztą, równie dobrze mogłoby być tak, że byłby na tym forum temat, tylko dla specjalnej grupy, i wtedy każda osoba z tej grupy mogłaby wrzucać przerobiony jeden plik który nie został jeszcze zrobiony, natomiast jakiś moderator bądź wyższa osoba mogłaby edytować pierwszy post w tym temacie, oznaczając jako zrobione wszystkie pliki, które zostały już wrzucone do tematu oraz sprawdzone np przez administratora pod kątem "bardzo ewentualnych" niechcianych kodów bądź czegoś innego.

Polaczek - 20-07-2011, 21:11

tepe15 - a no wlasnie ja robie nowy UI w poprawnym html5/css3