HydePark - [OffTopic] AntyWarez
kam821 - 15-11-2009, 00:34
Pani wielce droga agentko joli.
w/w forum należy do mnie i to ze mną należy konsultować te sprawy.
Raz, co do tematu, nie uważam, iż podawanie linków bądź pobieranie jako tako było złe, gdyż nie jest to ujęte w polskim prawie i jest to w pełni legalne.
Schody zaczynają się w dwóch przypadkach, jeden, kiedy osoby uploadują nielegalne treści, bądź trzymają niestosowne treści na własnych serwerach, nie daj Boże jeszcze w Polsce
Innymi słowy, pobierać można ile się chce, lecz to co wychodzi z Twojego kompa, to już niejako sprawa, w którą ma 'wgląd' polskie państwo
joli - 15-11-2009, 00:34
Cytat: | To nie jest tylko moje forum, i jego układ ani kategorie nie zależą ode mnie.
Ja z tego nie korzystam i nic nie dodaje, działy powstały na życzenie userów a jak wiadomo oni są najważniejsi. | i to mi wystarczy, idź na swoje forum i tam rób porządek.
Nie obchodzi mnie, od kogo to zalezy i kto rządzi na tym forum. Jesli masz je w profilu, znaczy, że jest Twoje. A jesli Ty na to pozwalasz, bo tak chcą userzy, to masz faktycznie problem. Prawie schizę.
Temat zamykam, wystarczy już tego.
[ Dodano: 15-11-2009, 00:43 ]
kam821, nie ja tu od dluzszego czasu truje na temat sprzecznosci warezow z prawem, tylko Zips. I odpowiedz byla do niego.
|
|
|