1.12.7 i starsze - Oce? komentarz (PLUS/MINUS) (na wzór demotywatorów)
polak12345 - 21-06-2010, 09:29
Wszystka działa super :p. tylko brakuje że jak jest w profilu jest Punktów za komentarze: fajnie jakby tu był jakiś link do postów za które otrzymałem punkty pozytywne oraz negatywne , ale nie gadam świetna robota :!
Magnetix - 21-06-2010, 20:21
Cytat: | Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/planetae/public_html/planeta-esportu.com.pl/admin/admin_board.php on line 124 |
Mam taki błąd w linijce 124 a linijka wygląda tak:
Kod: | if ( $config_name == 'sitename' )
{
$sql_config_value = strip_tags($sql_config_value);
{
$sql = "UPDATE " . CONFIG_TABLE . " SET
config_value = '$sql_config_value'
WHERE config_name = '$config_name'";
if ( !$db->sql_query($sql) ) |
Co jest źle? Wszystko robiłem według instrukcji.
@edit:
Nie działa również wybieranie for w których ta modyfikacja będzie działać tzn nie mam nic po lewo w blokach zero opisu itd. Po prawo mam tylko blok do zaznaczenia tak lub nie (gdy zaznacze tak i wyślij to wywala mi ten błąd co jest u górze, tak samo dzieje się z nie) drugie to suwak a trzecie to puste pole żeby coś wpisać.
emiloski94 - 21-06-2010, 21:47
kevin_ napisał/a: | emiloski94, viewtopic.php
Kod: |
if ( $board_config['thanksMod_enable'] AND in_array($forum_id, $forum_idx_auth) AND $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS AND !in_array($postrow[$i]['post_id'], array($forum_topic_data['topic_first_post_id'])) )
|
==>
Kod: |
if ( $board_config['thanksMod_enable'] AND in_array($forum_id, $forum_idx_auth) AND $postrow[$i]['user_id'] != ANONYMOUS )
|
|
Dzięki wielkie działa
[ Dodano: 21-06-2010, 22:55 ]
I jeszcze jedno pytanie jak wybrac czas miedzy jednym a drugim głosowaniem?
kevin_ - 22-06-2010, 07:42
emiloski94, standardowo flooda pobiera z konfiguracji flooda pisania postów, otwórz post_rate.php i baw się tym $board_config['flood_interval']
Magnetix, wykonaj jeszcze raz instrukcje, bo wydaje mi się, że nic nie zrobiłeś.
Nawet langów nie masz =F
Magnetix - 22-06-2010, 20:35
kevin_ napisał/a: | Magnetix, wykonaj jeszcze raz instrukcje, bo wydaje mi się, że nic nie zrobiłeś.
Nawet langów nie masz =F |
Niestety ale zrobiłem wszystko, langi mam dodane.
Pokazuje mi się nawet w topikach ten przycisk do pokazania/schowania komenta.
W załączniku są langi.
W każdej chwili mogę podrzucić resztę edytowanych plików.
kevin_ - 22-06-2010, 20:42
Magnetix napisał/a: | W każdej chwili mogę podrzucić resztę edytowanych plików. |
dawaj,
Magnetix - 22-06-2010, 21:19
kevin_ napisał/a: | Magnetix napisał/a: | W każdej chwili mogę podrzucić resztę edytowanych plików. |
dawaj, |
Proszę bardzo tam gdzie jest plik txt to jest kod plików tpl w notpad ++ nie ma niestety formatu tpl dlatego zapisywałem w txt
kevin_ - 23-06-2010, 07:36
Znalazłem błąd w viewtopic_body.tpl, znowu zjadacie te
to jest FIND (ZNAJDŹ), a nie FIND AND DELETE !
reszta jest chyba ok
emiloski94 - 23-06-2010, 20:07
kevin_ napisał/a: | emiloski94, standardowo flooda pobiera z konfiguracji flooda pisania postów, otwórz post_rate.php i baw się tym $board_config['flood_interval']
Magnetix, wykonaj jeszcze raz instrukcje, bo wydaje mi się, że nic nie zrobiłeś.
Nawet langów nie masz =F |
Ja sie na tym nie znam ;/
Magnetix - 24-06-2010, 12:48
kevin_ napisał/a: | Znalazłem błąd w viewtopic_body.tpl, znowu zjadacie te
to jest FIND (ZNAJDŹ), a nie FIND AND DELETE !
reszta jest chyba ok |
Nic to nie zmieniło nadal brak tekstu przy okienkach i wywala błąd z tym admin_board
Piotrek209 - 27-06-2010, 23:31
Siemanko mam problem z tą modyfikacją a mianowicie chodzi o błąd w lini 833 pliku viewtopic.php który wygląda tak
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/piotrek209/domains/symbiancenter.unl.pl/public_html/viewtopic.php on line 833
Linijka wygląda tak
FROM " . POSTS_TABLE . " p
co zrobiłem źle i czy ktoś mógł by mi to naprawić ? będę bardzo wdzięczny
kevin_ - 28-06-2010, 07:08
Piotrek209, sprawdź teraz.
Zamiast zamienić linijki, to Ty całe zapytanie praktycznie usunąłeś.
Piotrek209 - 28-06-2010, 11:58
Teraz działa dzięki
Fragles - 28-06-2010, 12:14
Magnetix, złodziejom nie powinno się pomagać... Ładnie to tak kraść kod z mojej strony?
Żeby nie robić offtopicu to forum nie działa
Magnetix - 28-06-2010, 17:10
Fragles napisał/a: | Magnetix, złodziejom nie powinno się pomagać... Ładnie to tak kraść kod z mojej strony?
Żeby nie robić offtopicu to forum nie działa |
Panie Fragles nie pomyślał pan że nie tylko ja jestem Head Adminem tego forum i to nie koniecznie ja lub my musieliśmy to wziąć? Ostatnio był włam na ftp naszego forum. Poza tym nie będę się spowiadał.
A poza tym forum śmiga.
Może ktoś mi pomóc?
|
|
|