To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
phpBB2 by Przemo
Support forów phpBB2 modified by Przemo

1.12.8 - SEO Tags! Chmura tagów

krasny - 15-08-2009, 09:48

croco, u mnie działa poprawnie.
Musiałeś albo wgrać starą wersje (aktualne updatety masz w 1 poście), ale coś źle wgrałeś.

croco - 15-08-2009, 09:55

Nie wiem. Zainstalowałem to z paczki pobranej wczoraj około 13. Jeśli wyszła nowsza wersja, to dlaczego nie jest to jasno napisane i nie ma instrukcji jak zaktualizować?
atrax - 15-08-2009, 10:08

Hej. Zainstalowalem mod 3 dni temu, dziala rewelacyjnie (i wyglada :D ). Mam tylko jeden problem ;) Otoz jesli chce z poziomu PA otagowac wszystkie tematy, pokazuje mi sie taki oto error:

Kod:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trancesphere/ftp/cache/tpl_Saphic.admin.page_header.php:2) in /home/trancesphere/ftp/admin/admin_seotags.php on line 72

Za chinskiego boga nie wiem o co mu chodzi. Jesli ktos moglby pomoc, bylbym naprawde wdzieczny :) Na forum znajduje sie Spider Friendly Optimized i Chmura Tagow (opcja ze spiderem).

http://www.trancesphere.pl

Budyn00 - 15-08-2009, 10:44

atrax, ściągnij jeszcze raz mod'a z pierwszego postu i zrób podmianę plików , bo była aktualizacja.
krasny - 15-08-2009, 11:37

croco napisał/a:
Nie wiem. Zainstalowałem to z paczki pobranej wczoraj około 13. Jeśli wyszła nowsza wersja, to dlaczego nie jest to jasno napisane i nie ma instrukcji jak zaktualizować?

czytaj cały temat.
Seba pisze czy robil update czy nie.
Wszystkie nowe paczki są w 1 poście.
Podmień poprostu pliki z 1 postu.

atrax - 15-08-2009, 11:52

Wlasnie, aktualizowalem juz 2 razy dzisiaj i nic to nie dalo :) Nawet jeszcze raz sprawdzalem czy wszystko jest wpisane prawidlowo w plikach forum (co trzeba zedytowac) i wszystko jest jak powinno, pokazuje mi tylko ten blad. ;) Czyscilem cache, wszyyyystko. :D
Seba123 - 16-08-2009, 04:17

Opisz dokładnie problem - będę powolutku analizować kod.

Co do update - zawsze piszę w którymś poście o nim, oraz co trzeba zrobić aby wskoczyć ze starszej do nowszej wersji.

atrax - 16-08-2009, 15:16

Kilka dni temu dodalem modyfikacje wg instrukcji na serwer, wtedy jeszcze nie mialem Spider Friendly. Ogolnie modyfikacja dziala, mozna tagowac tematy, chmura tagow pojawia sie nad SB. :) Ale jak wchodza w PA, sekcja FORA, Chmura tagow i klikam w button "Taguj wszystkie tematy" pojawia sie:

Kod:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/trancesphere/ftp/cache/tpl_Saphic.admin.page_header.php:2) in /home/trancesphere/ftp/admin/admin_seotags.php on line 72

Po wprowadzeniu Spider Friendly 3 dni temu i aktualizacji wczorajszej Twojego moda nic sie nie zmienilo, dalej ten error sie wyswietla. :)

Aha, po wprowadzeniu SF zaktualizowalem Chmure tagow do wersji dla forum z SF.

Valve - 17-08-2009, 13:13

mam problem podczas pisania postow i kazdy go ma
Kod:
Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/progracz/domains/cs-warownia.pl/public_html/posting.php on line 1172

pomozecie?
i jak usunac ta pod sb chmure tagow bo mam 2 na samym dole i pod sb

Seba123 - 17-08-2009, 14:59

Valve napisał/a:
pomozecie?
Zapodaj posting.php

Valve napisał/a:
Mhm, widzę że już ok.
Valve - 17-08-2009, 16:44

Seba123 napisał/a:
Valve napisał/a:

Mhm, widzę że już ok.

nie jest ok

Seba123 napisał/a:
Zapodaj posting.php

łap ;] // pliki umieszczamy w załączniku ~bolt bardzo prosze o pomoc

krasny - 17-08-2009, 17:11

Valve, to podaj jeszcze index_body.tpl

[ Dodano: 17-08-2009, 18:16 ]
i sprawdź ten plik (zamiast Twojego posting)
// pliki umieszczamy w załączniku ~bolt

Valve - 17-08-2009, 17:17

// pliki umieszczamy w załączniku ~bolt łap krasny
krasny - 17-08-2009, 17:21

a w którym miejscu chcesz mieć Tą chmurkę ??

bo ta 2(ta niżej) jest chyba w overall_footer.tpl a ta pod SB jest w index_body.tpl.
Więc wybierz gdzie chcesz i wtedy jedną wywal (albo daj pliki to Ci wywalę i podeślę).

Valve - 17-08-2009, 17:22

Kod:

Parse error: syntax error, unexpected ',' in /home/progracz/domains/cs-warownia.pl/public_html/posting.php on line 1295

jak jest twoje

[ Dodano: 17-08-2009, 18:25 ]
łap index_body.tpl // pliki umieszczamy w załączniku ~bolt